Root yapmadan tek tıkla uygulamaları hafıza kartına taşıma ve yükleme yeni versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

Ellez26

Üye
Telefonumu Pc ye Bağladım Uygulamayı Yukleyıp Karta Kur Butonuna Tıkladım. Hata Mesajı Falan aLmadm Ama Hala Uygulamaları Hafıza Kartına Taşıyamıyrm. Telefon Galaxy Wonder.

sseedd21

Üye
selamlar,
dostum çok uzun süredir downloading... veyeşil renkli olarak da "do not turn off target!... diye yazıyor ne yapmalıyım?

----------Eklendi @ 10:43:23 ---------- Yazıldı @ 10:38:43 ----------

Bu arada telefonum bb değil Galakxy s 2

----------Eklendi @ 10:46:45 ---------- Yazıldı @ 10:43:23 ----------

selam pili çıkardım yeniden açtım
neyse bir şey olmamış ama sanırım yeniden deneyeceğim :)

----------Eklendi @ 10:52:04 ---------- Yazıldı @ 10:46:45 ----------

downloading... veyeşil renkli olarak da "do not turn off target!... diye yazıyor ne yapmalıyım?
SANKİ İNAT ETMEDEN VE TELEFONU ÖLDÜRMEDEN VAZGEÇMEK DAHA AKILLICA OLACAK
FAZLA RİSK VURULMAYI KAÇINILMAZ KILABİLİR!

----------Eklendi @ 10:58:02 ---------- Yazıldı @ 10:52:04 ----------

Yüklemekten korktum ve vazgeçtim....

misiho

Üye
@semender44 hocam çoksağolun bende program çalıştı ve hakkını veriyor şöyle bir tespitte bulundum telimde fabrika ayarlarına güncelledim ilk açılışta roma baktım 26/181 mb verdiğiniz programı açmadan telefonuma ne lazımsa apk yedeklerimle kurdum sonuç 115/181 mb sonra tekrar fabrika ayarlarına döndüm ve programı kullanarak apk yedeklerim artı 5 10 uygulama ile birlikte kurulumu bitirdim sonuç şu anda 75/181 bunları ne kadar işe yarıyor görün diye yazdım arkadaşlar. Semender44 hocam burada size bir soru yöneltmek istiyorum programı kullanarak kurduğum widget ler telefona kuruluyor fakat widget listesinde görüntülenmiyor ekrana çağramıyorum diğer durumda ise sorun yok widgetlerde sıkıntı olmuyor varmıdır bir çözüm yolu yada öneriniz sağlıcakla...

donbertino

Üye
Dostum öncelikle eline sağlık çok kaliteli ve yararlı bir program.
Ben bu programı daha önce kurmuştum sonra servise falan gitti arada ben de fabrika ayarlarına falan da döndürdüm , ancak şimdi tekrar yüklemeyi deniyorum fakat ne yaptıysam olmadı.
Telefonum Galaxy Pro 2.2.2
Programı indiriyorum.Usb'yi takıyorum , depolamayı açıyorum.Sonra antiace.exe'yi(ismi yanlış yazmış olabilirim) açııyorum çalıştır diyorum önceden yüklü olduğu için bazen tümüne evet diyorum hata veriyor bazen vermiyor her neyse vermediği zamanda da normal olarak açılıyor hafıza kartına kur diyorum biraz bekliyorum sonra kapatıyorum usbyi çıkarıyorum , telefonu elime alıyorum bakıyorum hiçbir gelişme yok .
Asıl şaşırtıcı olan önceden çalışıp şimdi çalışmaması. Acaba sorun şu tümüne evet veya tümüne hayır falan mı ?
Lütfen yardım edin 2 gündür şunla uğraşıyorum yapamadım kafayı yiyeceğim.
Şimdiden teşekkürler...

karakule_44_45

Üye
link ölmüşmü acep file serve sitesinde şöyle bir uyarı veriyor

If this file belongs to you, please login to download it directly from your file manager.

karamurathan

Üye
bu program Samsun Galaxy Fit (s5670) te çalışırmı?

diye sordum

ama denedim çalışmadı :D

blackaid

blackaid

Üye
Galaxy Fit de çalısıyor fakat hepsini sd ye taşımıyor bir kısmı telefon hafızasında kalıyor bunun sebebi sd kartın boyutuyla ilgilimi sd kartı arttırırsam sorun çözülürmü

hatipoglu_ali

Üye
allah razı olsun elinize ve emeğinize sağlık.s5830i sayenizde rahatladaı.

Fahrettin52

Fahrettin52

Üye
Download benim telde hale Download yazıyor bekliyecekmiyim bende bataryayı cıkardım mecbur

----------Eklendi @ 00:28:53 ---------- Yazıldı @ 00:28:09 ----------

Galaxy ace kullanıcılarının büyük sıkıntılarından biri uygulama hafızasının dar olmasıydı. Telefonu root edip garanti kapsamı dışına çıkarmadan uygulamaları hafıza kartına yazmanın bir yolu yoktu. Bunun için kartatası isimli bir program yazmış ve odex sistemler için uygulamaların varsayılan olarak ana hafızaya değil hafıza kartına kurulmasını sağlamıştık. Ancak dodex sistemlerde sıkıntılar yaşanabiliyordu. Şimdi bunu biraz daha geliştirdik. Artık hem odex hem dodex sistemlerde sağlıklı çalışıyor. Dodex sistemlerde diğerine göre daha iyi performans gösteriyor. Şu an 1.0 sürümüne ulaştı. Artık download moduna geçme veya recovery moduna geçmek için butonlarda var. Yani hiçbir tuşla uğraşmadan tek tıkla yükleme veya kurtarma moduna geçebilir, uygulamaları karta taşıma ve kurulması gene tek tıkla yapılabilmekte.

Kullanımı:
Bu telefona yüklenecek bir uygulama değildir. Windows altında çalışan bir uygulamadır. Program varsayılan olarak C: sürücüsüne kurulacaktır. sağlıklı çalımşası için bunu değiştirmeyiniz.
Telefonunuzun root edilmesi gerekmez.
Bilgisayarınızda kies veya USB sürücüleri kurulu olmalıdır. Telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlayın ardından programı çalıştırın.

Kurulu uygulamaları hafıza kartına taşımak ve daha sonra kurulacaklarında otomatik olarak hafıza kartına kurulması için Uygulamaları Karta Kur butonuna basınız. Bir kez tıklamanız yeterlidir herhangi bir hata mesajı almazsanız işlem başarılı olmuş demektir.

Versiyon yüklemek için Download modunda aç butonuna basın telefonunuz kapanacak ve download modunda açılacaktır. Bu menü özellikle yazılımsal olarak zarar görmüş olduğundan download modua geçemiyen sistemlerde, bir şekilde tuşlardan birinin işlevsiz kaldığı durumlarda ve bazı yarı brick hallerinde kolayca download moduna geçmek üzere tesarlanmıştır.

Kurtarma moduna geçmek için Recovery modunda aç butonuna basın. Telefonunuz kapanacak ve recovery modunda açılacaktır. Bu şekilde kısmi güncelleme ve yükleme için recovery moduna geçmiş olursunuz.

Program telefonunuza hiçbir program yüklemez sadece android ve linux komut dosyaları kullanılmıştır. Teorik olarak herhangi bir şekilde telefonunuza zarar vermesi mümkün görünmemekte isede bilgisayarınızdaki donanımsal arızalar veya hatalı arızalı usb kablosu gibi programcı tarafından öngürulmesi mümkün olmayan durumlar her zaman olabileceğinden kullanımdan dolayı oluşabilecek her türlü problem kullanıcının sorumluluğundadır. AntiACEtor'un bu versiyonu ticari bir program değildir. Kaynak göstermek yoluyla istenildiği gibi dağıtılabilir. Kaynak gösterilmesinden kasıt reklam amaçlı olmayıp açıklamasız sadece link olarak yayınlandığı durumda kullanıcıların istemeden sistemlerine zarar verme ihtimallerini önlemek içindir.

