ugur3535
Üye
root ve android hakkında yardım.
arkadaşlar ben symbian aşığı bir adamım n96 kullanıyorum ve işim yazılım. sürekli uğraşıyorum hack & modifiye & edit ve cart curt. android işletim sistemli (muhtemelen galaxy s2) almayı düşünüyorum ve androide çok uzağım. ben symbian'da sistemi hackliyorum tek bir program ile ve her yere erişim açılıyor sonra ver elini system>resource>apps
demek istediğim bu root'da aynı mantık mı? symbian cihazlarda olduğu gibi sistimi modifiye edebilir miyiz? mesela ben açılış ses animasyonunu, kapanış ses ve animasyonunu değiştiyorum, menüyü istediğim gibi şekillendirebiliyorum. bunları android ile yapmam mümkün mü? şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için...
demek istediğim bu root'da aynı mantık mı? symbian cihazlarda olduğu gibi sistimi modifiye edebilir miyiz? mesela ben açılış ses animasyonunu, kapanış ses ve animasyonunu değiştiyorum, menüyü istediğim gibi şekillendirebiliyorum. bunları android ile yapmam mümkün mü? şimdiden teşekkürler değerli yorumlarınız için...
bilgin varsa birde root erişimin varsa herşeyi yapabilirsin kardeşim açık kaynak kodlu sistem android