Route66 Mobile8 v8.0.18990 TR + Turkey TeleAtlas 2009 Q4 Haritası (100,3MB) + Türkçe Sesler

Sponsorlu Bağlantılar

Yusuf_EMRE

Üye
Süpersin reisim Allah senden razı olsun..

hakankose1979

Üye
reis kardeş ben foruma yeni uye oldum fakat rapidshare linkinde bir sorun var sanırım inidiremiyorum eğer mümknse alternatif bir link koyarmısın şimdiden çok teşekküler ellerine sağlık

husocan18

Üye
nasıl tr yapcazz

sineld

Üye
mükemmel çalıştı
teşekkürler...

dionysos77

Üye
bunun içindeki haritayı, WM6.1 Smartphone için olan program ile de kullanabilir miyim?

acaba..

alp.eren

alp.eren

Üye
Emeğine sağlık

hasangulluce

Üye
route66 samsung s8003 modeline türkiye haritası indiremiyom yardımcı olabilirmisiniz?

tlgs

tlgs

Üye
Route66 Mobile8 v8.0.18990 | Güncel Türkiye Haritası ve Türkçe Sesler

Kurulum dosyasını ve system klasörünü direkt karta atın. Ardından kurulumu başlatın.

Uygulama imzasızdır.

İndirmek için;

Güncel TR haritası ve ses dosyaları içindedir. Ekstradan 1şey yapmanıza gerenk yoktur.:oke:

©2004-2009 Reis-i Eagles™ - Her hakkı gizli saklıdır. İzinsiz çalıp-çırpmak ayıptır, günahtır. Lütfen izinsiz kopyalamayınız.

kardes peki bunu yukleyip telefona attıktan sonra internet baglantısı ister mi yine ? bu navigasyon yuzunden kontor kalmadı ::aman2:

vdere

vdere

Üye
teşekkür ederim

ydinlemez

Üye
sertifika hatası verıyor acıl yardım

ukkoc

Üye
öncelikle ellerine sağlık
ben samsung 8300 de kurmaya çalışıyorum ama olmuyor.
.sis dosyasına tıkladığımda dosya türü desteklenmiyor diyor. napmalıyım?

agabey06

agabey06

Üye
Eyw. biraz uğrastırdı ama kurdum. Sertifika al bilmem bi şeyler :)
ama iyi oldu Emegine saglık da....
Bendeki Turkey 2008 map yeni bi link varmı Turkey Map`ın

emre5816

Üye
rapid olmayan link var mı kardeş error verior

karaman-355

karaman-355

Üye
teşekürler elinize saglık

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Route66 Mobile8 v8.0.18990 TR + Turkey TeleAtlas 2009 Q4 Haritası (100,3MB) + Türkçe Sesler

Kök (root) dosyalar (19,5mb);

Harita: TeleAtlas Q4 (100,3mb);

Kontör gitmemesi için:(Bu adımı daha önce Garmin vs için yaptıysanız gerek yok.)

Haritanızı System\apps\ROUTE66_v8\Data\Maps\ dizinine yollayın.
System ve kurulum dosyasını direkt karta gönderin. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın.)
Dosya yöneticinizle kurulum dosyasından kurulumu başlatın ve uygulamayı karta kurun. ;)

Route66 Mobile8 v8 İncelemesi:

ONUR_345241

Üye
Reis telefona birden fazla GPS programı yüklersek sorun olurmu veya şöyle söyleyeyim telefona birden fazla GPS programı yüklenebilirmi ?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
hayır sorun olmaz ;)

alibakali

Üye
Route 66 daha önceden kurmuştur. Kullanıyordum, ama şimdi haritada anahtar işareti çıktı, detayları göstermiyor. ne yapmam gerekir?

mservet

Üye
Teşekkürler arkadaş emeğine sağlık

sslayer

Üye
reis daha önceden bende yüklüydü program. mapi eklediğim zaman makbuz kodu istiyor. haritayı göremiyorum. nasıl yapacağım bilgin var mı ?

--------------- Ekleme ---------------

harita çalışmıyor, makbuz kodu istiyor. tekrar yeniden mi yüklemem gerekiyor??

Üst Alt