screamtr
Üye
RotateMe (Yatay Ekran Modu)%100000000000000 SORunsuz.
BU YAZI ALINTIDIR. BU YAZIYI YAYINLAYAN ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERİM.
BENDE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM .
SERTİFİKA SORUNU KESİN CÖZÜM.
YÜKLE İSTEDİĞİNİ
NOT: İÇERDİĞİ PROGRAMDAN DOLAYI ANTİVÜRÜS VİRÜS UYARISI VERİYOR . VİRÜS DEĞİLDİR. SADECE TELEFO İLE BİLGİSAYAR ARASIND BAĞLANTI KURAN BİR PROGRAM.
TEŞEKKÜRLER.
ÇOK GÜZELLL
DİĞER YAZILAR HİKAYE HİKAYE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
slm arkadaşlar sertifika sorunu hep dert oldu bizim için ama ben bir denemede kurtuldum bu illetten sizde kurtulmak istiyorsanız
ÇOK DİKKATLİ OKUYUNUZ
bu uygulamayı belki sitede daha önce vermiş olabilirleR aMA ben bidaha garantili anlatayım
önce aşağıdaki link ten dosyaları indirelim app trk 'i telefona kuralım kurduktan sonra
telefonu PC-SUİT ile bilgisayara bağlayalım bağladıktan sonra app trk ı açalım
sonra seçenek settings e tıklayalım karşımıza conection cıkacak o bizde bluetooth olarak
çıkacak ama biz onu USB olarak değiştirecez ve ana kayıt edip connect yapalım ve
Bağlandık
program acık kalsın ve sonra ikinci linkteki secman ı indirip içindeki
SECMAN.EXE dosyasını acalım tabi app trk acık hala ..
Click this bar to view the image.
next diyerek ilerleyelim secman telefonu bulup otomatik yüklenecektir yükledikten sonra app trk i kapatabiliriz.. daha sonra telefonda secman ı acıp :::::::>
seçenek:: turn plat. security OFF yazısına tıklayalım done diye uyarı gelecek işlem daha
bitmedi bu uyarıyı alınca artık E ve C disk lerindeki private ve sys klasörlerine
ulaşabileceğiz
ardından:::::::> secenek :: install root certificate yazısına tıklayalım buda sertifika
işlemidir
ve telefondaki işlem şimdilik tamam
sıra tekrar bilgisayda:::::>
rar lı dosyadaki rootsing.exe uygulamasını acıp sertifikalandıracağımız sis ve sisx
dosyasını secip rootsing this SİS yazısına tıklayalım
o sectiğimiz sis dosyasının aynısı yanında cıkacak ve onu telefona atıp rahatca
yükleyelim
DİKKAT VİSTA KULLANAN ARKADAŞLAR ROOTSİNG.EXE UYGULAMASINI ACARKEN SAĞ TIKLATIP YÖNETİCİ OLARAK CALIŞTIR A TIKLAYIN GARANTİ SERTİFİKALANACAKTIR
Kaynak: Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi
EMEĞE SAYGI
YAPAMAYAN ARKADAŞLAR MESAJ ATIP AKLINDA KALANLARI SORABİLİR.....
İŞTE LİNK :
BU YAZI ALINTIDIR. BU YAZIYI YAYINLAYAN ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERİM.BENDE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM .
SERTİFİKA SORUNU KESİN CÖZÜM.
YÜKLE İSTEDİĞİNİ
NOT: İÇERDİĞİ PROGRAMDAN DOLAYI ANTİVÜRÜS VİRÜS UYARISI VERİYOR . VİRÜS DEĞİLDİR. SADECE TELEFO İLE BİLGİSAYAR ARASIND BAĞLANTI KURAN BİR PROGRAM.
TEŞEKKÜRLER.
ÇOK GÜZELLL
DİĞER YAZILAR HİKAYE HİKAYE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
slm arkadaşlar sertifika sorunu hep dert oldu bizim için ama ben bir denemede kurtuldum bu illetten sizde kurtulmak istiyorsanız
ÇOK DİKKATLİ OKUYUNUZ
bu uygulamayı belki sitede daha önce vermiş olabilirleR aMA ben bidaha garantili anlatayım
önce aşağıdaki link ten dosyaları indirelim app trk 'i telefona kuralım kurduktan sonra
telefonu PC-SUİT ile bilgisayara bağlayalım bağladıktan sonra app trk ı açalım
sonra seçenek settings e tıklayalım karşımıza conection cıkacak o bizde bluetooth olarak
çıkacak ama biz onu USB olarak değiştirecez ve ana kayıt edip connect yapalım ve
Bağlandık
program acık kalsın ve sonra ikinci linkteki secman ı indirip içindeki
SECMAN.EXE dosyasını acalım tabi app trk acık hala ..
Click this bar to view the image.
next diyerek ilerleyelim secman telefonu bulup otomatik yüklenecektir yükledikten sonra app trk i kapatabiliriz.. daha sonra telefonda secman ı acıp :::::::>
seçenek:: turn plat. security OFF yazısına tıklayalım done diye uyarı gelecek işlem daha
bitmedi bu uyarıyı alınca artık E ve C disk lerindeki private ve sys klasörlerine
ulaşabileceğiz
ardından:::::::> secenek :: install root certificate yazısına tıklayalım buda sertifika
işlemidir
ve telefondaki işlem şimdilik tamam
sıra tekrar bilgisayda:::::>
rar lı dosyadaki rootsing.exe uygulamasını acıp sertifikalandıracağımız sis ve sisx
dosyasını secip rootsing this SİS yazısına tıklayalım
o sectiğimiz sis dosyasının aynısı yanında cıkacak ve onu telefona atıp rahatca
yükleyelim
DİKKAT VİSTA KULLANAN ARKADAŞLAR ROOTSİNG.EXE UYGULAMASINI ACARKEN SAĞ TIKLATIP YÖNETİCİ OLARAK CALIŞTIR A TIKLAYIN GARANTİ SERTİFİKALANACAKTIR
Kaynak: Nokia Cep Forum - Bedava Symbian Temalar Maxi mum Cep Telefonları Cep Melodi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
EMEĞE SAYGI
YAPAMAYAN ARKADAŞLAR MESAJ ATIP AKLINDA KALANLARI SORABİLİR.....
İŞTE LİNK :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız