RotateME V 2.0(beta değil!) ve V2.10 Beta1 (06Şubat2008)

meymeyto

Üye
Sagol eine saglık

--------------- Ekleme ---------------

Sagollasın kardeş

yha arkadaslar bızım bı arkadasda rotate me herhalde telefonu sola cevırdımı fotolar gelıo nasıl olacak hangı program

qirve

Üye
Bi Singed yapamadım ki çalışıyor mu baksam

Samsunspor

Emekli Yönetici
DHaNGs... süper bişi ilk dosyayı yüklediğimde oto olarak zaten var dedi vay beee,, 2.yi imzaladm hemen, kaçar mı beaa ) lovely you 95&8gb

olivetti

Üye
artık telefonu n73den yükseltirsem yüklerim yinede sağol

selo01

Üye
sertifikayi nerden buluyoruz acaba??

psikolaz

Üye
n 95 8gb de ekranı bu programı kurmadan da otomatık dondurmeye ayarlayabılosunuz telefonun ozellıklerı arasında var

maki20

Üye
hiç birisi olmuyor bunların progmı sertifikalayıp koyun buraya

herkesi oyalamayın

herkes girip girip çıkıyor

bambam61

Üye
Accelerometerprogramını yükledigim halde çalışmadı telefonum n95 8gb sertfika falan bahsediyo neden acaba ?

bu özellik zaten telefonların kendisin de var.

abilerim ben n95 8gb yeni aldım araçlar-kişileştirme-ekran özelliklerinde ekranı döndür seçeneği yoq hiçbir şekilde dönmüyor ekran otomatik olarak ne yapmam gerek yukardaki programı yaptım olmadı 2 tane yükleme dosyası war alttakini yüklüyo m üsteki yüklenmiyo bide tlfn hafızasınamı yüklicez ne olur yardımcı olursanız sewinirim

asim57

Üye
abi bende bir n95 var o program olmuyor yuklemiyor

dnz66

Üye
saolasın kardes

Ya arkadaşlar ben indirdim fakat serfitika işlemini yapamadım acilen bana nereden yapabileceyimi birisi açıklayabilirmi tşk

arkadaşlar n95 ve n95 8gb vb kullananlar bu programa hiç gerek yok telefonun kendi özelliği var zaten ayarladan ekran ayarlarında ekranı döndür seçeneğinde otomatiğe geçirn ve görün telin ekranı aynı iphone deki gibi oluyor.Ben şahsen kendi telefonum n95 8gb de deedim oluyor.

usta boyle biproya gerek yok yani n95 in kendinde var bu özellik ekran ayarlarından ekranı dondur secenegine girip otomatik modunu secince zaten oluyo bu yani muzik tuslarını acınca ekran donmuyo telefonu yan cevirince o donuyo zaten