musleysa Üye Konu Sahibi uygcnr' Alıntı: root lu superuser var Genişletmek için tıkla ... bunu apk olarak yükle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız twrp için adımları takip et
uygcnr' Alıntı: root lu superuser var Genişletmek için tıkla ... bunu apk olarak yükle Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız twrp için adımları takip et
musleysa Üye Konu Sahibi uygcnr' Alıntı: orj recovery giriyoda twrp girmedi hay allah Genişletmek için tıkla ... yukledinmi apkyi
uygcnr' Alıntı: orj recovery giriyoda twrp girmedi hay allah Genişletmek için tıkla ... yukledinmi apkyi
musleysa Üye Konu Sahibi uygcnr' Alıntı: evet Genişletmek için tıkla ... eee tamam kur ver root iznini olsun bitsin
musleysa Üye Konu Sahibi Beyler süper bir dosya yöneticisi meraklısına Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
musleysa Üye Konu Sahibi uygcnr' Alıntı: ben tekrar root attım supersu gitti Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu Flash la bakalım olacakmı
uygcnr' Alıntı: ben tekrar root attım supersu gitti Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bunu Flash la bakalım olacakmı
musleysa Üye Konu Sahibi uygcnr' Alıntı: stocktan flashlıycam açtım recoveryı twrp deyim şuan Genişletmek için tıkla ... kur o zaman romu temizlik gelişmiş son iki kutu hariç hepsini tıkla tabii rom zipini hafiza kartina at
uygcnr' Alıntı: stocktan flashlıycam açtım recoveryı twrp deyim şuan Genişletmek için tıkla ... kur o zaman romu temizlik gelişmiş son iki kutu hariç hepsini tıkla tabii rom zipini hafiza kartina at
uygcnr Üye romları atıyorum hafıza kartında rom açıldı kardeşim sağolasın şebeke sıkıntısı yok sanırım
uzman47 Üye Kamerada sesli komut ozelligi yok. Ayrica arama ayarlari en ustteki cince yazilara tiklayinca yine cince secenekler var onlar ne ise yariyor.
Kamerada sesli komut ozelligi yok. Ayrica arama ayarlari en ustteki cince yazilara tiklayinca yine cince secenekler var onlar ne ise yariyor.
musleysa Üye Konu Sahibi linconman' Alıntı: Hyper v5 kullanıyorum bu mu daha iyi hyper mı ? Genişletmek için tıkla ... yedek alıp deneyin kendiniz karar verin
linconman' Alıntı: Hyper v5 kullanıyorum bu mu daha iyi hyper mı ? Genişletmek için tıkla ... yedek alıp deneyin kendiniz karar verin
musleysa Üye Konu Sahibi uzman47' Alıntı: Kamerada sesli komut ozelligi yok. Ayrica arama ayarlari en ustteki cince yazilara tiklayinca yine cince secenekler var onlar ne ise yariyor. Genişletmek için tıkla ... bide çince öğrenmek lazım şimdi[emoji3]
uzman47' Alıntı: Kamerada sesli komut ozelligi yok. Ayrica arama ayarlari en ustteki cince yazilara tiklayinca yine cince secenekler var onlar ne ise yariyor. Genişletmek için tıkla ... bide çince öğrenmek lazım şimdi[emoji3]
ibrahim 42 Üye Bayan arayınca ekran resminde erkek olması tuhaf olmazmı GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bayan arayınca ekran resminde erkek olması tuhaf olmazmı GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi ibrahim ok' Alıntı: Bayan arayınca ekran resminde erkek olması tuhaf olmazmı GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... [emoji3][emoji3][emoji3] allah iyiliğini versin hiç o şekil dusunmemistim....hitman bu kimilerine göre bir ekol o bakimdan hatta ilk sansürlü fotoyu gördüysen o zaman ben seni hic aramazdim aman allahım[emoji3][emoji3] Son düzenleme: 22 May 2016
ibrahim ok' Alıntı: Bayan arayınca ekran resminde erkek olması tuhaf olmazmı GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... [emoji3][emoji3][emoji3] allah iyiliğini versin hiç o şekil dusunmemistim....hitman bu kimilerine göre bir ekol o bakimdan hatta ilk sansürlü fotoyu gördüysen o zaman ben seni hic aramazdim aman allahım[emoji3][emoji3]