Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)
Sponsorlu Bağlantılar
rapidline
Üye
5800da açar mı?
arslanla
Üye
açmaz. s60v5 bölümüne bak. Orda javası var.
ersoyoral
Üye
TEŞEKKÜRLER MÜKEMMEL ÇALIŞMA OLMUŞ
omerb
Üye
çok yardımcı oldun sağo
selcuk1890
Üye
çok teşekkürler
yeauw
Üye
konu yararlı olmuş tşk
mobigenius
Üye
thanks bro.nice share
Buğra60
Üye
Mağazanın bi ara tam sürüm hediye verdiği hangisi oluyo? Seasons olan mı diğeri mi? Ona göre indireyim, ilk günlerden kotaya fazla yüklenmeyelim
3 oyun var. Angry Birds, Angry Birds Rio ve Angry Birds Season. Ovi store da 2 Angry Birds free, 2 Angry Birds () ve 1 tane Angry Birds Rio var. Hangisinden bahsettiğinizi bilmiyorum ama yeni oynamaya başlayacaksanırz Angry Birds ile başlayın. sonra rio ve season
3 oyun var. Angry Birds, Angry Birds Rio ve Angry Birds Season. Ovi store da 2 Angry Birds free, 2 Angry Birds () ve 1 tane Angry Birds Rio var. Hangisinden bahsettiğinizi bilmiyorum ama yeni oynamaya başlayacaksanırz Angry Birds ile başlayın. sonra rio ve season
Uzun zamandır oynuyorum bu oyunu ben, o konuda bir sıkıntı yok. Rio'yu da indirdim oynuyorum şu an. Mağaza bunlardan birini (seasons veya normal olan) hediye etmişti ama hangisi olduğunu unuttum. Onu oynayıp bitirmiştim şimdi tekrar yüklemek istemiyorum. O yüzden sormak istedim.