Rpm Edition v5 değişiklik yapmak..Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Rpm Edition v5 değişiklik yapmak..Yardım
Arkadaşlar bana yardım edecek biri var mı ben bu cfw yi seviyorum ama ufak değişiklik yapmak istiyorum kendim kullanacağım
1-Uc player,ttpot ve youtube kurmak istemiyorum (bunu nasıl silebilirim)
2-media bar kısmında bt switch ve accel switch koymak istiyorum
Bunu yapabilirmisiniz yada bana öğretin ben kendim yapayım .
Tşk.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Yeni konu açmaktansa o konuya mesaj yazabilir ya da yapımcıdan yardım isteyebilirdin :oke:
Nokia editör programını indir, istediğin rofs2 de değişiklik yap :oke:
mod dosyaları hakkında araştırma yapmalısın..

- - - Eklendi - - -

baştaki 3 programı kurmak istemiyorsan kurma :D birileri mi zorluyor, zaten o programlar cfw dışında, sadece rofs2/private/101F4CD2/import/suites içinden müzik ve video matrixitemleri not defteri ile açıp ilgili kısmı düzenleyebilirsin, ya da o dosyayı içinde bunlar olmayan başka dosya ile değiştirebilirsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: qweratomic
qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Yeni konu açmaktansa o konuya mesaj yazabilir ya da yapımcıdan yardım isteyebilirdin :oke:
Nokia editör programını indir, istediğin rofs2 de değişiklik yap :oke:
mod dosyaları hakkında araştırma yapmalısın..

- - - Eklendi - - -

baştaki 3 programı kurmak istemiyorsan kurma :D birileri mi zorluyor, zaten o programlar cfw dışında, sadece rofs2/private/101F4CD2/import/suites içinden müzik ve video matrixitemleri not defteri ile açıp ilgili kısmı düzenleyebilirsin, ya da o dosyayı içinde bunlar olmayan başka dosya ile değiştirebilirsin :oke:

------------------------------------------------------------
tamam bunu anladım media barı nasıl yapabilirim Tşk.

- - - Eklendi - - -

Tamam yaptım .(bir tek media barı yapamadım.) Tşk.

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Yardım ettiğiniz için Tşk.ederim Sağolun..

FormpR

FormpR

Üye
Medya bara uygulamaları eklemek kolay ama medya bar da uygulamaların simgesini eklemek zor kısım. Temayı açıp içerisinde medya bar ikonlarını bulup elinde ki uygulama ikonlarıyla değiştirmen gerekiyor.

• Beğen
qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Bunu nasıl yapabilirim .
Tşk ederim..

FormpR

FormpR

Üye
Bunu nasıl yapabilirim .
Tşk ederim..

Öncelikle medya bara hangi uygulamaları ekleyeceksen onların svg uzantılı ikonlarını bulmalısın. Eğer accel switch ve bt switch ise Rambo_Ft'nin mod arşivi içerisinde bulabilirsin. Daha sonra yazılımın Resource/skins/ klasörü içerisinde ki ana temasının dosyasını Sis Contents programı ile parçalayıp elindeki dosyalara karşılık gelen dosyayı değiştireceksin. Örn: Çevrimiçi paylaşım yerine accel switch koyacaksan çevrimiçi paylaşımın resim kodunu accel switchin resmine yazıp resimleri değiştirmelisin. Sis contents programı modifikasyon genel destek bölümünde vardır sanırım.

• Beğen
qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle medya bara hangi uygulamaları ekleyeceksen onların svg uzantılı ikonlarını bulmalısın. Eğer accel switch ve bt switch ise Rambo_Ft'nin mod arşivi içerisinde bulabilirsin. Daha sonra yazılımın Resource/skins/ klasörü içerisinde ki ana temasının dosyasını Sis Contents programı ile parçalayıp elindeki dosyalara karşılık gelen dosyayı değiştireceksin. Örn: Çevrimiçi paylaşım yerine accel switch koyacaksan çevrimiçi paylaşımın resim kodunu accel switchin resmine yazıp resimleri değiştirmelisin. Sis contents programı modifikasyon genel destek bölümünde vardır sanırım.

Tşk.ederim

- - - Eklendi - - -

Bunu yapmaya çalıştım ama pek bir şey anlamadım
şuan Accel Switch ve BTSwitch sis dosyaları var
Sis Contents ve NokiaFirmwareEditor kurulu bundan sonraki işlemleri anlayamadım yardım edermisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt