[Rovio Mobile] Çoklu paylaşım--Angry Birds All Episode Symbian^3 Signed (Mart 2012)

Sponsorlu Bağlantılar

rapidline

Üye
5800da açar mı?

arslanla

arslanla

Üye
açmaz. s60v5 bölümüne bak. Orda javası var.

ersoyoral

ersoyoral

Üye
TEŞEKKÜRLER :oke: MÜKEMMEL ÇALIŞMA OLMUŞ

omerb

Üye
çok yardımcı oldun sağo:good:

selcuk1890

Üye
çok teşekkürler

yeauw

yeauw

Üye
konu yararlı olmuş :D tşk

mobigenius

Üye
thanks bro.nice share

Buğra60

Buğra60

Üye
Mağazanın bi ara tam sürüm hediye verdiği hangisi oluyo? Seasons olan mı diğeri mi? Ona göre indireyim, ilk günlerden kotaya fazla yüklenmeyelim :)

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
Mağazanın bi ara tam sürüm hediye verdiği hangisi oluyo? Seasons olan mı diğeri mi? Ona göre indireyim, ilk günlerden kotaya fazla yüklenmeyelim :)

3 oyun var. Angry Birds, Angry Birds Rio ve Angry Birds Season. Ovi store da 2 Angry Birds free, 2 Angry Birds () ve 1 tane Angry Birds Rio var. Hangisinden bahsettiğinizi bilmiyorum ama yeni oynamaya başlayacaksanırz Angry Birds ile başlayın. sonra rio ve season

Buğra60

Buğra60

Üye
3 oyun var. Angry Birds, Angry Birds Rio ve Angry Birds Season. Ovi store da 2 Angry Birds free, 2 Angry Birds () ve 1 tane Angry Birds Rio var. Hangisinden bahsettiğinizi bilmiyorum ama yeni oynamaya başlayacaksanırz Angry Birds ile başlayın. sonra rio ve season

Uzun zamandır oynuyorum bu oyunu ben, o konuda bir sıkıntı yok. Rio'yu da indirdim oynuyorum şu an. Mağaza bunlardan birini (seasons veya normal olan) hediye etmişti ama hangisi olduğunu unuttum. Onu oynayıp bitirmiştim şimdi tekrar yüklemek istemiyorum. O yüzden sormak istedim.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
    Konu Sahibi
o zaman bilemeyeceğim kardeşim.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
teşekkürler

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
:tşk: Emegine saglik.

belashcs

Üye
bencede teşekkürü hakettin.

hakanakboga

Üye
nokia c5-03 te çalışırmı

exlifeme

Üye
teşekkürler

enes-kys

enes-kys

Üye

normal olanı hediye vermişti

baha396

Üye
teşekkürler iyi paylaşım

celixx

Üye
teşekkürler

Üst Alt