Root yapmadan tek tıkla uygulamaları hafıza kartına taşıma ve yükleme yeni versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Lütfen bu bu programı başka bir sunucuya yükleyin indiremiyorum fileserveden. Birisi duyarlı olsun yaa

fakasupi

Üye
Lütfen bu bu programı başka bir sunucuya yükleyin indiremiyorum fileserveden. Birisi duyarlı olsun yaa

Buyur kardes buraya yükledim

Program Wildfire S de ise yaradi, cok tesekkür ederim simdi istedigim programi sd karta atabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: goblet
sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye

Program Wildfire S de ise yaradi, cok tesekkür ederim simdi istedigim programi sd karta atabiliyorum.

Allah razı olsun kardeşim

corus54

corus54

Üye
samsung GTI-5510 ACE kullanıyorum bu kullulama sahesınde hafızada yer acıldı uygulamalar tasınmıyor AYARLARA GIRIN UYGULAMA YONET VAR TIKLA BUTUN INDILIREN UYGULAMALAR ORADA TEK TEK UYGULAMALARI MANIEL OLARAK SD KARTA TAŞI TEŞEKKURLER

bebeto1905

bebeto1905

Üye
Teşekkürler bende yaptım oldu ama batery widget ı sd karta atınca calışmadı tele taşıyınca çalışıyor .wilfire s

irfn

Üye

Program Wildfire S de ise yaradi, cok tesekkür ederim simdi istedigim programi sd karta atabiliyorum.[/QUOTE]
bende işe yaramadı :( söylenenleri yaptım. telefon uyarı mesajıda vermedi ama yinede değişiklik yok :(
Wilfire s

feyyazevci

feyyazevci

Üye
Vodafone 945 2.2.1 ve üstü var mı yada bizim mi haberimiz yok ??

goblet

goblet

Üye
wildfire S de işe yaradı bazı programlar hafıza kartına taşınamıyordu 26 küsür mb telefon hafızası 66 mb a kadar çıktı. Teşekkür ederim.

kuzenix

Üye
program harika denedim galaxy ace s5830 da sorunsuz çalıştı, fileserverdan indiremeyenler burdan buyursun

GOKCER1

Üye
Öncelikle emeğinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Ancak tam olarak anlayamadığım bir konu var. Ben telefonum HTC Desire 2.2 yüklü, bilgisayarıma dediğiniz gibi antiace programını kurdum. Pc de htc sync yüklü telefonu pc'ye HTCsync, disk sürücüsü ve usb sürücü olarak her şekilde bağladım sonra antiace çalıştırdım kumsaati çıktı ama hiçbir şey olmadı. Yanlış yaptığım bir yer varsa düzeltir misiniz?

----------Eklendi @ 15:05:58 ---------- Yazıldı @ 14:47:37 ----------

Başka bir bilgisayarda denedim manuel sd karta taşıma yöntemi ile çözdüm. Sırf bu yüzden root düşünüyordum hiç gerek kalmadı. Şu an 40 mb bir boşluk var onca uygulamaya rağmen. Ellerin dert görmesin aylardır aradığım tam olarak buydu.

basarmert

Üye
Arkadaşlar ben wildfire s kullanıyorum çok bir bilgim yok programı indirdim bilgisayara ama daha sonra tam olarak ne yapacağımı anlatacak bir arkadaş varmı telofnu disk sürücüsü olarak bağlıyorum bilgisayara kartataşı exeyi çalıştırıyorum ama bişe olmuyo yardım edebilirmisiniz lütfen.

ystaha

Üye
Guzel bir çalışma. Ama Comodo yazılımınızda virus yakaladı....

icais

icais

Üye
Dostum çok sağol Galaxy Ace de işe yaradı versiyon 2.3.4

NaPuZaR

Üye
önceki yazdığınız program ilede denedim. Ama bür türlü olmadı. Bilgisayar telefonu görüyor. içine girebiliyorum. Ama programınız telefonu görmüyor. Bir yerde hatamı yapıyorum yoksa. winXP ve win7 denedim. olmadı.

Telefonum xperia arc 2.3.3.

casper_7

casper_7

Üye
bende galaxy ace kullanıyorum ama yapamadım bırı adam gıbı anlatsın su işlemii önce neyı acıcazz sonra neyıı acıcazzzz nereye tıklıycaz gerekırse resımlerle yukleyınn buna herkezın ihtiyacı var tesekkurler?

Demokrat

Üye
Arkadaşlar ben Gio kullanıyorum, Kies yüklü zaten, telefonu bağladım programı çalıştırdım, telefonu çıkardım bir yığın programı karta attım. program çalışırken arayüz filan gözükmüyor işlem bitti gibi mesajlar da yok, o yüzden oldu mu acaba diye tereddüt edebilirsiniz, telefonu pc den kestikten sonra daha önce karta yüklenemeyen programlar yükleniyorsa program başaralı yüklenmiş demektir. Fakat her program karta taşınmayabilir.

mkemalynd

mkemalynd

Üye
Eyw dostum :)

aydın1959

Üye
Allah gani gani razı olsun kardeş..

birdhunder

Üye
arkadaşlar öncelikle merhaba. benim htc wildfire s marka telefonum var. yüklediğim uygulamalar yüzünden tel de 10mb yer kalmıştı.bu programı yükledim ve sadece youtube uygulamasını sd karta taşıyabildim.facebook ve goggle hizmetleriyle ilgili hiçbir programı karta atamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
dostum Root yapmadan tek tıkla uygulamaları hafıza kartına taşıma ve yüklemeyi Turkcell T20 içinde yaparmısın

Üst Alt