Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37

uzman47

Üye
hatta bu olayı kendim çözdüm durumu anlattim çözümü söyledim vatandaş tiriplendi ama sonra iletilerimi silerek kendi konusunda paylaştı
Sende arama ayarlari-arama uyarilari-arama sirasinda bildir secilimi? Bende secili bildirimler ve mesajlar icin bu hat kopmasina sebep olur mu.

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Sende arama ayarlari-arama uyarilari-arama sirasinda bildir secilimi? Bende secili bildirimler ve mesajlar icin bu hat kopmasina sebep olur mu.

Sende arama ayarlari-arama uyarilari-
onda sıkıntı yok seçili bende de

Tepkiler: uzman47

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
bak böyle düzeltti birde bana atar yapti

Tepkiler: nediyelimyani, ibrahim ok ve uzman47

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
kabul et demi yok benim yaptığım fixde sorun yokda şöylede böylede falan diye atarlandı netice böyle çözdüm meseleyi

Tepkiler: ibrahim ok ve uzman47
linki ekleseydin içinde işe yarar bişeyler vardır belki

günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar cümleten
akşam evde odin'den @uzman47 nin linkini verdiği 4.3 stock roma döndüm ve ekran yine gelmedi, yine gelmedi. bugün kamera parçası elime geçer, akşama da değişim yaparım. onda da değişmezse, ne yapacağım bilmiyorum
stock romda supersu falan kurdum ama kaldır kısmı aktif olduğu halde chaton falan kaldıramıyorum bi türlü. bende marketten system app remover programını indirdim, onunla kaldırıyorum.
neden istemediğim programları silemiyorum, onu da anlayamadım.

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı cumalar [emoji122][emoji122][emoji122]...da ekranda gelmedi derken senin kamera sorunlu degilmiydi

Tepkiler: nediyelimyani
aynen. kamerada sorun var. onu da yazdım da "ekran gelmedi" diye yazarken recovery mod ekranı gelmiyor, onu da yazacaktım. karıştı iyice
özetle durum şu:
recovery ekranı gelmiyor, kamera çalışmıyor. menüden kaldır sekmesine basınca programlar silinmiyor, harici program kullanıyorum.

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
stock yukleyince harici recowery gider bununla twrp yükle

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
birdiger sorununda sistem uygulamaları root iznine sahip uygulamalarla silinir ancak

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
es file kullan bence dosya yöneticisi olarak on numara bence
buda prosu[emoji6]

çok teşekkürler üstad.
@musleysa üstad, twrp yi kurdum ancak bişeyleri gözden kaçırıyorum sanırım. çünkü recovery ekranına giremiyorum bir türlü.

Twrp yi kurdum, busybox yüklü değil diyor ilk açılışta, ok diyorum ama herhangi bir kurulum yapmıyor.
cihaz bilgisi: samsung glaxy s3 i9300
recovery installed: custom recovery not installed or not detected
Yükle: recovery version to install - twrp-3.0.2-1-i9300.img
Kurtarma yükleyin

ekrandaki bilgiler bu şekilde. kurtarma yükleyin dedim, yükledi ama değişen bişey olmadı. bişeyleri eksik yapıyorum yada gözden kaçırıyorum ama hangisini?
tamamdır üstad, hallettim. normal volume up+power+home tuşuna basınca twrp ye girdi

Tepkiler: musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
ehh be mübarek[emoji3]

Yav hiç o şekilde denwmek aklıma gelmiyo ki. Alışmışım power tuşuna basınca menünün gelmesine

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tepkiler: uzman47 ve musleysa

musleysa

Üye
    Konu Sahibi
Yav hiç o şekilde denwmek aklıma gelmiyo ki. Alışmışım power tuşuna basınca menünün gelmesine

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eee tabii[emoji3][emoji3] o özellik port romlarda var

Tepkiler: nediyelimyani ve uzman47