Nadir
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
evet her defasında bağlanmak ister ama sen izin vermezsen bağlanamaz...dışardada navigationunu rahatlıkla yapabilirisn..taban olarak nokia maps'i kullanıyor sanırım. her defasında wireless a bağlanmak istiyor. ve nokia maps ile kaydettiğim yerlerin hepsi listesinde çıktı. ayrıca adres yada yer poi arama da aynı gibi geldi?
yanlış mıyım?
kardeş samsung lbs de var ama aktivasyon gerekiyor nasıl yapacağız onu? kayıtedebilirsen ben sana programı vereyim..zaten online çalışması gereken navigasyon yazılımları genelde çok ağır tepki veriyor, butonlara tıkladığınızda telefonun yavaşladığını hissediyorsun. haritada gezerken vs.
çok ümitlenmiştim açıkçası. ama bu program henüz tam oturmamış. samsung lbs versiyonunu arıyorum. samsunglarda mükemmel çalışıyor cidden. s60v5 için garmin ve ndrive kesmiyor. navigon, tomtom, çıkar yakında illaki.
igo çıksa hele varya navigasyonun kralı bence.
nasıl çalıştığını baştan beri anlatıyorum okumadın mı?gercekten bu programi kurup calistiran varmi!!! route sirketi haritalari bedava dagitmayami baslamis acaba!!!!
okudum okumasinada senin yazdigin gibi yapipta calistiran varmi acaba diye sormustum...varsa söylesin senin söyledigin gibi yapipta bulundugun yerin haritasini indiren calistiran ...nasıl çalıştığını baştan beri anlatıyorum okumadın mı?
kardeş programı kurunca online olmanı ister sen de Allow once diyeceksin wi-fi ile online ol hemen konumunu bulur zaten sonra da bulunduğun yerin üzerinde biraz dolaştın mı harita oluşur sonra da online olmadan kullanacaksın..eğer harita istiyorsan bir sayfa önceki verdiğim linkte rar dosyasının içinde var..süresiz yapabiliyorsan kullan..
kardeş bu program senin telefona uygun değil sen symbian 3rd os 9.3 bölümünde Reis-i Eagles'in verdiği programı kullan..kullanıma erişim yok diyor yüklemenin ortasında napıcam kardeş. telefon n73
--------------- Ekleme ---------------
ben her zaman bu siteye giremiyorum . şayet cevaplarsan yunus.ergin@gmail.com a atarmısın ben ordan bakabilyim ltfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?