ROOTSUZ!! GLU OYUNLARI İÇİN BEDAVA 180.000 NAKİT(KREDİ) TheWhistlePR Farkıyla !

aatila

Üye
eski sürüm apklerini veya eski modelleerini nerden bulup yuklicez

xxkahin

Üye
eski sürüm apklerini veya eski modelleerini nerden bulup yuklicez

Güzel kardeşim android cihaz kullanıyorsun biraz da saksıyı kullansan tlf unla yapamayacağın şey yok.Neyse soruna gelelim google de oynadığın oyunun ismini ara market yönlendirmesi haricindeki herhangi bir forum sitesinden indir oyunu yukle wi-fi kapalıyken oyunu aç hileni kur.

Tepkiler: Wolkan_20

o_yes

Üye
saol dostum tam aradığım şey

yaptım oldu kardeş allah razı olsun senden

Bu bahsedilin marketten indirilen, Eternity Warriors 2 mi yoksa sahte olanimi acaba cunku ben marketten i ndirdim defalarca denememe ragmen olmadi yardimci olursaniz sevinirim

Bu bahsedilin marketten indirilen, Eternity Warriors 2 mi yoksa sahte olanimi acaba cunku ben marketten i ndirdim defalarca denememe ragmen olmadi yardimci olursaniz sevinirim
artık son sürüm oyunlarda çalışmamakla birlikte ve grediler eksiye düşmekte...

Selamun aleykum kardes werdigin lnkte dosya yok acil bi yardim

Eyvallahta kardes didigni yaptim hic bise olmadi

abicim adamlar çalıştırıyor hilenin çalıştığı en son sürüm hangisi sorabilirmiyim indircem onu ?

benim tablette sdcartta titanium backup dosyası yok nası yapcam

Selamun aleykum kardes paylasimin icin eyvallah ama linkte program yok birde ben basaka biyerden indirdim gwalleti we dedign adimlari yaptim kredm -6470 oldu. Bu dedign hile indestructible oyunu icin gecerli degilmi acil bi yardim etsen cok makbule gecer

Beyler Beni Dinleyin Eğer Wifi İle İnternete Bağlarsanız -103829 olur ve bidaha düzelmez denenmiştir