x-scarface
Üye
Beyler nasıl flash lancak prd.rofs2.V02 dosyası yok
Yada bilen birisi anlatabilrmi
Beyler nasıl flash lancak prd.rofs2.V02 dosyası yok
Yada bilen birisi anlatabilrmi
İndirme Linkleri
Rpm Edition v4 (Menü Düzeni 3x4)
• Rpm Edition v4 İndirmek için Tıkla
• Flash Dosyalarını İndirmek için Tıkla
bu bölümü komple indirceksin birleştir jafla qitsin kardeş
Elinize sağlık ses komutları ve arayanın ismini söylemesini kaldırdığınız için tercih etmedim ama bidahaki sürümde eklerseniz denemek istiyorum Teşekkürler.
süper ozaman indirip deniyorum hemen ben yanlış mı gördüm ama baktım şimdi birinci sayfaya mesaj okuyucu kaldırılanların arasında(bu benim istediklerimi etkilemiyo sanırım)
Sağolasın Arkadaşım cfw ve açıklamaların için
Çok Teşekkür Ederim. Beğendiğinize Sevindim.
"Rpm Edition v4 - Extra" Olarak Düzenlediğim Cfw Siteye Yüklendi. Senin İstediğin Özellikler İçerisinde. Eğer Yüklersen ve Düzenlediğim "Müzik Çalar ve Video & Tv" Menüsünde Bir Sorun Görmezsen Bu Menülerden 2 Fotoğraf Yüklemeni Rica Ediyorum.
Rpm Edition v4 - Extra (Menü Düzeni 3x4)
•Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yapılan Düzenlemeler:
• Müzik Çalar Menüsünde: "Nokia İnternet Radyo, TT Pod"
• Video & Tv Menüsünde: "UC Player, YouTube"
• Nokia İnternet Radyo, UC Player, YouTube ve TT Pod Uygulamalarının Simgeleri Menüden Gizlendi.
samet kardeşim sen müthiş bir adamsın. sana ne kadar teşekkür etsem azdır.
alkışlanacak bir cfw yapmıssın. ve bence bu iste son noktayı koymussun. Rpm Edition v4 - Extra yı indirdim ve kurdum. yaklaşık 12 saattir kullanıyorum ve tam anlamıyla kusursuz. Gerçekte abartmıyorum . maxicepteki tüm cfwleri kurdum. hepsini denedim. O da yetmedi dailymobile deki cfwleride denedim fakat şuan en son seninkini yükledim. tek kelimeyle muhtesem..Diger cfw yapımcıları kusura bakmasın ama bundan sonra güncelleme cıkmadıkca başka cfwye gerek yok. nokia bu cfwyi görse bu işi bırakır.
öncelikle şunları söyleyim : telefonda hiç kasma yok. hız süper ve gayet stabil çalısıyor.resim galerisi anormal derecede hızlı. ve dokunmatik biraz daha hassas gelmeye başladı. batarya iyi gidecek gibi cünkü cfwyi attıgımda 3 diş sarj vardı. ve hala 3 diş duruyor. sayende telefonumu daha çok sevmeye başladım. ve bence Rpm Edition v4 - Extra yı da ayrı bir konu olarak açmalısın. arada kaybolmasın.çünkü bu kadar harika bir sey arada kaybolmamalı .Ayrı bir başlık altında görünmeli. varol sagol samet. eline emegine saglık.
Resim ekleyim bu güzellige herkes Şahit olsun
4*4 menü de olsaydı .s
kardeşim eline koluna sağlık indirdim ama daha kurmadım şimdi hemen kuruyorum paylaşımlarının devamını diliyorum hakkını helal et
---------- Eklendi @ 20:36:30 ---------- Yazıldı @ 19:14:37 ----------
haritalara ülke eklenmiyo onu nasıl yapabiliriz
Ben şuan telefonumda Rpm c6v41 kullanıyorum . Onu bu sürümle değiştiricektim ama yeni sürüm demişsiniz o sürüm nzaman hazır olcak? Eğer yakınsa şimdiden telefonun düzenini bozmak istemiyorum. Çıkartıcağınız en yeni sürümü beklemek daha mantıklı olur die düşünüyorum.. İnşallah anlatabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?