Rotatame yeni versiyon türkce ve otomatik

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umit2406

Üye
    Konu Sahibi
Rotatame yeni versiyon türkce ve otomatik
evet arkadaşlar yatay ekranın yeni ve türkce veriyonu bir kere kurun ve çalıştırın (sertifa gerekli) ayarlarını yapın ve ondan sonra bir daha hiç karışmayın

Orjinal RotateMe Link:
RotateMe (Yatay Ekran Modu)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: storm_46, OZCAN067, OLymPoS ve 1 kişi daha

ufukn73

ufukn73

Üye
Teşekkürler

falcon95

falcon95

Üye
teşekkürler, rotateme yi yükleyemedim, accelerometer i yükledim ancak telefonda göremedim. Nedenini bilen var mı acaba?

damojna

Üye
drJukka adlı dosyanın içinde

timsahxy

Üye
tesekkürler kardeş eline saglık

com_angel

com_angel

Üye
teşekkürler eline sağlık bi deneyelim bakalım

camokacamoka

camokacamoka

Üye
arkadaşım sıgned olanı yokmu ben yapamadım :(

guneyasin

Üye
arkadaşlar sertifika istiyo yükleyemedik napcaz

gokhanu

Üye
Super biseye benziyo ama yuklemiyoo bunun sertifikalisi yokmu rica etsek :))

volkan 55

Üye
işlem sırası ne dostum anlatsana ya lutfen sertifika istiyoooooo. [email protected] saol

mezar01

Üye
Slm ümüt Baba Senden Bir Ricam Olacak Ben De N 80 Var Pro Yüklerken Sertifika Falan Diyo Bu Srtifika Işlerini Nasıl Halledecem Bana Detaylı Bir şekilde Yardımcı Olurmusun.msj Atarsan Sevinirim.saygılar

hgbhgb

Üye
dostum başlıkta yalnız N95 için diye belirtsen iyi olacak galiba. çünkü ivme ölçer sadece onda var. ben signed yapıp n73üme yükledim çalışmıyor (dedim belki benim n73e koymuşlardır yanlışlıkla ivme ölçer ama yemedi :ehe)

hsmbnl

Üye
rotateme özelliği : arkadaşlar bu özelliği kullanan varmı yani mesaj felan yazarkendemi yan tutuyorsunuz :)

bende n73me var eskiden n-gage qd vardı aslında iyi olabilir :)

gokhanu

Üye
arkadaslar bunun calisani yokmu rica etsem ayruntili bi anlatim yapsaniz cok saolun simdidennn guzel biseye benziyo :)) emeginize saglik :)

hgbhgb

Üye
yanlız N95 için bu versiyon başka telefonda denemeyin. rotateme 1.12 gibi bi versiyon var o N73lerde çalışıyor. ivme ölçeriniz olması lazım telinizde çalışması için

sabrkara

Üye
teşekkür edrim diğer versiyonu çalışmıyordu inşallah bu çalışır
:oke::bigstar:

ayirfan

ayirfan

Üye
çok teşekkürler n95 de denedim süper çalışıyor... sertifalandırmadan çalışmıyor bilgilerinize

570026

570026

Üye
ya arkadaşlar bişey sorucam.bende nokia5700 xm var işletim sistemi normal s60 3rd ben istiyorum ki görüntülere girdiğim zaman n73 teki gibi ekran yan olsun ama çıkınca gene eski ekranına dönsün yani aynı n73 gibi bu nasıl olacak bilen varmı yada sadece n73 ün işletim sistemini yükletmek gibi bişey yapılabilirmi yani telefonu n73 gibi kandırabilirmiyim bilgisi olan varmı

seref_15

seref_15

Üye
selam kardes bana da bir sertifika alırmısın sana zahmet

Nenmorin

Nenmorin

Üye
Yükledim çalıştı eyw saolasın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt