root attım ama root dosyası silindi

Sponsorlu Bağlantılar

vega1977

vega1977

Üye
    Konu Sahibi
root attım ama root dosyası silindi
Merhaba arkadaşlar s3 e root yaptım ama heralde yanlışlıkla root dosyasını sildim süper user calismiyor root dosyası yok diyor ama telefon rootlu görünüyor şimdi tel ne root lu nede root suz arada kaldım download modunada girmiyor ne yapmam lazım lütfen bir yardımcı olun

badmus

badmus

Üye
Anlamadigim sey download mod'a neden alinmiyor :hmmm

vega1977

vega1977

Üye
    Konu Sahibi
bide IMEI numarasından sonra /01 yazıyor xxxxxxx /01 şeklinde bu normal mi

badmus

badmus

Üye
Efs klasoru silinmis olabilir :hmmm Yani imei'n silinmiş :hmmm Sen yanlislikla hangi klasoru sildin?

vega1977

vega1977

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum chain fire mi neydi onu indirim ingilizce olduğu için de pek bişey anlamadım süper user calismayinca huylandim ne yapacağım şimdi

- - - Eklendi - - -

ama IMEI silinmemis sadece sonunda/01 var sorguladim bana kayıtlı

- - - Eklendi - - -

download moda geçmiyor frame çıkıyor

badmus

badmus

Üye
bilmiyorum chain fire mi neydi onu indirim ingilizce olduğu için de pek bişey anlamadım süper user calismayinca huylandim ne yapacağım şimdi

- - - Eklendi - - -

ama IMEI silinmemis sadece sonunda/01 var sorguladim bana kayıtlı

- - - Eklendi - - -

download moda geçmiyor frame çıkıyor

Kusura bakma kardesim. Daha once hic karsilasmadigim bi sorun oldugu icin buraya kadar yardimci olabildim. Sabah ilgilenen cikacaktir mutlaka. Biraz yabanci sitelerde arastirma yap. ama dedigim gibi Efs klasorun silinmis olabilir.

vega1977

vega1977

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim peki çaresi var mı

- - - Eklendi - - -

kaç kere format attım 4.1.2
güncellemesini yükledim kiesle ama gene de duzelmedi başka bir s3 ten o dosyayı alabilirsem duzelirmi

badmus

badmus

Üye
Teşekkür ederim peki çaresi var mı

- - - Eklendi - - -

kaç kere format attım 4.1.2
güncellemesini yükledim kiesle ama gene de duzelmedi başka bir s3 ten o dosyayı alabilirsem duzelirmi

Jtag Veya Box'la Tekrar yazilim yuklenir. 150 :tl: gibi bi ucret aliyorlar yanilmiyorsam. Ama daha ucuza da bulabilirsiniz :oke:

vega1977

vega1977

Üye
    Konu Sahibi
efs dosyası var ama boş

badmus

badmus

Üye
efs dosyası var ama boş

Tahminim dogru cikti. Efs klasorun silinmis. Yukaridaki mesajimda da dedigim gibi Jtag Veya Box ile İmei'yi ve yazilimi tekrar cihaza atiyorlar. Fiyat konusuda 150 civari bi fiyat verirler.

vega1977

vega1977

Üye
    Konu Sahibi
şu anda beş kuruş para yok :( artık böyle devam edeceğim heralde zaten her ay vodafone 200 tl veriyorum bu telefon yüzünden

badmus

badmus

Üye
şu anda beş kuruş para yok :( artık böyle devam edeceğim heralde zaten her ay vodafone 200 tl veriyorum bu telefon yüzünden

Benimde basima geldi bu olay. Efs klasoru silindi. Ayrica rootlu oldugu icin garanti disi kaldi. Servise 190 :tl: para odemistim. Ama vodafone'dan aldiysaniz gidin bi konusun durumu anlatin. Fiyat versinler size.

vega1977

vega1977

Üye
    Konu Sahibi
Tahminim dogru cikti. Efs klasorun silinmis. Yukaridaki mesajimda da dedigim gibi Jtag Veya Box ile İmei'yi ve yazilimi tekrar cihaza atiyorlar. Fiyat konusuda 150 civari bi fiyat verirler.

çok teşekkür ederim ilginiz için

Takipçi Satın Al

Üst Alt