n73 de rotate calısmıyor
Esendağlı Üye sercan_54_54' Alıntı: çünkü n73 te sensor yok Genişletmek için tıkla ... bu uygulamanın sensorle alakası yok.ben n78 de kullandım
sercan_54_54' Alıntı: çünkü n73 te sensor yok Genişletmek için tıkla ... bu uygulamanın sensorle alakası yok.ben n78 de kullandım
denizz74 Üye teşekkürler.arkadaşlar,rapid linki olan eski sürüm n73 de çalışıyor.diğeri çalışmıyor..ayrıca bu sensör değil.komutla çeviriyorsunuz..
teşekkürler.arkadaşlar,rapid linki olan eski sürüm n73 de çalışıyor.diğeri çalışmıyor..ayrıca bu sensör değil.komutla çeviriyorsunuz..
Round-Saturn Üye Konu Sahibi mehmet7412' Alıntı: arkadaslar bu program garanti dışı brakıyor mu telefonu ? Genişletmek için tıkla ... ne alakası var sadece telefon hack leniyor garanti ile ilgisi yok
mehmet7412' Alıntı: arkadaslar bu program garanti dışı brakıyor mu telefonu ? Genişletmek için tıkla ... ne alakası var sadece telefon hack leniyor garanti ile ilgisi yok
Silinen Üye 476002 Kapalı Hesap _kursatt_' Alıntı: n73 de rotate calısmıyor Genişletmek için tıkla ... sercan_54_54' Alıntı: çünkü n73 te sensor yok Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar kaç kere daha söylemem gerekiyo N73 de tarafımdan denendi sorunsuz çalışıyor
_kursatt_' Alıntı: n73 de rotate calısmıyor Genişletmek için tıkla ... sercan_54_54' Alıntı: çünkü n73 te sensor yok Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar kaç kere daha söylemem gerekiyo N73 de tarafımdan denendi sorunsuz çalışıyor