Rotatame yeni versiyon türkce ve otomatik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nightwolfi

Üye
ellerine sağlık

umit2406

Üye
    Konu Sahibi
seref_15 senin için baktım sybiansigned sitesine sertifika almak için ama malesef sertifika vermeyi durdurmuş site lakin forumda konu cok daha açık olarak sybian destek bölümünde bulunuyor nasıl sertifika alınacagı sybiandestek bölümğüne lütfen dikkatli bakın cok açık bir şekilde anlatılmış.

yunus85

Üye
arkadaslar bana bun rotate me icin sertıfıka konusunda yardımcı olacak war mı lutfen cok ugrastım ama olmuo.benım maıle sertıfıkalısını gonderebılırmısınız sımdıden cok saolun:)[email protected]

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
herşeye bi çare buldular şu sertifika işinde herkes çaresiz valla siteye kayıt oldum mail aldım bürsürü şey yaptım yine sertifika alamıyorum alabilene helal olsun

gaymak03

Üye
merhaba dostlarim
su rotateme programini indirebilen warmi we sertifikasini da
lütfen yardimci olun
tessekkürler

toprakumit

toprakumit

Üye
Arkadaşlar... Arkadaşı fazla boğmayın... İndirdiğiniz eklenti Unsigned yani c*r*a*c*k siz onu signedi siz yapacaksınız.... Alttaki linki okuyun ve uygulayın... Sevgiler :) :oke:

1. http://www.maxicep.com/symbian-dest...alama-islemi-yeni-maxicep-farkiyla-57299.html

2. http://www.maxicep.com/symbian-dest...sertifika-alma-yine-maxi-farkiyla-115433.html

3. http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...pte-sertifikalama-signsis-v-1-00-a-70213.html

Bunları düşünerek Paylaşıma sunanlara Teşekkürler ve Sevgiler!!!

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
gene serfitikasız ya.sağol paylaşım için

best miller

Üye
emeğine sağlık

cezacartel

cezacartel

Üye
eyw saol

MorgenSterN.

MorgenSterN.

Üye
ewet arkadaslar teli N95 N82 N80 olmayan diger 0s 9.1 ve os 9.2 ciler -rotate me 1.50- versiyonunu denesinler cünkü bu 2.0 versiyonu onlarda calısmaz accelometre olan tellerde calısır.tabi en basta sertfikalayın forumda nasıl yapıldıgı mevcut zor degil aslında cepten yaparsınız. ben kendi konumda anlattım ama daha kolay bi yolu var ben bununla sertifika yapıyorum uzun olduguna bakmayın.

ANLATIMM.

NOT: ASKIM822 arkadasımızdan alıntıdıdır ama ben daha anlasılır bi biçimde düzelttim aynı seyt 2 kere anlatılmıstı düzeltmesi bana aittir.
Gerekli Dosyaları Bu linkten indirebilirsiniz. 693Kb

Sorun Yaşayan Arkadaşlar. Burada Resimli Anlatım verdim. Kısmen Ana konuyu Açan Arkadaşımızın ki ile aynı. Ama ben bu resimlerden yararlanarak yapabildim. Sitemizde açılan konuya teşekkür ederim. Sorun yaşayan arkadaşlar PM ile sorunlarınızı iletirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

OS9 Cihazlar İçin Sistem Klasörlerine Erişim

Burada anlatılan yöntem ile SYS, RESOURCE, PRIVATE ve diğer erişilemeyen sistem klasörleri üzerinde her türlü işlemi yapabileceksiniz. (Kesme, silme vb.)

X-Plore programından alınmış ekran görüntüsü.
Bu uygulamayı yazan FCA00000 'a teşekkürler.
Şimdi Neler Yapmamız Gerekiyor.
ActivePython programını indirin ve bilgisayarınıza yükleyin.
Py- programını indirin ve bilgisayarınıza yükleyin. (Ekteki dosyayı da indirebilirsiniz)
AppTRK programını Cihazınıza yükleyin.
hack_perms_s60v3_FP1.py dosyasını

Artık İşe Başlayalım:
Cihazınızı bilgisayara USB üzerinden PC Suite modunda bağlayın.
XP Kullanıcıları için;
Denetim Masası>Sistem>Donanım>Aygıt Yöneticisi>Bağlantı Noktaları
Vista Kullanıcıları için;
Denetim Masası>Donanım ve Ses>Aygıt Yöneticisi>Bağlantı Noktaları

Resimde de gördüğünüz üzere COM Port numarasını bir yere not edin daha sonraki aşamalarda lazım olacak.
App TRK programını cihazınızda çalıştırın. Bluetooth ile bağlanılsın mı sorularına İptal deyin.
Options>Settings>Connection adımlarını izleyerek o kısmı USB olarak değiştirin.
Geri gelin ve Options>Connect adımlarını izleyin. Cihazınızı bu şekilde bırakarak adımlara devam edelim

App TRK programından alınmış örnek bir görüntü.
Artık hack işlemine başlayabiliriz. hack_perms_s60v3_FP1.py dosyasını bilgisayarınızda Not Defteri ile açın. Düzen menüsünden Bul kısmını açın ve aranacak kelimeye "ser =" yazın ve aratın. (Tırnak işaretleri yazılmayacak). Bulacağınız satır aşağıdaki kısma benzer şekilde olacak;
ser = -.-(5) # I have COM6
Şimdi yapacağımız işlem daha önce not ettiğiniz COM numarasına göre bu kısmı düzenlemek.
Eğer sizin cihazınızın bağlandığı COM numarası örnek olarak veriyorum 8 ise bu kısmı aşağıdaki gibi düzenleyin;

Yani yapacağınız işlem çok basit. Cihazınızın bağlı olduğu COM Port numrasının bir eksi değerini bu kısıma yazmak
Değişiklikleri yaptıktan sonra dosyayı kaydedin ve Not Defteri 'ni kapatın.
(Dosyayı Farklı Kaydet ile değil Kaydet ile kaydedin)
ser = -.-(7) # I have COM6

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 738x483 and weights 74KB.

