Rootlu Telde Oyun Kasmaması Için Neler Yapılıp Yüklenmeli(lütfen Yardım Edin Zarar Gelmez)

Sponsorlu Bağlantılar

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Rootlu Telde Oyun Kasmaması Için Neler Yapılıp Yüklenmeli(lütfen Yardım Edin Zarar Gelmez)
Arkadaşlar telim birçok oyunu destekliyor(lg l5 e612)Ama bazen oyunlar kasabiliyor.telim rootlu neler yapmalıyım lütfen acil yardım edin

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Titanium backup yukle gereksiz sistem uygulamalarını sil iyi olur :D

KırcalıHolding

Üye
Arkadaşlar telim birçok oyunu destekliyor(lg l5 e612)Ama bazen oyunlar kasabiliyor.telim rootlu neler yapmalıyım lütfen acil yardım edin
İmoblife firmasının memory booster pro sunu yükle ayarlardan hafıza boşaltma sıklığını 10 dakikaya ayarla

caglar b

caglar b

Üye
Grenify programını kur ve tüm uygulamalarını uyut, sem çalıştırmadıgın sürece hiçbirşey çalışmıyor ve telefon kasmıyor

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Grenify programını kur ve tüm uygulamalarını uyut, sem çalıştırmadıgın sürece hiçbirşey çalışmıyor ve telefon kasmıyor
kuulamnıyorum zaten iyi bir uygulama başka var mı

Byümit

Byümit

Üye
ChainFire 3D Kullan telefonuna göre ayarlarını yap kullan.
En iyi işe yarayan program diyebilirim.

signor ramon

signor ramon

Üye
speeder war dene istersen

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
greenify ile çalışan uygulamaları uçur oyunu oynamadan önce,iyi bi rom+kernel ve tweak kullanırsan makinayı oyun konsoluna çevirebilirsin

KD1907

KD1907

Üye
greenify ile çalışan uygulamaları uçur oyunu oynamadan önce,iyi bi rom+kernel ve tweak kullanırsan makinayı oyun konsoluna çevirebilirsin
Bişey sorucam Greenfy in paralı yani pro versiyonunu rootsuz kullanabilir miyiz acaba bi bilgin var mı?

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Bişey sorucam Greenfy in paralı yani pro versiyonunu rootsuz kullanabilir miyiz acaba bi bilgin var mı?

maalesef. paralı versiyonunu kullanmak için xposed diye bi uygulama lazım. o uygulamada kesinlikle root istiyor. ayrıca greenifynin paralı sürümünde sistem uygulamaları ve bileşenlerini de devre dışı bırakabiliyorsun

KD1907

KD1907

Üye
maalesef. paralı versiyonunu kullanmak için xposed diye bi uygulama lazım. o uygulamada kesinlikle root istiyor. ayrıca greenifynin paralı sürümünde sistem uygulamaları ve bileşenlerini de devre dışı bırakabiliyorsun
İşte o yüzden yüklemek istiyordum bende ama neyse artık root yapamam garantisi var telefonun. Ben garantiye yollıcam ya telefonu belki format falan atarlar düzelir telefon. Çünkü gta san andreas ta ara sıra hafif kasmalar oluyor bikaç saniyelik. Ama s3 te kasma olmuyor. Nedeni ise optimizasyon sorunuymuş. Madem öyle galaxy s5 in ekranı 2k olacak o zaman o telefonda her oyun kasma yapar optimizasyon sorunu yüzünden? O zaman bu mantığa göre yeni çıkan telefonlar alt modellerine göre daha kötü? Saçmalık. Hem madem öyle lg g2 neden kasma yapmıyor? Aynı ekran kalitesi ikiside 1080p. Neyse ya...

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
İşte o yüzden yüklemek istiyordum bende ama neyse artık root yapamam garantisi var telefonun. Ben garantiye yollıcam ya telefonu belki format falan atarlar düzelir telefon. Çünkü gta san andreas ta ara sıra hafif kasmalar oluyor bikaç saniyelik. Ama s3 te kasma olmuyor. Nedeni ise optimizasyon sorunuymuş. Madem öyle galaxy s5 in ekranı 2k olacak o zaman o telefonda her oyun kasma yapar optimizasyon sorunu yüzünden? O zaman bu mantığa göre yeni çıkan telefonlar daha kötü? Saçmalık. Hem madem öyle lg g2 neden kasma yapmıyor aynı ekran kalitesi ikiside 1080p. Neyse..

format atmayı sende yapabilirsin. bebek işi bunun için servise vermeye değmez ayrıca gta sa bendede hafif takılma yapıyor rockstar games denilen illetin sorunu bu bizim cihazımız cep uçağı dostum :oke:

• Beğen
Tepkiler: KD1907
KD1907

KD1907

Üye
format atmayı sende yapabilirsin. bebek işi bunun için servise vermeye değmez ayrıca gta sa bendede hafif takılma yapıyor rockstar games denilen illetin sorunu bu bizim cihazımız cep uçağı dostum :oke:
Ben telefonu 5 kez formatladım zaten? Belki servis bişey yapar diye düşünüyorum. Ama onlarda ne yapacakki hiç uğraşmadan geri gönderiyor namussuzlar :D Neyse göndermiyim o zaman yapacak bişey yok. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum mc4 ün grafikleri gta sa dan daha iyi ama gta sa kasma yapıyor mc4 yapmıyor saçmalığa bak :S

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ben telefonu 5 kez formatladım zaten? Belki servis bişey yapar diye düşünüyorum. Ama onlarda ne yapacakki hiç uğraşmadan geri gönderiyor namussuzlar :D Neyse göndermiyim o zaman yapacak bişey yok. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum mc4 ün grafikleri gta sa dan daha iyi ama gta sa kasma yapıyor mc4 yapmıyor saçmalığa bak :S

onların yaptığı şey cihaza format atıp tamir kağıdına yazılımıniz güncellendi yazmak. la zaten güncel yazılım daha neyini güncelliyor mallar. bizi saftrik zannediyor herifler daha androidin a sini bilmiyor bebeler ;)

• Beğen
Tepkiler: KD1907
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
onların yaptığı şey cihaza format atıp tamir kağıdına yazılımıniz güncellendi yazmak. la zaten güncel yazılım daha neyini güncelliyor mallar. bizi saftrik zannediyor herifler daha androidin a sini bilmiyor bebeler ;)
Androidin asını bilmiyor dediğin insanlar dünyanın en iyi tellerini üretiyorlar.Asıl bizim yaptığımız çocuk oyuncağı.Sadece nette gördüğümüz şeyleri harfiyen yerine getiriyoruz.Ya da basitçe kendimiz bir şeyler yapıyoruz.Şuan orda adamların ne yapmasını bekliyorsunuz ki?Adam telin içini açıp işlemcisini,ramini, ekran kartını mı değiştirsin.Tabi ki de ne gereken neyse o yapılacak.Basit de olsa zorda...

Üst Alt