Püf Noktası rootlu uygulamaları rootsuz cihazlarda calistirmak

Sponsorlu Bağlantılar

mertsagir

mertsagir

Üye
Şu anda bahsettiğim uygulamayla Gamekiller ı kullanıyorum Freedom'u ve daha birçok Root gerektiren uygulamayı .
Uygulamaya mgyun.com dan ulaşabilirsiniz.
Başka bir uygulama da Z4Root internette aratırsanız bulursunuz.

sohbetx

Üye
Mgyun cihazı Root ediyor

sarıklı58

Üye
    Konu Sahibi
Swipeback gibi bir uygulama yokmu rootsuz olan

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Z4root denedim onayladim calisiyor. Fakat bundan once root etmistim cihazi. Sonra cihazi temizlemek icin once unroot yaptim ve fabrika ayarlarina donderdim. Backup yaptim z4root kurdum root lu olarak gorunuyir cihaz. Bu kadar uzun yazdim cunki demek istedigim normal root da kurmus olsaniz unroot yapabiliyirsunuz bu z4root a ne gerek kaliyorki ozaman ?

sarıklı58

Üye
    Konu Sahibi
Z4root denedim onayladim calisiyor. Fakat bundan once root etmistim cihazi. Sonra cihazi temizlemek icin once unroot yaptim ve fabrika ayarlarina donderdim. Backup yaptim z4root kurdum root lu olarak gorunuyir cihaz. Bu kadar uzun yazdim cunki demek istedigim normal root da kurmus olsaniz unroot yapabiliyirsunuz bu z4root a ne gerek kaliyorki ozaman ?
Kardesim ben root yapmaktan korkmuyorumki diger telefonumda hergun rom & root atiyodum telefonumu degistirdim acsend g7 aldim hawei mail atmiyor boot. Kilidi icin baska nasil acildigini bilmiyorum bilen varsa yonlendirebilir :) onun icin acildi bu konu

• Beğen
Tepkiler: KacakMazot

Üst Alt