root ve android hakkında yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugur3535

ugur3535

Üye
    Konu Sahibi
root ve android hakkında yardım.
arkadaşlar ben symbian aşığı bir adamım n96 kullanıyorum ve işim yazılım. sürekli uğraşıyorum hack & modifiye & edit ve cart curt. android işletim sistemli (muhtemelen galaxy s2) almayı düşünüyorum ve androide çok uzağım. ben symbian'da sistemi hackliyorum tek bir program ile ve her yere erişim açılıyor sonra ver elini system>resource>apps :) demek istediğim bu root'da aynı mantık mı? symbian cihazlarda olduğu gibi sistimi modifiye edebilir miyiz? mesela ben açılış ses animasyonunu, kapanış ses ve animasyonunu değiştiyorum, menüyü istediğim gibi şekillendirebiliyorum. bunları android ile yapmam mümkün mü? şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için...

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Öncelikle nokia kadar kolay değil ama zor da değil :D bilgin varsa birde root erişimin varsa herşeyi yapabilirsin kardeşim açık kaynak kodlu sistem android

61semih

61semih

Üye
Oyun veya programlar bıle olusturabılırsın sana kalmıs nekadar kabılıyetın varsa sınırı yok

nexpow

nexpow

Üye
root yaparsan roma erişebilirsin bu şekilde yapabilirsin belki bizler garantiyi bozuyor diye yapmıyoruz fakat root yaparak telefon roomundaki programları silebiliyomussun

ugur3535

ugur3535

Üye
    Konu Sahibi
yani symbian'larda olduğu gibi sisteme girip menu ismini değiştirebilir miyim?bunlara yetki var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt