one2one2
Üye
-
Konu Sahibi
-
appmgr.pro.III bunu kullan mükemmel çalışıyor yok satın alamam diyorsan blackmart uygulamasını yükle ordanda beleş yani bedava indirebilirsinMerhaba arkadaslar. Forumda okadar konu var open gl link to sd vs hicbiri ise yaramiyor.
32 gb class 10 samsung hafiza karti aldim 6 aydir bos bosduruyor kafayi yicem tel hafizasi doldu oyun yuklemiyorum sadece uygulama kullaniyorum. Birisi yardim etsin nasil tasirim bu uygulamalari hafiza kartina.
appmgr.pro.III bunu kullan mükemmel çalışıyor yok satın alamam diyorsan blackmart uygulamasını yükle ordanda beleş yani bedava indirebilirsin
bende not n7000 var gayet güzel çalışmakta taşıyor ama hepsini değil pro olacak bende var buraya ekliyebiliyorsak dahası varDenedim oda olmuyor daha oncede denemistim. Ornek olarak resimde koydum. Uygulamalari tasi dedigimde app in kendi sayfasi aciliyor?
bende not n7000 var gayet güzel çalışmakta taşıyor ama hepsini değil pro olacak bende var buraya ekliyebiliyorsak dahası var
pekii buraya nasıl koyuluyor resimler cihazın rootlu muPro zaten.
Nasil yaptigini screenshot olarak gonderebilirmisin acaba?
^ Ben yazacaktım benden önce yazmış arkadaş yukarıdaki poat
Cihazın rootlu ise titanium backup kur sonra Menü>Toplu işlemler>Taşı/Entegre>Kullanıcı uygulamalarını SD karta taşı yolunu izle istediğin uygulamaları seç ve sağ üstteki tik e tıkla. SD karttaki uygulamalarda widget kullanamazsın bu nedenle böyle uygulamaları taşıma.
Evet cihaz rootlu bide o programi deneyim. Saolun.
Pro versiyonunuda ucretsiz versiyonunuda yukledim o menude oyle bisey yok?
Telefonunun modeli ne? Sanirim.bu samsung S3 le alakali bir durum.Olması gereken bu
Ben HTC Desire X kullanıyorum. Bence sen telefonunun root olup olmadığını bir kontrol et.Telefonunun modeli ne? Sanirim.bu samsung S3 le alakali bir durum.
Ben HTC Desire X kullanıyorum. Bence sen telefonunun root olup olmadığını bir kontrol et.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasını kullanabilirsin bu iş için
Kardes senin derdine directory bind programi melhem olur bende diger programlari denedim bunun disinda hicbiri yaramiyor telim s3 mini videosuna bak youtubeden nasil yapildigina yapamazsan sana yardimci olurum hadi kolay gelsin
ozaman şeyi araştır modifiyeli s3mini vold.fstab dosyasını.bunu buldun mu dahili hafızayla h.kartı yer degistiriyor
kaynak yokta öle görmústüm xda ya flan bakKaynak varmi? Ve kullaniyormusun butun romlarda sorunsuz kullanilabiliyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?