Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM |

Benim telefonda sıkıntı var sanırım. Eski romumu yükledim telefon açılmıyor şimdi de. Bikaç bişey daha deniycem bakalım olmadı senin dediklerini yaparım.

Tepkiler: ibrahim ok
Merhaba v6 yüklemek istedim fakat kurulum aşamasını geçip googleplay ile bağlantıyı yapmak isteyince cihaz donup tekrar başa dünüyor.

Tepkiler: uzman47

uzman47

Üye
Merhaba v6 yüklemek istedim fakat kurulum aşamasını geçip googleplay ile bağlantıyı yapmak isteyince cihaz donup tekrar başa dünüyor.
Kurulum asamasinda google playi acmadan devam et kurulumu bitir. Telefon acildiktan sonra playi acarsin.

Dediğiniz gibi yaptım açıldı fakat telefonda gezinti yaparken telefon dondu şimdide açılmıyor.Saedece açılış samsung yazısı var siyah ekran.

uzman47

Üye
Buyrun v7..[emoji1]

Tepkiler: mustafaaa35, ibrahim ok ve veliahht01

uzman47

Üye
Buyrun hyper v7 mega...

Tepkiler: mustafaaa35
google play uygulama indirirken hata alıyorum çözen var mı ?

Yardım lütfen tele 1 gün öncesinde kurdum herşey 10 numaraydı birden tel kitlendi ve ben bataryayı tak çıkar yaptığımda tel samsung yazısında kalıyor yardım edin lütfen
cwm veya dowland modada girmiyor

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi

bu yöntemi uygula bakalım

Galaxy s3 için halihazırda devamlı olarak rom yapılıyor s3 gerçekten efsane bir telefon

Tepkiler: morki05

uzman47

Üye
S3 den Kurtuldumya Daha baska bisey istemiyom 3 sene Cildirta cildirta Kullandirtti kendini
Aldigin telefonda 3-5 sene sonra s3 gibi olacak gelişen teknoloji karşisinda... bunu unutma..!

Tepkiler: kartal2378

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Aldigin telefonda 3-5 sene sonra s3 gibi olacak gelişen teknoloji karşisinda... bunu unutma..!

Ben Olmicakmi diyorum iyi oku Anlama Kapasiten Varsa Anlarsin S3 te 3-5 sene sonra çöp olucak sende bunu unutma

uzman47

Üye
Ben Olmicakmi diyorum iyi oku Anlama Kapasiten Varsa Anlarsin S3 te 3-5 sene sonra çöp olucak sende bunu unutma
Benim anlama kapasitem Allah'a şükür iyi. Senin yazdigin o mantiksiz yaziya anlayacagin şekilde yorum yaptim.Ama sen yazdigin yazinin anlamani bile kavrayamiyacak oldugunu gösterdin zaten

Tepkiler: mustafaaa35

GreaTH

Üye
    Konu Sahibi
Benim anlama kapasitem Allah'a şükür iyi. Senin yazdigin o mantiksiz yaziya anlayacagin şekilde yorum yaptim.Ama sen yazdigin yazinin anlamani bile kavrayamiyacak oldugunu gösterdin zaten

Uzaklaş burdan hadi Sana Göre Degil bura nerde Veled Beni bulur Hey Allahim