[ROM][v5.0] TRAD Note X | Sense 5 Kamera & Klavye | Siyah&Cyan Tema | PureXaudio

Sponsorlu Bağlantılar

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][v5.0] TRAD Note X | Sense 5 Kamera & Klavye | Siyah&Cyan Tema | PureXaudio

• Android 4.1.1 (Jelly Bean) - Sonn resmi HTC One X 3.20.401.1 (WWE) firmware kullanılmıştır.
  • Hızlı, temiz ve kararlı!
  • HTC Sense 4 + Arayüzü
  • Çoklu dil (WWE)
  • HTC sayesinde HTC One X için Temel firmware

• Yeni 3.20.401.1 (WWE) Base Kullanıldı.
  • XM 188v4 Kernel kullanıldı.(En stabil Kernel)
  • Statusbar iconları değişti.(HTC One PORT) (Circle tipi Cyan renginde )
  • Sense 5 Kamerası eklendi.(HTC One PORT) HD çektiğim video:
  • Sense 5 Klavyesi eklendi.(HTC One PORT)
  • Açılış ve kapanış animasyonları değişti.(HTC One PORT)
  • Aramalarda fotoğrafı büyük gösterme Modu istek üzerine eklendi.
  • Aroma Kurulumu tamamen Türkçeleşti ve geliştirildi.
  • PureXaudio Modu eklendi.
  • Menü 5x6 olarak değiştirildi.
  • Daha az güç tüketimi için dosya 69force dosyası düzenlendi.
  • Tuş parlaklık seviyesi düzenlendi.
  • Gelişmiş Güç Menüsü Düzenlendi.
  • Ses seviyesi %40 oranında artırıldı.(Gerçekten çok fark etmekte)
  • Youtube 4.1.1 eklendi.(WiFi & 3G ile 720p HD kalitesinde izleme ve arkaplanda oynatabilme özelliği )
  • Google Play Store 4.0.27 güncellendi ve Siyah Tema eklendi.(Cyan rengi yazı stili )
  • Gmail.apk Siyah Tema eklendi. (Cyan rengi yazı stili )
  • Google Now.apk Siyah Tema eklendi. (Cyan rengi yazı stili )
  • Facebook.apk Siyah Tema eklendi.(Cyan rengi yazı stili )
  • Twitter.apk Siyah Tema eklendi. (Cyan rengi yazı stili )
  • Yeni versiyon Es File Explorer eklendi.
  • TRAD Duvarkağıdı oluşturuldu ve anaekrana eklendi.
  • Yeni versiyon TrAndroiDev uygulaması eklendi.
  • Maxthon internet tarayıcısı eklendi.(Mutlaka deneyin)
  • CustomSettings V2.5/2.8.1 eklendi.
  • Sony Walkman ve Visualizer eklendi.

MD5:5F0345DB6EABB5B418B731E13BE3C140

• Romu indirin,ardından indirdiğiniz romu açarak içerisindeki boot.img dosyasını masaüstüne çıkarın.
  • Daha sonra fastboot dosyasını indirin ve C: klasörüne fastboot klasörünü çıkarın.
  • İndirdiğiniz Romu winrar yardımıyla açın boot.img dosyasını c: fastboot klasörünün içerisine atın ve ardından sırasıyla aşağıdaki kodları cmd (Komut istemi) ekranına tek tek girip ve enterlayın.
Kod:
[COLOR=#000000][SIZE=3]cd c:\fastboot
fastboot erase cache
fastboot flash boot boot.img
[/SIZE][/COLOR]
  • Bu işlemden sonra Recovery'e girip install from zip tıklayarak,indirdiğiniz romu seçerek flashlayıp bir sonraki adıma geçin.

• bu dosyayı hafıza kartınıza kopyalayın ve romu yükledikten sonra indirdiğimiz modul dosyasınıda recovery'den flashlayın,işlem tamamlandıktan sonra telefonu yeniden başlatın ve açılmasını bekleyin hepsi bu kadar.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
İndirme adresi farklı sitelere yönlendirilmiş. Düzelttim.
Tekrarı olsun istemiyorum.
:tşk:

alisanakkol

Üye
merhaba, yazdıklarınızı uyguladım, ama başlıkta yazdığım gibi waiting for device diyip öylece kalıyor. işletim sistemi win8, telefon 2.3.7 rom, mevcut romun üzerine flashlayamazmıyım acaba. Ya da bu versiyondan 4+ ya nasıl geçerim forumu komple gezdim ama ya gözümden kaçtı ya da yok, bilgi verirseniz sevinirim, teşekkürler.

emreli01

emreli01

Üye
bu rom htc nn hangi telefonları için geçerli mesela one x plus için geçerlimi ? bu rom yükleme htc de tam bi çorba labirent ne derseniz artık bana çok karışık geliyor mobilatör senden htc one x ve plus için rom yükleme bekliyorum açıkcası htc mobilatörü oldugun için veya sitede başka anlayan biri anlatımı güzel bi şekilde olsa güzel olur yani symbiandaki gibi :))

KARANTI

Üye
desire x te çalışırmı bu rom

Julı

Üye
HTCone s de çalisir mi

berk09

berk09

Üye
Peki bundan vazgeçmek istersek orjinal roma dönebiliyomuyuz

ahmetrasid

Üye
One X cihazı için olan bir romu başka telefonlara kuramazsiniz.

berk09

berk09

Üye
Cihazım htc one x ilkkez rom kurucam bu anlatım ilk defa rom kurulumuna uygun bir anlatımmı yoksa farklı bir kurulummu olucak detaylı anlatım yapacaklara teşkr ediyrm.

ahmetrasid

Üye
Cihazım htc one x ilkkez rom kurucam bu anlatım ilk defa rom kurulumuna uygun bir anlatımmı yoksa farklı bir kurulummu olucak detaylı anlatım yapacaklara teşkr ediyrm.

Oncelikle telefonunun bootloader kilidini kırıp cwm yüklemen gerekiyor ancak bu işlemlerden sonra yukarıda belirtilen yolu izleyerek romu kurabilirsin.

berk09

berk09

Üye
Kilidi kırdım recovery kurdum şimdi anlatılana göre kurmaya çalışcam.ınş.yanlış bişey yapmam.ilginize tşkr ederim

- - - Eklendi - - -

Recovery den rom kurarken wipe işlemleri yapılıyomuş galiba anlatımda yok.bazı forumlarda öyle yazılmış.ayrıca fasboot dosyası inmiyo.bu dosyayı pc deki c klasörüne indircez dimi.acemiyim ya yanlış bişey yapmak istemiyorum ama bu romuda çok istiyorum.

berk09

berk09

Üye
Bu romu deneyen varmı

- - - Eklendi - - -

ben bu romu gayet düzgün kurdum herşey tamam ama büyük bir sorunla karşılaştım.rom uçak modunda açıldı ve birtürlü kapanmıyor haliyle şebekeye bağlanmıyor.yardım edinn

smh60

smh60

Üye
:tşk:

berk09

berk09

Üye
ben bu romu gayet düzgün kurdum herşey tamam ama büyük bir sorunla karşılaştım.rom uçak modunda açıldıve birtürlü kapanmıyor haliyle şebekeye bağlanmıyor.yardım edinn

brhan

Üye
waiting for device ! bunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz arkadaşlar :(

Üst Alt