Root yapmadan tek tıkla uygulamaları hafıza kartına taşıma ve yükleme yeni versiyon

Sponsorlu Bağlantılar

ewoewo

Üye
bu uygulamayı yaptıktan sonra cihaz garanti dışı kalır mı ?
ve diyelim ki vazgeçtik bu işlemden ne yapmamız gerekiyor, fabrika ayarlarına dön dediğimizde herşey normale döner mi ?
bilgilendirme için şimdiden teşekkürler

nazzthejazz

Üye
Bir uygulamayı telefon hafızasına kurmam gerekiyor..ANTIACE yüklü olduğu için bunu yapamıyorum... taşısam da tam çalışmıyor..

bu sebeple antiace i silmem gerekli ya da telefon hafızasına bu uygulamayı nasıl kurabilirim..

LTF. acil cevap.. Tşk.ler...

ahmetzvdr

Üye
Bu konuyu paylaşıp sunandan allah razı olsun ;)

modena81

Üye
Samsung Galaxy Pro'da basarılı sekılde ıs gordu.20 mb olan telefon hafızası 60 mb'a dayandı.ancak ufak bır puruz var.wıdgetlar kayboldu:) telefon hafızasına attıgım halde gorunmuyor menude.marketten farklı wıdgetlar yukledım , fayda etmedı:( yenı ındırılen uygulamalar sd karta atıldıgı ıcın , telefona yuklenmesı gereken bır takım uygulamalarda sorun cıkabılıyor.bu wıdget olayını nasıl cozebılırız ? bır onerısı olan arkadasım varmıdır ?

lasta

lasta

Üye
Teşekkürler. Çok işime yaradı :)

Özgün Can

Üye
arkadaşlar ben bu galaxy ace denilen dosyayı indirip c ye kurduğumda antivirüs hemen dosyayı apar topar siliyor ne yapmamı önerirsiniz

modena81

Üye
bendede aynı sorun cıktı once , dısable et vırus programını tekrar dene derım.program oldukca basarılı.ancak wıdgetlar gıdıyor haberın olsun , ben sımdı onla ugrasıyorum nasıl gerı getırırım dıye.

murat_1691

Üye
x10 mini de işe yaramadı yaw bu uygulamaları Direk karta yükleyecek Bi program yok mu :bilmm

modena81

Üye
kardes bende ılk yapamadım zannettım , cunku programdan hıc ses cıkmıyor , app2sd 'ye tıkladım ,gorduklerım ; movable kısmında dunya kadar tasınabılır uygulama ( kı daha once asla tasınamıyordu ) , ve gene bır suru uygulama telefondan karta gecmıs.sen bırde su app2sd yı ındırıp denermısın ?

ilkayuydu

Üye
eline sağlık program çalışıyor fakat hafıza kartını söktüğümde uygulama yükleyemiyorum bu işlemi nasıl geri alabiliriz yardımcı olursan sevinirim

----------Eklendi @ 11:51:02 ---------- Yazıldı @ 11:15:47 ----------

sorununa çözüm buldun mu aynı sorun bende de var

----------Eklendi @ 13:31:38 ---------- Yazıldı @ 11:51:02 ----------

yardım edebilecek arkadaş yok mu

teknobu

Üye
Dostum tek kelimeyle harikasın:oke: benim htc sensation da oldu.Mükemmelsin....teşekkürler:yuru

drakin33

Üye
dostum öncelikle emeğine sağlık.
indirdiğim bütün uygulamaları sd ye attım, ancak kendi hafızasında kurulu gelen facebook vb uygulamaları atamadım.
bu konuyada bi açıklık verirse bi arkadaş çok sevinirim

modena81

Üye
Wıdget sorununa soyle bır yol denenebılır , marketten ındırılenler otomatık olarak sd karta atılıyor , ancak bazıları telefona tasındıgı zaman sorunsuz calısıyor , cıhazımda bır yavaslama soz konusu , bu sorunu nasıl cozerız arkadaslar ? cıhaz samsung galaxy pro.mobo task kıller yuklu , otomatık olarak calısıyor , takıp ettım , sureklı arka planda bırseylerı kapatıyor , her 10 dk'da bır yapıyor bu ıslemı , ıstemedıgım uygulamaların calısmasını engellıyorum , bır sure sonra kendılıgınden tekrar calısıyor , ne yapmamız lazım bılgısı olan arkadasım varmıdır ? ancak bu programla alakası oldugunu pek sanmıyorum.

mesut_930

mesut_930

Üye
teşekkürler ama nasıl kullanıcam ben bunu bilmiyorum wildfire kullanıyorum bende acil bana cevap yazarmısınız hafıza konusunda sıkıntılıyım

modena81

Üye
uygulamaları karta kur a tıkla sadece , ıs bıtmıstır , goremıyorsan app 2 sd turunden bır app ındır , ben oyle yaptım , hepsını sd karta atıyor , zaten pcden atarken herhangı bır uyarı vermıyor sana , cıhazın ıcınde bulunan dedıgım gıbı app2sd turunden bır app uzerınden gorebıldım ancak , cok basarılı bır program , fazla uygulamadan cıhaz bıraz yavaslıyor ve buna care bulamıyoruz ama olsun.dene mutlaka begeneceksın.

d4team

Üye
Sony xperia neoda çalışıyor. Teşekkür ederim yapanın eline koluna sağlık.Birkaç uygulama hariç hepsini taşıdı. Yanlız algılayamadığım bişey var arkadaşlar bilgili olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. 8 uygulama var şu anda telefon hafızasında ve toplam yer bnm telefonum da 380 Mb. Kullanılabilir alanım ise 145,1 bu nasıl oluyor anlamadım. Toplamda uygulamaların mb ise 40 mb felan. Gerisi sistem dosyası felanmı? biri aydınlatırsa sevinirim.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu işlemi nasıl geri alabiliriz bilgisi olan var mı? Ben işlemi sorunsuz olarak yaptım.Programları karta taşıdım fakar bir sorun var.Artık marketten program indiremiyorum.İndirme işlemi başlıyor yazısı çıkıyor ama başlayamıyor.Her türlü indirme ve yükleme işlemi zorunlu olarak karta yönlendirildiğinden olsa gerek market çalışmaz oldu.Çünkü programları geçici olarak telefona kaydediyor ve yükledikten sonra siliyordu.Artık hiçbir işlem yapamıyor.Telefona format atmaktan başka çare kalmadı.Umarım düzelir...

KayraBey

KayraBey

Üye
Fabrika ayarlarına geri döndüm düzeldi...

modena81

Üye
Hıcbır sorun cıkmadan epey uzun zamandır kullanıyorum arkadaslar ,oldukca basarılı, ancak halen daha bu wıdget olayına bır cozum bulabılmıs degılım , bu konuda fıkrı olan , farklı bır yol ıle wıdget kullanmayı basaran arkadaslar varmıdır ?

tolgasenturk

Üye
tesekkurler kardesım xperıa arc sorunsuz super oldu ellerınıze saglık bos hafıza 140mb den yukarı cıkmıyosu 270ten asagı ınmıyo artık ellerınız dert gormesın

Üst Alt