Root olayıyla ilgili yardıma ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

giray553

Üye
    Konu Sahibi
Root olayıyla ilgili yardıma ihtiyacım var
Arkadaşlar aldığım Note 10.1 tablette supersu isimli program ve birkaç tane daha root izini gerektiren program yüklüydü.
İlk önce power ve ses açma tuşuyla açılan menüye geldim factory settings yaptım cihaz komple sıfırlandı herşey silindi ama o supersu hala duruyordu.
Netten bakarken yine bu sitede ginger unroot diye bir program indirdim çalıştırdım cihaz yeniden başladı supersu gitmişti.Ama power+ses açmayla gelen boot menüsü bir videoda farklıydı benimkinde logonun üstünde high on android yazıyor ve açılıncada clockworkmod recovery yazıyor.
Root checker programını indirdim kontrol et dediğimde "this device does not have proper root access" diyor.Yani düzgün bir root erişimi bulunamadı diyor.Unroot programı sadece göstermelik iş yapmış olabilir mi? Çünkü hem boot ekranı gitmedi hemde proper root access diyor.
Cihazın tamamen orjinal haline dönmesi için ne yapabilirim.Garanti belgesi falan var ama bu şekilde bir işe yaramıyormuş.Götürüp iade etme şansımda yok.
Bu cihazı orjinal haline çevirmek istiyorum yardım edin lütfen.Umarım konu doğru yerdedir.
 


badmus

badmus

Üye
Tablete Odin İle Rom Flashlayacaksin :oke:
 

hurol1

Üye
Orjinal rom yükle
 

giray553

Üye
    Konu Sahibi
Abi anlasam zaten yardım istemem dediklerinizi açıklayan link falan yok mu? Nasıl yapıcam.Birde bu cihazda orjinal rom var sadece root yapılmış yani
 
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Root dosyasini ismi update.zip tablete aticaksin cwmden de yukliceksin bu kadar
 

giray553

Üye
    Konu Sahibi
O işlem root etmek için değil mi?
 
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Konuyu okumadan daldim pardon. Odin ile stock rom flashlayin
 

giray553

Üye
    Konu Sahibi
Yukarıdada yazdığım gibi bu işlerden anlamadığım için soruyorum zaten.Dediklerinizle ilgili bir link varsa oradan bakıp yapabilirim.Ama bu cihazda sadece root yapılmış.Orjinal rom yüklü.Siteden okuduğum kadarıyla supersu programı yüklenince clockworkmod da yükleniyormuş.Bunu kaldırmanın tek yolu orjinal romu bir daha mı yüklemek?
 
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Evet
 

giray553

Üye
    Konu Sahibi

Hocam yanlış anlamayın bu işlerden anlamadığım için ve korktuğum için soruyorum burdakileri yaparsam cihazım fabrikadan çıktığı gibi olacak ve garantiye gönderdiğimde sorun çıkmayacak değil mi? Çünkü bazı yerlerde bu tür işlemlerin cihazın tamamen bozulmasına veya değişmesine neden olabiliyormuş diye okudum.Bilmediğim için tedirginim,yüzde 100 eminim bu iş bu şekilde oluyor derseniz yapacağım.
 
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Kesin boyle oluyor ama kendi modelinize uygun stock romu indirmeyi unutmayin
 


Üst Alt