Root Hakkında ??

Sponsorlu Bağlantılar

maysa24

Üye
    Konu Sahibi
Root Hakkında ??
Arkdşalar Benim Casper Cta e07 13a Tabletim Var Teknosadan Aldım Root Atmayı Düünyorum Önceden Telefona Attım Ama Tel Suan Bozuk Tabletimi Rootlamak İsteyorum BusyBox Pro Yu kullanmak için Acaba Tabletin Garantisi Gidermi ? Lütfen Acill Yardımınız Lazım:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:sos:turkiye:Bilen Yokmu ?

N0CASH

N0CASH

Üye
Garantiden çıkmaz: Root telefonun yazılımına müdahele eder, fiziksel hasar vermez.Daha doğrusu firmalar root ile telefonda yazılımsal bir hata olursa bunu garanti kapsamına almıyorlar.Ama telefonunun örneğin güç tuşu bozuldu bunun gibi sorunlarda garanti kapsamına girer.Ama yazılımsal olarak telefona zarar verirsen bakmıyorlar.Root donanımsal olarak telefonu zarar vermeyeceği için sorun teşkil etmez.Yazılımsal bir şey olursa stock rom yükleyip ilk haline dönderirsin :)

Overclock ile falan anakartı yakarsan o ayrı mesele :D

maysa24

Üye
    Konu Sahibi
BusyBox Pro Kursam Herhangi Bir Zarar Geleme İhtimali Varmı

emreli01

emreli01

Üye
Garantiden çıkmaz: Root telefonun yazılımına müdahele eder, fiziksel hasar vermez.Daha doğrusu firmalar root ile telefonda yazılımsal bir hata olursa bunu garanti kapsamına almıyorlar.Ama telefonunun örneğin güç tuşu bozuldu bunun gibi sorunlarda garanti kapsamına girer.Ama yazılımsal olarak telefona zarar verirsen bakmıyorlar.Root donanımsal olarak telefonu zarar vermeyeceği için sorun teşkil etmez.Yazılımsal bir şey olursa stock rom yükleyip ilk haline dönderirsin :)

Overclock ile falan anakartı yakarsan o ayrı mesele :D
Sen öyle diyorsun ama adamlar bu rootlu deyip gonderirlerse adami :cool:

• Beğen
Tepkiler: incebey38

maysa24

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Aklım Karıstı :( Rootlasammı Bir Sorumda Var Ojınal update Yükleyince Tabletten Kökten Sıfırlanıyor acaba buna superuser de dahılmı

N0CASH

N0CASH

Üye
Sen öyle diyorsun ama adamlar bu rootlu deyip gonderirlerse adami :cool:

Bilgi plartformlarında Hem ürünleri satan şirketlerin açıklamalarında hemde Google Android bilgi sayfalarında ROOT ürünü garanti dışı bırakır ibaresi yer alır. Bu yanlış mıdır, EVET çünkü ibare kasıtlı oalrak EKSİK yazılır..

Androidde -Gerek ios da jailbreak - Root işlemi telefonunuzu kodlarından doğacak sorunlardan ötürü savunmaz hale getirdiği için TÜM ŞİRKETLER ROOT yapan kişinin telefonunda YAZILIMSAL SEBEPTEN ÖTÜRÜ DOĞACAK SORUNLAR larla ilgilenmemekte bu SORUN KATEGORİSİNİ garanti KAPSAMINA ALMAMAKTADIR..

Ama diyelimki ROOT yaptınız telefonunuzu.. Ve ileriki dönemlerde telefonunuzda DONANIMSAL bir sorun oluştu; Ses açma tuşunuz artık işlevini kaybetti.. Telefonu GARANTİYE GÖNDEREBİLİRSİNİZ. Ve şirket Ürünle gayet iyide ilgilenir. Çünkü ROOT işlemi donanımlara fiziksel yada donanımsal bir zarar vermemektedir. Aynı şekilde telefona gelen tüm fiziksel sorunlar, donananımsal sorunlar cihazı ROOT etseniz dahi bu kategoriler GARANTİ KAPSAMINA GİRER..
ALINTIDIR..

maysa24

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl rootlaıycam REcovery Modunda Power Düğmesi ile Seçilmiyor malesef

incebey38

incebey38

Üye
root rom nedir ne işe yarar bna özelden anlatavam biş varmı

Takipçi Satın Al

Üst Alt