Route 66 for os 9.4

Sponsorlu Bağlantılar

pazzoo

pazzoo

Üye
allah razi olsun kardes

qube26

qube26

Üye
Paylaşım için teşekkürler, umarım en kısa zamanda tam sürüm olarak kullanabileceğimiz bir ilac bulunur :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Progressivity

Progressivity

Üye
hocam bulursan haberimiz olsun walla route yükleyecem die telefona hiç bi gps programı kurmadım daha route 66'yı bekliyorum walla.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam bulursan haberimiz olsun walla route yükleyecem die telefona hiç bi gps programı kurmadım daha route 66'yı bekliyorum walla.
Müminciğim benim kadar bekleyemezsin burda herkes Route 66 hayranı oluğumu biliyor, bulur bulmaz ekleyeceğim hiç şüphen olmasın..şu an kullanıyorum ama navigasyonsuz sadece serbest dolaşım yapabiliyorum..

Progressivity

Progressivity

Üye
Route 66 gerçekten mükemmel ama hayran olunmucak gibi değil :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet son şeklini bir gör hayran olursun ama gel görki navigasyon olmuyor..

055566957

Üye
öncelikle emege saygı :) tşk ederim :) bu haritayı indirdim ama neyeye kopyalıcaktım onu bulamadım ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle emege saygı :) tşk ederim :) bu haritayı indirdim ama neyeye kopyalıcaktım onu bulamadım ?
programı kurunca hafıza kartında resource/apps/route_v9/data/maps klasörünün içine atacaksın..

055566957

Üye
tşkler :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın kardeşim..

jordan23k

jordan23k

Üye
Ah hocam şu programın tam sürümünü bir bulabilsek:ah bu program 10 numara bişey

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
jordan23k

jordan23k

Üye
Hocam yabancı forumlardan araştırdığın oldumu belki oralarda bulunabilir?

jordan23k

jordan23k

Üye
Vay be Hocam senin bulamadığını biz hiç aramaya kalkmayalım o zaman zaten kırılmış versiyonunu bulduğun zaman forumda paylaşacağından şüphemiz yok gerçekten forumun en aktif üyesisiniz paylaşmayı çok seviyorsunuz:oke:

Bu yazılımın fiyatı ne kadar aceba bizim 5800 a uygun sürümü ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vay be Hocam senin bulamadığını biz hiç aramaya kalkmayalım o zaman zaten kırılmış versiyonunu bulduğun zaman forumda paylaşacağından şüphemiz yok gerçekten forumun en aktif üyesisiniz paylaşmayı çok seviyorsunuz:oke:

Bu yazılımın fiyatı ne kadar aceba bizim 5800 a uygun sürümü ?
iltifatın için sağol hemşerim..onun fiyatı 125 tl..navking.com.tr den bakabilirsin..

jordan23k

jordan23k

Üye
O yazılıma 125 Tl verilir ama sadece türkiye haritası tabiki western europa 119 Euro kırlımışı çıkana kadar sabır:hmmm

SERSEM35

Üye
nadir kardeş,

biz programı imzaladık ama yinede e 66 kabul etmiyor, sertifika sorunu veriyor.

--------------- Ekleme ---------------

nadir kardeş sorunu anladık galiba opda ,dan sertifika aldığım tel benim kendi telimdi başkasının tele olmuyor galiba

Takipçi Satın Al

Üst Alt