WhistlePR
Üye
-
Konu Sahibi
-
Abi gercekten ise yariyor paylasim icin
Cak tesekkurler oyun daki herseyi
Satin alabiliyorum cok basit ve
Basarili tekrar tesekkur
kredi eksilere indii ?
arkadaş doğru söylüyo valla... önceden oluyodu şimdi olmuyo.. defalarca türlü şekillerde denememe ragmen olmadı... lütfen bi çözüm bulunArkadaşlar ben iki aydır hileli glu oyunlarını sorunsuz oynuyordum.geçen haftadan itibaren oyunların markete güncellemeleri başladı bende üçoyunu güncelledim kredilerim eksiye düştü güncellemediğim corntakt killer 2 de kredilerim duruyor.Anladığım kadarıyla glu şirketi hile kullanımını engellemek adına güncelleme yayınladı ve yeni kurulan oyunlar olsun birkaç ay önce kurulan oyunlar olsun son sürüme geçtiğinde hile engelleniyor.birkaç yöntem denesemde hile aktif edemedim son deneyeceğim yöntem ise eski sürüm oyunların apk bulmak ve güncelleme yapmamak olacak.yöntem işe yararsa buradan bilgilendiririm.
Ben glu oyunlarini yukleyeli 1ay flan oldu hileyi yapiyorum klasore onlari yspistirdiktan sonra oyuna girince klasor kendini otomatik olarak yeniliyor bi cozum var mi yardim edene simdiden tesekkurlerÇözüm şimdilik glu oyunlarının eski versiyonlarını yüklemek gibi gözüküyor. Eski versiyonu kurup denedim hala çalışıyor sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?