ROMPatcher+ Hakkinda Bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
ROMPatcher+ Hakkinda Bilgi
ROMPatcher nedir, ne is yarar? Yamalarini nasil kullanirim? Yamalari ne ise yarar?

çomolokko

Üye
telefonda ki modlamarı çalıştırmaya yarar.örneğin s60v5 bir telefona n8 klavye yerleştirilir modla ama rompatcheri kurup bu klavynin yamasını aktifleştirmen gerekiyo.telefonuna uygun yamalar bulmalısın her yama olmaz.yamaları programı nereye kurduysan orda patches diye bir dosya oluşur onun içine atacaksın.sonra programı açıp yamayı aktifleştirecksin.kolay gelsin :)

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
telefonda ki modlamarı çalıştırmaya yarar.örneğin s60v5 bir telefona n8 klavye yerleştirilir modla ama rompatcheri kurup bu klavynin yamasını aktifleştirmen gerekiyo.telefonuna uygun yamalar bulmalısın her yama olmaz.yamaları programı nereye kurduysan orda patches diye bir dosya oluşur onun içine atacaksın.sonra programı açıp yamayı aktifleştirecksin.kolay gelsin :)

Teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Alâkayi kuramadım...

manyaq28

manyaq28

Üye
hack linki . rompacher da kurduğun yamalardan openfor all tüm dosyalara erişim sağlıyor mesela o olmadan çalışan sisteme hack yapmak çok zortelefone effect atmak yada değişik yaalar olsun . oksijen kadar gerekli

goktas19

goktas19

Üye
    Konu Sahibi
hack linki . rompacher da kurduğun yamalardan openfor all tüm dosyalara erişim sağlıyor mesela o olmadan çalışan sisteme hack yapmak çok zortelefone effect atmak yada değişik yaalar olsun . oksijen kadar gerekli

Bunu biliyorm ama ezbere yapiyordum hack olayini, ne ise yaradigini bilmiyordum bu programin...

marist

marist

Üye
ßende sadece hack işLemini yaptım rompatcher iLe , ondan başka hiç kullanmadım uygulamayı :D

Akıncı

Akıncı

Üye
cfw olunca yamaya pek gerek kalmıyor bence

Takipçi Satın Al

Üst Alt