SoulsEagle
Üye
yok gaaps o kadar önemli birşey değil sadece google play vb ekliyo yani onlar olmadan açılırGaps yüklemedim hiç acaba onunla alakalı olbilirmi? GAPs olmadan açmıyordur belki
yok gaaps o kadar önemli birşey değil sadece google play vb ekliyo yani onlar olmadan açılırGaps yüklemedim hiç acaba onunla alakalı olbilirmi? GAPs olmadan açmıyordur belki
Anladım trwp yüklersem peki onunla rom yükleyebilimiyim? Birde başka cwm yüklesem belki cwm bozuktur. 6.0.3yok gaaps o kadar önemli birşey değil sadece google play vb ekliyo yani onlar olmadan açılır
eğer romunuz destekliyorsa ki %90 destekliyordur, evetAnladım trwp yüklersem peki onunla rom yükleyebilimiyim? Birde başka cwm yüklesem belki cwm bozuktur. 6.0.3
cwm bozuktur belki diye bnde twrp önerdim genel olarak cwm nin aynısıAnladım trwp yüklersem peki onunla rom yükleyebilimiyim? Birde başka cwm yüklesem belki cwm bozuktur. 6.0.3
Ya daha önce çok yükledim Samsung telefonlara falan costum rom ama bu HTC çok lanet birşey. Samsungda odin ile rom yükle düzeliyor ama bu HTC nasıl düzelecek bilmiyorum. Hangi box ile düzelir bilsem öyle denerim. Ama onuda bilmiyorum. Şu cwm den bir çıksam bir rom yüklesem. Daha önce samsungda Başıma geldi odin ile rom yükledim hallettim. Ama bu HTC için ne var bilmiyorum.ama önce wipe sonra rom bu sıra önemli
htc de böyle bir uygulama yok malesef cwm ye mecbursunYa daha önce çok yükledim Samsung telefonlara falan costum rom ama bu HTC çok lanet birşey. Samsungda odin ile rom yükle düzeliyor ama bu HTC nasıl düzelecek bilmiyorum. Hangi box ile düzelir bilsem öyle denerim. Ama onuda bilmiyorum. Şu cwm den bir çıksam bir rom yüklesem. Daha önce samsungda Başıma geldi odin ile rom yükledim hallettim. Ama bu HTC için ne var bilmiyorum.

Anladım işimiz var valla yarın iş yerinde hepsini deneyeceğim. Rom, trwp, başka cwm olur inşallah. Cm olarak caynogen rom bulamazmıyım.htc de böyle bir uygulama yok malesef cwm ye mecbursun
veya stock ruu kurabilirsin
bilmiyorum araştırırsanız belki bulabilirsiniz ben bulamadımAnladım işimiz var valla yarın iş yerinde hepsini deneyeceğim. Rom, trwp, başka cwm olur inşallah. Cm olarak caynogen rom bulamazmıyım.
Aynen bende bulamadım. Teşekkürlerbilmiyorum araştırırsanız belki bulabilirsiniz ben bulamadım
Ya daha önce çok yükledim Samsung telefonlara falan costum rom ama bu HTC çok lanet birşey. Samsungda odin ile rom yükle düzeliyor ama bu HTC nasıl düzelecek bilmiyorum. Hangi box ile düzelir bilsem öyle denerim. Ama onuda bilmiyorum. Şu cwm den bir çıksam bir rom yüklesem. Daha önce samsungda Başıma geldi odin ile rom yükledim hallettim. Ama bu HTC için ne var bilmiyorum.
S on s of nasıl anlaşılacak?Bir araç indirdim ben all one kit diye onunla yükleme vesaire Yapılıyor. Cid kodu felan bu romları yüklerken önemlimi? HeRşeYi Yaptım yani unlock kilidini açtım. Sonra cwm yükledim sonra root yükledim. yükledikten sonra her Açılışta cwm modda açılmaya başladı. Rom yükledim tamamlanıyor HeRşeY normal ama açılış kısmına geçince gene cwm modda Açılıyor. Bu son gönderdiğiniz dokunmatik cwm ile denesem acaba düzelirmi? Bide artık başka cwm yüklemedi o kadar denedim. Ama gene bir deneme yapayım.hTC Çok Karışık Benimde Çok Başıma Geldi Ama Zamanla Çözüyor İnsan. Telefonunuz S-on mu S-off mu? Cid Kodu M27 Mi ? M27yse Bootloaderi Kilitleyip Şu RUUyu İndirip KurunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu Da Son Touch CWM Bunu Da İndir Lazım Olur.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
S on s of nasıl anlaşılacak?Bir araç indirdim ben all one kit diye onunla yükleme vesaire Yapılıyor. Cid kodu felan bu romları yüklerken önemlimi? HeRşeYi Yaptım yani unlock kilidini açtım. Sonra cwm yükledim sonra root yükledim. yükledikten sonra her Açılışta cwm modda açılmaya başladı. Rom yükledim tamamlanıyor HeRşeY normal ama açılış kısmına geçince gene cwm modda Açılıyor. Bu son gönderdiğiniz dokunmatik cwm ile denesem acaba düzelirmi? Bide artık başka cwm yüklemedi o kadar denedim. Ama gene bir deneme yapayım.
Yalnız benim telefon HTC dsr 500
Arkadaşlar sorunu hallettim paylaşmak istedim. Sorun bozuk romlarda imiş. Sağlam bir rom buldum ve yükledim cwm den çıktı. forum.xda-developers.com/desire-500/development/rom-htc-desire-500-android-4-1-2-t2849467
Linki burada romların Zipli hepsi indirin ve cwm ile flashlayın tamamdır.