ROOTSUZ!! GLU OYUNLARI İÇİN BEDAVA 180.000 NAKİT(KREDİ) TheWhistlePR Farkıyla !

mega2

Üye
beyler ben yapamadım yardım olurmusunuz acaba? lınkten dosyayı ındırdım. telefonu pc bagladım. ındırdıgım dosyayı rardan cıkartıp kopyaladım. sonra pden telefonun içine girip sdcard/Android/data/com.glu.android.gwallet/files dosyasına kopyaladım ama olmadı

[h=1]ETERNITY WARRIORS[/h] bu oyuna işlemio burdaki gem hilesini nasıl yaprız

bigwolf2

Üye
söylediklerini yapıyorum oyuna giriyorum başta yukarda gözüküyor 180 bin diye sonra değişiyor 97bin 98 bin oluyor 0a düşüyor yine napmalıyım ?

demokanx

Üye
kardeş biz bunu yaptık iyi güzelde bir yerde okudum eleman yapmıs hileyi sonra kredi kartı play store'a yukluymus glu şirketi yaptıgı hile kadarını karttan çekmiş , var mıdır boyle bir şey ? Sonuc olarak iyi kotu buraya 70 kusur yorum atılmış ve yarısı yapmış bu hileyi kredi kartını kaydettirip bu hileyi yapan var mıdır arkadaslar ? Varsa bilginiz dahilinde para cekildi mi ? yaptıgım hile yaklasık 90bin altın kadar ET w2 oyununda oda 1000$ dan fazla yapıyor Durduk yere paradan olmayalım şimdi , bu hileyi yapıpta aynı zamanda play store'a kredi kartı kayıtlı olupta aradan 2-3 ay zaman geçiren birisi var mı aramızda birisi içimi rahatlatsın Elim titriyor oyuna girmek istemiyorum valla

Arkadaslar bunu yaparken telefonun internetle baglantisini bide ole deneyin

asfa

Üye
çok teşekkürler arkadaş.süper oldu .ellerin dert görmesin

demokanx

Üye

arkadaşlar soruma cevap verebilcek yok mu

dekonax evet eksiye düştüğü için kredi kartından cekeceklerdir. dikkat et derim.

Konu Sahibi
yok kardeşim bir sıkıntı devam nakitlere

- - - Eklendi - - -

cümleten rica ederim

qaliq

Üye
Kredı eksıye dustu nasıl duzeltebılırım

yasartrb

Üye
S.a arkadaslar uye oldum ama indirme yerini bulamiyorumyardimcimci olurmusunuz

Rar dosyasini dediginiz gibi fileste diger dosyalarin arasina attim fakat rar i acamyorum izin vermiyor ne yapabilirim acaba

fifi35

Üye
arkadaşım tşk ederim hack iiçin peki zenonia5 hacki varsa palaşirsan çok makbule gecer