Root yapmadan tek tıkla uygulamaları hafıza kartına taşıma ve yükleme yeni versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

mesutho

Üye
Gio da az önce kurdum, sadece igo yu sd ye taşımak bile 25 mb civarı bir alan açtı, küçük programları (1 mb altı) olanları taşımak için uğraşmadım, büyük dosyaları taşıması yeterli, şu anda programların çalışmasında bir problem gözükmüyor, böyle giderse güzel bir program olmuş, kullanması da basit, telefonu kiesle bağla programı çalıştır zaten yapacağını yapıyor :yuru

manyak_adam

manyak_adam

Üye
galaxı mını calısıyor ellerıne saglık ılk defa olarak basardım :)

cem1209

Üye
çalıştı program samsung galaxy proda :)) ama bır kısmı telefonda bır kısmı hafıza kartında kalıyor

alperen000010

Üye
t10da calısmıyor kardesım

blackaid

blackaid

Üye

sesgeldi

Üye
Galaxy Ace kullanıcısı olarak indirdim, dedikleriniz yaptım, kurdum oldu ve programları taşıdım... Çok kolaymış...Ellerinize sağlık...:alkis:yuru

johndamer

Üye
wildfire S'te denedim igo'yu karta attı :) ellerinize sağlık arkadaşlar.. sadece gmail uygulamasını atamadı, o da sorun değil.. 26 mb boş alalım var artık.. gmail hariç hepsi kartta ama 124mb dolu olması sizde normal mi??

egemen3223

egemen3223

Üye
çok saol :alkis:alkis:alkis

egemen3223

egemen3223

Üye
eyvallah kardeşim rootlanmış gibi oldu her hareketi yapabiliyorum:yuru:yuru:yuru

Hæ©Ky

Üye
Teşekkürler Kardeş Bende Denedim Şimdi Bi Kaç uygulama Kurdum Sd karta kurdu ama var olan uygulamaları taşımak için bi yol bulamadım hala Dahili hafızada farklı bi yöntemlemi yapıyolar yapan arkadaşlar anlamadım yapanlarda bi cevap gelirse seviniim... telefonum HTC Wildfire S

alpik

Üye
Galaxy fit de denedim çok güzel oldu.Teşekkürler

eaglehard1

Üye
arkadaşlar xperıa x10 2.3.3 de calısıyor basta anlayamadım ama cok basıt yuklenen butun uygulamaları karta atıyor on numara tesekkurler dostum( gercı tlf nun kendı hafızası yuksek ama yıne kullanıslı tavsıyedır :):good:

muhsin_cepelli

Üye
Oncelıkle bu guzel konı ıcın tesekkurler ama fileserve de bi sorun var baska bı sıteye yuklermısınız cok acıl lazım

yakuppektas

Üye
hocam çok sağol tlde 26 mb yer kalmıştı bu uygulamayla sd karta taşıdım şimdi 92 mb boş alan gözüküyor root suz halletik ya şu işi çok makbul geçti.süpersin.:alkis:alkis:alkis

kalkan3434

Üye
Eywallah kardeş :)

Necmati

Necmati

Üye
Çıkan Sorun nedir? genelde denediğim cihazlarda sorun yaşamadım x10i ve desire da denedim başarılıydı bi sıkıntı yoktu şuan elimde bi hd2 var kafama yatan bi rom var cihazın backupını alıp yarın kurup deneyeyim cyanogenliydi bakalım nasıl bi sorunla karşılacağım
Boot Sd moduna girmiyor cihaz :hmmm

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Bu programı Allah rızası için birisi başka bir sunucuya upload edebilirmi öldüm kaç gündür indiremedim gitti yaa

AlpEr_1907

AlpEr_1907

Üye
çok başarılı kardeş eline saglık ama bende cok fazla yer açılmadı ya taşıyabileceklerimin hepsini taşısamda 125mb kullanılıyor hala galaxy gio da normal mi acaba

hayaletyasin

Üye
Allah razıııııııı olsunnnnnnnnnnnn...........

handsomeboyxx

Üye
dostum merhaba. galaxy ace kullanıyorum. senin dediğin tekniği kullandım gayet güzel oldu. ancak bir sorunum var. widgetleri yükleyince otomatik olarak sd karta yüklüyor. ilk yüklediğimde widgetler çalışıyor ancak telefonu kapatp açınca widget çalışmıyor. telefona taşı dedim gene olmadı. bu sorunu nasıl çözebilirim.

Üst Alt