Çok ender olsada olabilecek problemleri ÖM olarak değil herkesin yararlanması için forum başlığı altına yazınız.

Önemli Not:
App2SD, MoveSD, link2SD türü bir yöntem ve uygulama kullanıyorsanız bu programları kaldırmanız önerilir.

Uygulama+data+dalvik chace tümünün hafıza kartına yüklenmesi A2sd yönteminde güvenle kullanılabildiği, uygulamanın tamamını (cache dahil) özel kart bölümüne taşıdığı test edilmiştir.

Daha önceki versiyon olan kartatası.exe programını kullandıysanız bu yeni versiyonu tekrar kullanmak size bir artı kazandırmaz. Daha önce kullanmadıysanız.Yeni bir versiyon yüklediyseniz bu güncel versiyonunu kullanınız.

2.2.1 froyo ve 2.3.4 gingerbread arasındaki tüm android versiyonlarda çalışır. Eclair desteği yoktur.
Kullanıcıların test ettiği ve sorunsuz çalıştığını bildirdikleri telefonlar;
Galaxy S serisi, Galaxy ACE, FİT, GİO, MİNİ serisi, HTC serileri, Vodafone 945 (2.2.1 ve üstü sürümleri), Huawei X5, Sony xperia (model belirtilmemiş)

Download benim telde hale Download yazıyor bekliyecekmiyim bende bataryayı cıkardım mecbur

calypso16

calypso16

Üye
çalıştırdım herhangi bir şey yok telefonda ve programda ne yazması vb gerekiyor

Crixus07

Crixus07

Üye
bnde xperia neo kullanıcısıyım daha once her uygulamayı sorunsuzca yukluyordum ama nolduysa artık 1 haftadır dogru duzgun uygulama yukleyemıyorum sorun nerde sız telefonu pc companion ile onarsam acaba sorun duzelır mı ?

murder_liable

Üye
İ9003 cihaza SPB shell 3d yukledim calisiyordu fakat kiest ile guncelleme yaptiktan market hatsi verip kapatiyo. simdi root yap diyolar once rootsuzdu simdi shell 3d icin root yapmam sartmi. ayrica rootu kaldirma oluyor mu. acil yardim lutfen.

caspertxt

Üye
evet gercekten guzel bi program eline sağlık,peki telefonu eski haline getirmek istesek nasıl yaparız.

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
arkadaşlar android bilgim sıfır wm kullanıyordum android cihaz aldım
rezil berbat t11 aldım ne root oluyor nede rom var cihaza spb 3d programını yüklemek istiyorum olmuyor android bilgim yok zaten sd karta atım programı cihaza taktım yüklemiyor usb baglantısınıda kuramadım emin degilim windows mobilede activesyn programını kurdugun zaman telefon pc de ne istersen yap bu öyle oluyormu olmuyormu baglantı nasıl yapılacak usb driver varmı baglanınca programı nasıl yükleyecegim yardımcı olun herkese şimdiden çok teşekürler

abrek45

Üye
link ölü elinde olanlar up yapabilirmii ltfnnn

bymetinay2

Üye
eline sağlık. ace'da denedim gayette çalıştı.

sahincell

Üye
proğram iyi güzel yanlız 'Uygulamaları Karta Kur' dediğim zaman : ''windows bulamadı ve ısım okunamadı dıyor''
bu hata ile karsılasan varmı ? acil yardım

gencomer1

Üye
htc wildfire s başarılı oldu elinize sağlık =))

bursa1616

bursa1616

Üye
eywwww

gezgin0026

Üye
emeğine sağlık arkadaşım

Üst Alt