Not Defteri ile düzenleme yapılırken alınmış ekran görüntüsü.
Daha sonra hack_perms_s60v3_FP1.py dosyasını bilgisayarınızda çift tıklayarak çalıştırın.
Ortalama olarak 5 saniye bekleyin, aşağıdaki ekran görüntüsü gelecek ve şu yazıyı göreceksiniz.
"!!!!!!!!!!!candidate!!!!!!!!!!!"
Bu kısım biraz hızlı geçebilir ve göremeyebilirsiniz.
İşlemleri sırasıyla yaptıysanız sorunsuz olarak işlemi gerçekleştirmiş olacaksınız.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 668x331 and weights 46KB.

hack_perms_s60v3_FP1.py dosyası çalıştırılırken alınmış ekran görüntüsü
İşlem Tamamlandı Bu Kadar...
Not:
1) Bu yöntem cihazınızı kapatıp açınca işlevini kaybedecektir. Adımları izleyerek tekrar etkinleştirebilirsiniz.
2) Bu yöntem N95 ile denenmiştir.
3) N95, N82 için FP1 olan sürümleri, diğer cihazlar için OS9.1 yazan sürümleri kullanın.

Kısmen Alıntıdır.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Arkadaşlar bu işlemden sonra bunu sadece birkez yapmak istiyorum sonra bunun telefonda bir yolu yokmu diyorsanız sizde buyrun o yolda bu..

aşağıda verdiğim CapsOnOFF.rar dosyasını indirin içinden 3 dosya çıkacak
1) CProfDriver_SISX.ldd
2) CapsOn.sisx
3) CapsOff.sisx

yukarıdaki işlemi yaptıktan sonra sistemle oynama açılacak ondan sonra CProfDriver_SISX.ldd dosyasını c:\sys\bin\ içine kopyalayın daha sonra capson.sisx ve capsoff.sisx dosyalarını kurun
bir restart atın telefon açıldıktan sonra sistemde oynama yapamayacaksınız normalde ama capsoff un menüdeki ikonuna tıklarsanız sistem herşeye açılacak pc de bir daha aynı işlemi yapmanıza gerek kalmayacak capson ikonu ise sistemi korumalı haline geri döndürür

kolay gelsin sorularınızı bu başlıktan sorabilirsiniz.

açıklama tarafımdan denenmiş ve Türkçeye çevrilmiştir.
saygılar

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

sertifika derdine son arkadaşlar sonunda bitti
şimdi anlatıyorum yukardaki sistemle oynama işleminden sonra yapılacaktır.

adım 1:
öncelikle aşağıdaki dosyaların arasından SİGNSİS.ZİP dosyasını indirin ve telefon hafızasına kurun (hafıza kartınıza da kurabilirsiniz yalnız anlatım telefon hafızasına kuruluma göre yapacağım c dediğim yerleri e yaparsınız)

adım2:
aşağıdaki keycert.rar dosyasını indirin ve içindeki key ve sertifikayı (cer uzantılı dosya)---->c:\private\EC696702 içine atın. yalnız aynılarından bu klasörde de var overwrite diyecek ve eve deyin üstüne kopyalayın.

adım3:
unsigned olan bir dosyayı hafıza kartınızda yada telefon hafızasında biryere atın(kurulum dosyasını)

adım4:
00000001 dosyasını c:\resource\swicertstore\dat\ içine rardan çıkartıp atın.

adım5:
şimdi başta kurduğumuz signsis programını açın karşınıza gelen ekranda yazanlar
sis file: kuracağınız dosyayı attığınız klasörden seçin
key file: ellemeyin
cert file: ellemeyin
ve password kırmını boş bırakın ve sol seçim tuşundan optiondan yani selfsign i seçiyorsunuz sign i seçerseniz yapmıyor.
ekrana selfsign dedikten sonra operation success diye bir yazı gelince sis/sisx dosyasının olduğu klasörde bir dosya daha oluşacak tek farkı sonunda dosya adının x var bu sizin kuracağınız dosya
eğer telefonu kapatıp açarsanız ve bundan sonra yeni bir dosya sign yapmak isterseniz önce deneyin eğer olmazsa bu anlattıklarımı baştan yapın olacaktır.

denedim %100 çalışmaktadır.
.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ne sertifikaymışbee

cemre007

cemre007

Üye
kullanım kolaylığımı sağlıyo yoksa maksat yeşillik olsunmu merak ettim?

ak_ceken

Üye
kardeş sertifika istiyo napçaz

exe1454

exe1454

Üye
tesekkurler

erkanbas

Üye
cok basıt sertıkalıcalsınız zaten maxicepte sertıfıka olayıyla kesın cozum yazıyor

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar sertıfıka olayına kesin cözüm ozellıkle n95 cı arkadaslarıma seslenıyuorum ıste lınk tıklayın ıyı bır ınceleyın ok ben kullanıyorum ıstedım programı sertıfıkalyorum ozellıkle rorateme ve nokmate ıste lınk http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...n-secman-security-manager-maxipda-142109.html

roouter

Üye
Ben bu programı yukledim ancak sonra memnun kalmadım sıldım ancak halen telefonu yan cevırınce iphone gıbı ekran da donuyor programı sılsem bıle acıl yardımcı olmanızı beklıyorum ?

welat44

Üye
ya bende tanınmayan dosya diyo kayedemiyo pc ye pc suite yüklü

mami24

mami24

Üye
saol ellrin sağlık

djkaptan

djkaptan

Üye
süper eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt