ROMda duvar kağıdı kaymasını kapatmak ?

Sponsorlu Bağlantılar

cemaksoy

cemaksoy

Üye
    Konu Sahibi
ROMda duvar kağıdı kaymasını kapatmak ?
Arkadaşlar benim telefon Galaxy W s4 rom var cm10.1 tabanlı oldukça stabil , güzel ama duvar kağıdını stocktaki gibi kaydırmadan sayfa geçebilir miyiz ? ( kaydırmadan geçmeden kasıt ana ekranda scroll yapıyosun ama duvar kağıdı sabit ) ACİL CEVAP LÜTFEN

rapocal87

Üye
tam anlamadım ama sorununu şunu bi dene ana ekranda orta tuşun solundaki şeye bas seçenek tuşu var yani ona bas ordan düzenleye tıkla fazlaları kaldı umarım odur ? yada biraz daha açarsan ?

Invoke

Invoke

Üye
tam anlamadım ama sorununu şunu bi dene ana ekranda orta tuşun solundaki şeye bas seçenek tuşu var yani ona bas ordan düzenleye tıkla fazlaları kaldı umarım odur ? yada biraz daha açarsan ?

Her ekranda aynı resim olsun diyor kısaca.

Yapılıyor diye biliyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. :/

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
yapacagin resmi galeriden ayatla iki ayri secenek cikar kayip kaymamakla ilgili dikey ve yatay sutun dikeye tiklarsa kaymaz

cemaksoy

cemaksoy

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler ama romda olmuyor dediğin bozoklu :D bir daha deneyeyim olursa söylerim

- - - Eklendi - - -

sorunum şu duvar kağıdının sayfa geçişlerinde kaymamasını , sabit kalmasını istiyorum . stock romda kolay ama custom romda bunu nereden yapabilirim ???

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
bende ace2 var w yok ama senin sorununu cozecek tek islemm launcher ayarlarindandir ama o romun launcherinde oyle bi ayar varmi bilmiyorum ADW launcherde boyle bi ayar vardi bide duvar kagidi prolarini dene belki olur kardesim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
s3 ve s4 launcherlar paylasiliyor kaydirmali, kaydirmasiz ve yatay secenekleriyle arastir burda da vardi duvar kagidi kaydirmasi olmayani indirip kur

cemaksoy

cemaksoy

Üye
    Konu Sahibi
launcher kullanmıyorum zaten kullandığım rom touchwiz 5 rom s4 yani ama bu seçenek yok çünkü launcherı roma gömmüşler seçenek bulunmuyor :(

- - - Eklendi - - -

konu ismini veya linkini atabilir misin kardeşim ben araştırıyorum ama bulamadım

Üst Alt