Route66 Mobile8 v8.0.18990 TR + Turkey TeleAtlas 2009 Q4 Haritası (100,3MB) + Türkçe Sesler

Sponsorlu Bağlantılar

muammer7

muammer7

Üye
teşekkürler

denizz74

Üye
n73 de garmi,n çalıştıramadım.zaten bizde sadece harita oluyor fakat garmin ha bire no map yazıp durdu 4-5 kez denedim olmadı fakat bu birkerede oldu.teşekkürler...

deredengel

Üye
sertifika hatası veriyor. kardeş bir ilgilen N98 8 GB ' de SERTİFİKA hatası veriyor. bide yazmıssınki hiç bişe yapmanıza gerek yok. paylaşım yapmışşın bide kontrol et :vur

webpoet1

webpoet1

Üye
Türkiye haritasını kullanıyorum ama 1 ay sonra lisans istiyor. yeniden sildim kurdum şu an çalışıyor ancak harıta bilgisinde son geçerlilik tarihi 10.10.2009 yazıyor. yani yine 30 gün kullandırıyor. çözümü nedir acaba

arsenic_

Üye
benşm telefon omnia. system dosyası önceden olması gerekn birşeymi çünki ben nerde olduğunu bulamadım. yüklenen dosyaları karta atıyorum ama sis dosyasını açmıyor. ne yapmam gerekli?

messe34

Üye
sag ol

jmjarre

jmjarre

Üye
teşekkürler

karaman-355

karaman-355

Üye
teşekürler eline saglık

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Paylaımını için sağol

yolgezer88

Üye
sertifika hatası veriyor. kardeş bir ilgilen N98 8 GB ' de SERTİFİKA hatası veriyor. bide yazmıssınki hiç bişe yapmanıza gerek yok. paylaşım yapmışşın bide kontrol et :vur

arkadaşım sertifika hatası veriyorsa sertifikala forumda dolu konu var biraz araştır sürekli ekmeği istiyosunuz ama ekmek nasıl yapılır yok:bann:

edarguner

edarguner

Üye
1 ay oldu kullanalı bana lisans uyarısı geldi şuan.harita kullanılamıyor çözüm için ne yapabiliriz.

bumin__

Üye
1 ay oldu kullanalı bana lisans uyarısı geldi şuan.harita kullanılamıyor çözüm için ne yapabiliriz.

Arkadaşlar benim kullanmış olduğum programdada lisans uyarısı verdi ve şuan haritayı kullanamıyorum,bir fikri olan yazsın..

mahatma

Üye
dostum eline ve emeğine sağlık, programı indirdim şimdi kuruyorum, yalnız bazı arkadaşların yormlarına göre 1 ay sonra harita aktivasyon istiyormuş, bunun çaresi varmı yada bi kodu ben araştırıyorum, eğer bulan bi arkadaşta olursa burada paylaşırsa tüm kullanıcılar için faydalı olur

airfony

Üye
reis tşk. program symbian'da çalışırmı?:(

bumin__

Üye
evt çalışır ancak şu lisans problemi var

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar benim kullanmış olduğum programdada lisans uyarısı verdi ve şuan haritayı kullanamıyorum,bir fikri olan yazsın..

Ya Arkadaşlar çözüm bulan yokmu?:vur

mahatma

Üye
arkadaşlar programı kurdum kurdum çalışıyor, uyduyu hemen buluyor, ancak adres girdikten sonra neresi olursa olsun, bir türlü hesaplamıyor, aynı problemle karşılaşanlar varmı, teşekkür ederim

m.meric2

m.meric2

Üye
Arkadaşlar bende de Lisans satın alın uyarısı verince programı kaldırıp tekrar kurdum herşey yine sıfırdan başladı. Yani Harita lisans istemedi. Sanırım bu şekilde 30 gün de bir Telden kaldırıp tekrar kurulacak

romantikasik

Üye
arkadaslar iki gun icinde konu acicam olarak lisans falan derdi kalkicak linkleri yukluyorum 2 gun icinde eklicem herkes sorunsuz lisans gerektirmeden kullanabilecek

mahatma

Üye
Saol ilgilendiğin için, emeğe saygı:oke:

Üst Alt