Nadir
Emekli Yönetici
gösterir be kardeşim ben kullanıyorum..dostum gps Wlan'a bağlanmadan göstermiyor
gösterir be kardeşim ben kullanıyorum..dostum gps Wlan'a bağlanmadan göstermiyor
İnşallah, hergün arıyorum bakalım ne zaman çıkacak?Paylaşım için teşekkürler, umarım en kısa zamanda tam sürüm olarak kullanabileceğimiz bir ilac bulunur![]()
Müminciğim benim kadar bekleyemezsin burda herkes Route 66 hayranı oluğumu biliyor, bulur bulmaz ekleyeceğim hiç şüphen olmasın..şu an kullanıyorum ama navigasyonsuz sadece serbest dolaşım yapabiliyorum..hocam bulursan haberimiz olsun walla route yükleyecem die telefona hiç bi gps programı kurmadım daha route 66'yı bekliyorum walla.
programı kurunca hafıza kartında resource/apps/route_v9/data/maps klasörünün içine atacaksın..öncelikle emege saygıtşk ederim
bu haritayı indirdim ama neyeye kopyalıcaktım onu bulamadım ?
ben istemiyor muyum? kırılmış versiyonunun çıkmasını bekliyeceğiz artık..Ah hocam şu programın tam sürümünü bir bulabilsekbu program 10 numara bişey
ohooo hergün çin,ispanyol,ingiliz forumlarında aramadığım yer yok..Hocam yabancı forumlardan araştırdığın oldumu belki oralarda bulunabilir?
iltifatın için sağol hemşerim..onun fiyatı 125 tl..navking.com.tr den bakabilirsin..Vay be Hocam senin bulamadığını biz hiç aramaya kalkmayalım o zaman zaten kırılmış versiyonunu bulduğun zaman forumda paylaşacağından şüphemiz yok gerçekten forumun en aktif üyesisiniz paylaşmayı çok seviyorsunuz
Bu yazılımın fiyatı ne kadar aceba bizim 5800 a uygun sürümü ?