Route 66 for os 9.4

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeşim maalesef program kırılamadı..sadece serbest dolaşım yapılabiliyor..navigasyon için aktivasyon istiyor onunda çözümü hala bulunamadı..

macman

macman

Üye
foto gerçekten çok ufakmış :D emeğine sağlık :)

balza

Üye
program kırılamadıysa sanırım şimdilik gereksiz bir program garmin xt i kurmaya çalıştım beceremedim bu zaten tam sürüm değilmiş şimdilik en iyisi telefonla gelen navigasyon sistemi benimkinin de süresi dolmuş böyle kala kaldım şimdilik...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
symbian os 9.3 gps bölümünde ccry arkadaşımın verdiği program ile benim verdiğim güncel haritayı indir tam sürüm kullan..

ketum5

Üye
nasıl olacak o açsana bir konuyu 9.3 dokunmatik desteklemiyorki...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
destekliyor kardeşim..oraya baksana..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar navkingin sitesini incelediğimde yeni yazılımın çıktığını anladım.. burayı bir inceleyin isterseniz ama programı indirecek bir yer bulamadım..özellikle cep sihirbazıyla taradığınızda görünüyor..

bumin__

Üye
Arkadaşlar ro66 kullanıyordum,birkaç gündür türkiye haritası kiltlendi.Şu an kullanamıyorum..

hcelebi

Üye
merhabalr bir arkadasımda samsung i8910 hd var buna yuklenebilirmi

yuklenebilir şse nasıl

tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
samsung da zaten route 66 var..hem de lisanslı..

romantikasik

Üye
arkadaslar elimde route 66 kirilmis versiyonu mevcut turkiye haritasi ile fakat konu acmama yetki olmadigi icin acamiyorum galiba ayni konu oldugu icin sizlere nasil paylasirim bilmiyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar elimde route 66 kirilmis versiyonu mevcut turkiye haritasi ile fakat konu acmama yetki olmadigi icin acamiyorum galiba ayni konu oldugu icin sizlere nasil paylasirim bilmiyorum
sen bana linki özelden at buraya ekleyeyim..

monozxr1

monozxr1

Üye
evet?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar normalde program çıkmış ve 125 tl ye satılıyor..ama hala piyasaya çıkmadı...

monozxr1

monozxr1

Üye
125tl bu program için para değil.
aktivasyon sorunu çözülür çözülmez release eder mutlaka çinliler yada birileri..

Concus

Üye
route 66 v9 ilacını bulan arkadaşlar varmı aranızda ? günlerdir arıyorum bulamadım delirmek üzereyim :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Concus

Üye
peki route 66 haritasını nokia nıın haritasıyla bağdaştırabilirmiyiz? program kullanabilirlik açısından nokia map arayüzü ile hemen hemen aynı.. nokianın haritasına göre daha detaylı bir harita... yada nokia için başka mapları convert edebilirmiyiz? garmin in haritası daha da kapsamlı yani?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
peki route 66 haritasını nokia nıın haritasıyla bağdaştırabilirmiyiz? program kullanabilirlik açısından nokia map arayüzü ile hemen hemen aynı.. nokianın haritasına göre daha detaylı bir harita... yada nokia için başka mapları convert edebilirmiyiz? garmin in haritası daha da kapsamlı yani?
maalesef ben de çok denedim olmuyor..hepsinin uzantısı farklı..inan senin kadar ben de kullanmak istiyorum ama yapacak birşey yok ya para verip alacağız 125 tl ya da kırılmışının çıkmasını bekleyeceğiz..bir yerde şubatta falan çıkacağı söyleniyordu..

Takipçi Satın Al

Üst Alt