Route 66 for os 9.4

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar burdan programı indirin..system/route66_v9/maps in içinde Turkey TA.cmap var onu programı kurduğunuzda hafıza kartında da aynı yere Maps klasörü oluşturarak içine atın..bugün ben wi-fi ye bağlanarak lisans satın al dedim ve haritanın kilidi açıldı artık süreli mi açıldı süresiz mi açıldı bilmiyorum ama açıldı ve sorunsuzca programı kullanıyorum bilginize...

monozxr1

monozxr1

Üye
ilk sayfada verdiğin linkteki programı kuruyoruz? bundaki haritayıda onun içine mi atıyoruz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynen kardeş..sonrada tools dan map i açın Türkiye Haritası gözükür ona buy license diyin birkaç saniye sonra etkinleşiyor ve kilidi açılıyor..

monozxr1

monozxr1

Üye
navigasyon olmuyor yine bende ama. :s

isunman

isunman

Üye
güzel birşeye benziyor bu route66 yukledim ama sanki deneme versiyonu gibime geliyor yeni yukledim hele bir deneyelim. acaba seslli navigasyonu varmidir...?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir dene..

hosukoglu

Üye
arkadaşlar navkingin sitesindeki route 66 n97 de çalışıyor ancak navigasyon yapabilmek için lisans kodu lazım bu konuda yol alabilen oldu mu

ketum5

Üye
herşey tamam navigasyon yapılamıyor ama bunu halledemessek bir işe yaramaz benim için.çözen olursa yazsın buraya.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş hergün bakıyorum halledersem zaten buraya yazarım..
burdan rogramın başka bir versiyonunu indirin..fakat yine aktivasyon sorunu var..

draw1907

draw1907

Üye
5800 XM de işe yararmı bu?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabii ki yarar kardeş...

draw1907

draw1907

Üye
saol ya bakalım bu nasil bişey ndrive ın ekran görüntüleri güzel etrafı resimli olarak gösterio bi yükleyemedim getti ya.

ketum5

Üye
her şey hazır arkadaşlar bir europe nın kapıdan kapıya navigasyon u yok çinli bir siteden alındığı için çinin navigasyonu çalışıyor ama bizimki europa bulan eden olursa söylesin

idrisbil

Üye
iyi de sertifikalandırmak nasil alal alal

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
siteyi biraz araştırırsan bulursun..

akcabelen

akcabelen

Üye
Çok güzel program çok ayrıntılı kullanımı kolay ve eğlenceli, çok çok teşekkürler eklediğin için...

Not: N97'ye anlatılanları birebir yaparak tek seferde kurdum ve sorunsuz kullanıyorum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güle güle kullan kardeşim...

asker1978

Üye
indiremiyorum link ölmüş.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi