Rom ve RUU işinden sağlam anlayanlar yardımcı olursa memnun olurum

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
başlığa bakınca rom yazıyorsun da yardım isteyeceksin sandım :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
ama önce wipe sonra rom bu sıra önemli

silivriserdar

silivriserdar

Üye
yok gaaps o kadar önemli birşey değil sadece google play vb ekliyo yani onlar olmadan açılır
Anladım trwp yüklersem peki onunla rom yükleyebilimiyim? Birde başka cwm yüklesem belki cwm bozuktur. 6.0.3

silivriserdar

silivriserdar

Üye
ama önce wipe sonra rom bu sıra önemli
Ya daha önce çok yükledim Samsung telefonlara falan costum rom ama bu HTC çok lanet birşey. Samsungda odin ile rom yükle düzeliyor ama bu HTC nasıl düzelecek bilmiyorum. Hangi box ile düzelir bilsem öyle denerim. Ama onuda bilmiyorum. Şu cwm den bir çıksam bir rom yüklesem. Daha önce samsungda Başıma geldi odin ile rom yükledim hallettim. Ama bu HTC için ne var bilmiyorum.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Ya daha önce çok yükledim Samsung telefonlara falan costum rom ama bu HTC çok lanet birşey. Samsungda odin ile rom yükle düzeliyor ama bu HTC nasıl düzelecek bilmiyorum. Hangi box ile düzelir bilsem öyle denerim. Ama onuda bilmiyorum. Şu cwm den bir çıksam bir rom yüklesem. Daha önce samsungda Başıma geldi odin ile rom yükledim hallettim. Ama bu HTC için ne var bilmiyorum.
htc de böyle bir uygulama yok malesef cwm ye mecbursun :)
veya stock ruu kurabilirsin

silivriserdar

silivriserdar

Üye
htc de böyle bir uygulama yok malesef cwm ye mecbursun :)
veya stock ruu kurabilirsin
Anladım işimiz var valla yarın iş yerinde hepsini deneyeceğim. Rom, trwp, başka cwm olur inşallah. Cm olarak caynogen rom bulamazmıyım.

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Anladım işimiz var valla yarın iş yerinde hepsini deneyeceğim. Rom, trwp, başka cwm olur inşallah. Cm olarak caynogen rom bulamazmıyım.
bilmiyorum araştırırsanız belki bulabilirsiniz ben bulamadım

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

hTC Çok Karışık Benimde Çok Başıma Geldi Ama Zamanla Çözüyor İnsan. Telefonunuz S-on mu S-off mu? Cid Kodu M27 Mi ? M27yse Bootloaderi Kilitleyip Şu RUUyu İndirip Kurun
Bu Da Son Touch CWM Bunu Da İndir Lazım Olur.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
hTC Çok Karışık Benimde Çok Başıma Geldi Ama Zamanla Çözüyor İnsan. Telefonunuz S-on mu S-off mu? Cid Kodu M27 Mi ? M27yse Bootloaderi Kilitleyip Şu RUUyu İndirip Kurun
Bu Da Son Touch CWM Bunu Da İndir Lazım Olur.
S on s of nasıl anlaşılacak?Bir araç indirdim ben all one kit diye onunla yükleme vesaire Yapılıyor. Cid kodu felan bu romları yüklerken önemlimi? HeRşeYi Yaptım yani unlock kilidini açtım. Sonra cwm yükledim sonra root yükledim. yükledikten sonra her Açılışta cwm modda açılmaya başladı. Rom yükledim tamamlanıyor HeRşeY normal ama açılış kısmına geçince gene cwm modda Açılıyor. Bu son gönderdiğiniz dokunmatik cwm ile denesem acaba düzelirmi? Bide artık başka cwm yüklemedi o kadar denedim. Ama gene bir deneme yapayım.
Yalnız benim telefon HTC dsr 500

Son düzenleme:
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
S on s of nasıl anlaşılacak?Bir araç indirdim ben all one kit diye onunla yükleme vesaire Yapılıyor. Cid kodu felan bu romları yüklerken önemlimi? HeRşeYi Yaptım yani unlock kilidini açtım. Sonra cwm yükledim sonra root yükledim. yükledikten sonra her Açılışta cwm modda açılmaya başladı. Rom yükledim tamamlanıyor HeRşeY normal ama açılış kısmına geçince gene cwm modda Açılıyor. Bu son gönderdiğiniz dokunmatik cwm ile denesem acaba düzelirmi? Bide artık başka cwm yüklemedi o kadar denedim. Ama gene bir deneme yapayım.
Yalnız benim telefon HTC dsr 500

Desire ise deneme olmaz brick olur

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Arkadaşlar sorunu hallettim paylaşmak istedim. Sorun bozuk romlarda imiş. Sağlam bir rom buldum ve yükledim cwm den çıktı. forum.xda-developers.com/desire-500/development/rom-htc-desire-500-android-4-1-2-t2849467
Linki burada romların Zipli hepsi indirin ve cwm ile flashlayın tamamdır.

• Beğen
Tepkiler: SoulsEagle
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Arkadaşlar sorunu hallettim paylaşmak istedim. Sorun bozuk romlarda imiş. Sağlam bir rom buldum ve yükledim cwm den çıktı. forum.xda-developers.com/desire-500/development/rom-htc-desire-500-android-4-1-2-t2849467
Linki burada romların Zipli hepsi indirin ve cwm ile flashlayın tamamdır.
:oke:

Üst Alt