Rootlu Telde Oyun Kasmaması Için Neler Yapılıp Yüklenmeli(lütfen Yardım Edin Zarar Gelmez)

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Androidin asını bilmiyor dediğin insanlar dünyanın en iyi tellerini üretiyorlar.Asıl bizim yaptığımız çocuk oyuncağı.Sadece nette gördüğümüz şeyleri harfiyen yerine getiriyoruz.Ya da basitçe kendimiz bir şeyler yapıyoruz.Şuan orda adamların ne yapmasını bekliyorsunuz ki?Adam telin içini açıp işlemcisini,ramini, ekran kartını mı değiştirsin.Tabi ki de ne gereken neyse o yapılacak.Basit de olsa zorda...

yanlışin var dostum. servis elemanları androidin a sını bilmiyor samsungun mühendisleri biliyor. serviscilerin yaptığı şey millete wipe datayi yazılım güncelleme diye giydirmek ;)

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
yanlışin var dostum. servis elemanları androidin a sını bilmiyor samsungun mühendisleri biliyor. serviscilerin yaptığı şey millete wipe datayi yazılım güncelleme diye giydirmek ;)
Benim için adamlar oraya giriyosa bir şeyler biliyorlardır.O sistemden anlıyorlardır.
Göz kırpmak da haklı olduğunun göstergesi değildir.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Benim için adamlar oraya giriyosa bir şeyler biliyorlardır.O sistemden anlıyorlardır.

zannetmem. sistemde anlasalardi her servise giden kullanıcı yüzü güler bi şekilde evine geri dönerdi

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
zannetmem. sistemde anlasalardi her servise giden kullanıcı yüzü güler bi şekilde evine geri dönerdi
Bazı sorunlar gerçekten önemli olabiliyor.Bu da ancak telefonun değiştirilmesi ya da orjinnal bir parça takması ile çözülebilinecek sorunlar.Bu sorunlar karşısında da servis kullanıcı hatası diye geri gönderiyorlar.Bunun nedeni de para kaybını önlemek.E tabi adamlar para kaybetmek istemiyor.Orjinal parçalar kolay üretilmiyor ve ucuz da değil.Bunun da tek çözümü kullanıcı haklarına başvurmak.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Bazı sorunlar gerçekten önemli olabiliyor.Bu da ancak telefonun değiştirilmesi ya da orjinnal bir parça takması ile çözülebilinecek sorunlar.Bu sorunlar karşısında da servis kullanıcı hatası diye geri gönderiyorlar.Bunun nedeni de para kaybını önlemek.E tabi adamlar para kaybetmek istemiyor.Orjinal parçalar kolay üretilmiyor ve ucuz da değil.Bunun da tek çözümü kullanıcı haklarına başvurmak.

donanımsal olarak illaki bi tecrübeleri vardır serviscilerin. ama yazılım olarak bizden farklı bi işlem yaptıklarıni düşünmiuorum

KD1907

KD1907

Üye
Tamam beyler uzatmayın konu dağılmasın.

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR ve Senyor Keş
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
donanımsal olarak illaki bi tecrübeleri vardır serviscilerin. ama yazılım olarak bizden farklı bi işlem yaptıklarıni düşünmiuorum
Çünkü android sistemi yazılım olarak sadece kodlamalardan ibaret.E tabi bu da internet ortamında gün geçtikçe paylaşılıyor, biliniyor.konuyu unuttum :D

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
KD1907

KD1907

Üye
Çünkü android sistemi yazılım olarak sadece kodlamalardan ibaret.E tabi bu da internet ortamında gün geçtikçe paylaşılıyor, biliniyor.konuyu unuttum :D
Bi başlığa bak istersen :)

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR

Üst Alt