kardeş system dosyasını direk kopyalayacasın isim değiştirmeyeceksin...pc kopyalarken değiştir diye sorar sen de kopyala ve değitir diyeceksin..korkma önceden yüklediğin programlar gitmez..sonrada proramı kuracaksın..ben tıpkı anlatıldığı gibi yığın hafızaya attım iki dosyayıda..
öncelikle system dosyası için hata verdi bir system dosyası daha old için.. bende ismini değiştirdim system_ yaptım. pro.yu kurdum fakat türkiye haritasını, system_ doyamın içinden alamadı sanırım. çünkü problem çıkardı.
wlan dan çeksin haritayı dedim onda da hata verdi...
nasıl yüklemem gerektiğini, yada yükleyenler nasıl yüklediklerini ayrıntılı bir şekilde yazabilirler mi acaba
yardıma ihtiyacım var![]()
telefonun için opda veya sertifika veren herhangi bir siteden sertifika alıp programı sertifikalayacaksın..nasıl sertifika alınacağını bilmiyorsan forumun symbian destek bölümüne bak..sertigfika hatası dio
kardeş senin telefonuna uyumlu değil bu program sen forumun pda kısmına bakacaksın..Reis hocam günaydın.Verdiğiniz linkden programı indirdim ama telefonuma kuramadım.Dediğiniz şekilde hafıza kartına attım klasörü ve diğerini ama telefonumda çalıştıramadım.Telefonumun modeli samsung sghi900 bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim