[ROM][v5.0] TRAD Note X | Sense 5 Kamera & Klavye | Siyah&Cyan Tema | PureXaudio

Konu Sahibi
[ROM][v5.0] TRAD Note X | Sense 5 Kamera & Klavye | Siyah&Cyan Tema | PureXaudio

• Android 4.1.1 (Jelly Bean) - Sonn resmi HTC One X 3.20.401.1 (WWE) firmware kullanılmıştır.
  • Hızlı, temiz ve kararlı!
  • HTC Sense 4 + Arayüzü
  • Çoklu dil (WWE)
  • HTC sayesinde HTC One X için Temel firmware

MD5:5F0345DB6EABB5B418B731E13BE3C140

İndirme adresi farklı sitelere yönlendirilmiş. Düzelttim.
Tekrarı olsun istemiyorum.

merhaba, yazdıklarınızı uyguladım, ama başlıkta yazdığım gibi waiting for device diyip öylece kalıyor. işletim sistemi win8, telefon 2.3.7 rom, mevcut romun üzerine flashlayamazmıyım acaba. Ya da bu versiyondan 4+ ya nasıl geçerim forumu komple gezdim ama ya gözümden kaçtı ya da yok, bilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler.

emreli01

Üye
bu rom htc nn hangi telefonları için geçerli mesela one x plus için geçerlimi ? bu rom yükleme htc de tam bi çorba labirent ne derseniz artık bana çok karışık geliyor mobilatör senden htc one x ve plus için rom yükleme bekliyorum açıkcası htc mobilatörü oldugun için veya sitede başka anlayan biri anlatımı güzel bi şekilde olsa güzel olur yani symbiandaki gibi )

KARANTI

Üye
desire x te çalışırmı bu rom

Julı

Üye
HTCone s de çalisir mi

berk09

Üye
Peki bundan vazgeçmek istersek orjinal roma dönebiliyomuyuz

One X cihazı için olan bir romu başka telefonlara kuramazsiniz.

berk09

Üye
Cihazım htc one x ilkkez rom kurucam bu anlatım ilk defa rom kurulumuna uygun bir anlatımmı yoksa farklı bir kurulummu olucak detaylı anlatım yapacaklara teşkr ediyrm.

Cihazım htc one x ilkkez rom kurucam bu anlatım ilk defa rom kurulumuna uygun bir anlatımmı yoksa farklı bir kurulummu olucak detaylı anlatım yapacaklara teşkr ediyrm.

Oncelikle telefonunun bootloader kilidini kırıp cwm yüklemen gerekiyor ancak bu işlemlerden sonra yukarıda belirtilen yolu izleyerek romu kurabilirsin.

berk09

Üye
Kilidi kırdım recovery kurdum şimdi anlatılana göre kurmaya çalışcam.ınş.yanlış bişey yapmam.ilginize tşkr ederim

- - - Eklendi - - -

Recovery den rom kurarken wipe işlemleri yapılıyomuş galiba anlatımda yok.bazı forumlarda öyle yazılmış.ayrıca fasboot dosyası inmiyo.bu dosyayı pc deki c klasörüne indircez dimi.acemiyim ya yanlış bişey yapmak istemiyorum ama bu romuda çok istiyorum.

berk09

Üye
Bu romu deneyen varmı

- - - Eklendi - - -

ben bu romu gayet düzgün kurdum herşey tamam ama büyük bir sorunla karşılaştım.rom uçak modunda açıldı ve birtürlü kapanmıyor haliyle şebekeye bağlanmıyor.yardım edinn

berk09

Üye
ben bu romu gayet düzgün kurdum herşey tamam ama büyük bir sorunla karşılaştım.rom uçak modunda açıldıve birtürlü kapanmıyor haliyle şebekeye bağlanmıyor.yardım edinn

brhan

Üye
waiting for device ! bunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz arkadaşlar