Route66 Mobile8 v8.0.18990 TR + Turkey TeleAtlas 2009 Q4 Haritası (100,3MB) + Türkçe Sesler

Sponsorlu Bağlantılar

Barrack

Üye
teşekkürler

pocu

Üye
Yükledim ve bir ay sonra deneme sürümü kullanım süresi bitti dedi. Şimdi kullanılmıyor ne yapmak lazım ?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar iki gun icinde konu acicam olarak lisans falan derdi kalkicak linkleri yukluyorum 2 gun icinde eklicem herkes sorunsuz lisans gerektirmeden kullanabilecek

Hocam dört gözle bekliyoruz..:oke:

arkadaslar iki gun icinde konu acicam olarak lisans falan derdi kalkicak linkleri yukluyorum 2 gun icinde eklicem herkes sorunsuz lisans gerektirmeden kullanabilecek

Hocam dört gözle bekliyoruz..:oke:

murat_83

murat_83

Üye
5800 sertifika hatası verdi :S

romantikasik

Üye

evet route 66 v8 artik surum

Route66 Mobile8 Symbian Version v8.0.18783

Route66 Mobile8 v8.0.18783 Unsigned ed-bugb.sis kurulum dosyasini ve system adli klasörü storage karta atin ve telefonunuzu kullanarak .sis dosyasi çalistirin kurulumu gerçeklestirin

kullanilan harita 2008 Q3 TeleAtlas Türkiye Haritasidir ve içerisindedir

link

yapmak icin
EXE dosyayi kurulumunuzdaki ile degistirin. NAVKEYS.DAT dosyasini da \DATA\RES klasörünün içine kopyalayin ve bu sekilde deneyin.

navkeys
exe

arkadaslar burdan yaziyorum cunku konu acmama izin verilmedi ayni konudan oldugu icin fakat bu yuzde yuz kirilmis lisans falan istemez yazildigi gibi yapin omur boyu kullanin

halo8975

Üye
teş.

ntquartex

ntquartex

Üye
çok teşekkürler de ziddu linkleri çok yavaş rapid ya da MU olsa süper olur...

xxextacy

xxextacy

Üye
bakalım şu olaya teşekkürler şimdiden :pro::sn:

zaradzarada

Üye
kontor gider mii

excan12

Üye
2009 q4 harita cikti route66 da bekliyoruz....

baktimur

Üye
ellerine sağlık
ama dosya bozuk çalışmıyor

cuucu

Üye
teşekkürler emeğinize sağlık,klavyenize zeval gelmesin

sasmazz

Üye
hadi artık deneme sürümü dedi bitti nerde lisans

klas75

klas75

Üye

teşekkürler ellerin dert görmesin

civcivim76

civcivim76

Üye
usta bunun türkçe sesi çalışmadı bir türlü nasıl yapcaz bilen varsa yazsın bi zahmet arkadaşlar

murt_us

Üye
link kırık reisss

serkanklnc

Üye
Arkadaşlar Nokia 5800 da deneyen varmı. Bende bir türlü çalışmıyor. Türkiye haritası geliyor. Ondan sonra hiçbir hareket yok.

zeyunal

zeyunal

Üye
teşekkür programı signed yaptıktan sonra route66 turkey 2009.q4 haritası ile güzel çalıştı. Fakat harita deneme sürümüne döndü bir önceki versiyonda sınırsızdı neyse buda halledilir umarım. teşekkür, eline saglık..

-----------------

sorun kendiliginden çözüldü. Bilgisayara Route66 programıyla sync. yapınca düzeldi.Harita limitsiz çalışıyor. teşekkürler.

karamitil

karamitil

Üye
arkadasım bu navigasyon ücretsizmi haritaya bakarken int baglantısımı gerekiyor

yuce arslan

Üye
merhabalar ben metin rut 66 yı inrirmek istedim hata verdi

pocu

Üye
üstad linkler ölmüş yeni link verirmisin

Üst Alt