uzman47 Üye ibrahim ok' Alıntı: Bilmiyorum klavye simgelerini kaldırdım işim bittiği içinde xposed ve wanamı sildim cihazdan SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Xposed ve wanami sildiysen cihazi kapatip actiktan sonra klavye muhtemelen eski haline doner. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ibrahim ok' Alıntı: Bilmiyorum klavye simgelerini kaldırdım işim bittiği içinde xposed ve wanamı sildim cihazdan SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Xposed ve wanami sildiysen cihazi kapatip actiktan sonra klavye muhtemelen eski haline doner. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi uzman47' Alıntı: Xposed ve wanami sildiysen cihazi kapatip actiktan sonra klavye muhtemelen eski haline doner. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... kesinlikle
uzman47' Alıntı: Xposed ve wanami sildiysen cihazi kapatip actiktan sonra klavye muhtemelen eski haline doner. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... kesinlikle
musleysa Üye Konu Sahibi ibrahim note 2 romu yüklersin birşey olmaz xposedi silersin birşey olmaz sen dua et hz mevlana sehrindesin [emoji50][emoji3][emoji3]
ibrahim note 2 romu yüklersin birşey olmaz xposedi silersin birşey olmaz sen dua et hz mevlana sehrindesin [emoji50][emoji3][emoji3]
ibrahim 42 Üye valla duam kabul olmuyor keşke olsaydı çok dua ediyorum olmuyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla duam kabul olmuyor keşke olsaydı çok dua ediyorum olmuyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi ibrahim ok' Alıntı: valla duam kabul olmuyor keşke olsaydı çok dua ediyorum olmuyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... engelleme çalışıyor denedinmi hiç haberinde olmuyor atilada soruyordun ya Son düzenleme: 7 May 2016
ibrahim ok' Alıntı: valla duam kabul olmuyor keşke olsaydı çok dua ediyorum olmuyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... engelleme çalışıyor denedinmi hiç haberinde olmuyor atilada soruyordun ya
ibrahim 42 Üye denemedim bakayım engelleme moduna SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ibrahim 42 Üye engelleme süper hiç tepki vermiyor SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uzman47 Üye Tefonunda tango watssap messenger uygulamalari yuklu olan ayarlardan hesaplara girebiliyormu? Ben girince ayarlar durduruldu diyor. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tefonunda tango watssap messenger uygulamalari yuklu olan ayarlardan hesaplara girebiliyormu? Ben girince ayarlar durduruldu diyor. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi uzman47' Alıntı: Tefonunda tango watssap messenger uygulamalari yuklu olan ayarlardan hesaplara girebiliyormu? Ben girince ayarlar durduruldu diyor. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... bende sıkıntı yok
uzman47' Alıntı: Tefonunda tango watssap messenger uygulamalari yuklu olan ayarlardan hesaplara girebiliyormu? Ben girince ayarlar durduruldu diyor. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... bende sıkıntı yok
musleysa Üye Konu Sahibi full wipe olayı telefon hafızasını silme de içine giriyor rom zipini hafiza kartına atıp herşeyi silmek lazım temiz kurulum için
full wipe olayı telefon hafızasını silme de içine giriyor rom zipini hafiza kartına atıp herşeyi silmek lazım temiz kurulum için
uzman47 Üye Yok normalde sikinti yokta . Ben tangodan supheleniyorum. Sende olmamasinin sebebi nova kullanmandan dir. Ben normal touzhwizini kullaniyorum SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok normalde sikinti yokta . Ben tangodan supheleniyorum. Sende olmamasinin sebebi nova kullanmandan dir. Ben normal touzhwizini kullaniyorum SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uzman47 Üye Bende tangodan supheleniyorum. Tangoyu yukledikten sonra hesaplara tiklayinca durduruldu hatasi veriyor.. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende tangodan supheleniyorum. Tangoyu yukledikten sonra hesaplara tiklayinca durduruldu hatasi veriyor.. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi uzman47' Alıntı: Bende tangodan supheleniyorum. Tangoyu yukledikten sonra hesaplara tiklayinca durduruldu hatasi veriyor.. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... ilginç ne tangoymus
uzman47' Alıntı: Bende tangodan supheleniyorum. Tangoyu yukledikten sonra hesaplara tiklayinca durduruldu hatasi veriyor.. SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... ilginç ne tangoymus
ibrahim 42 Üye watsap varken tangoya gerek varmı yoksa bilmediğim özelliklerimi var SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
watsap varken tangoya gerek varmı yoksa bilmediğim özelliklerimi var SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
uzman47 Üye Goruntulu gorusme icin tango kullaniyorum SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
musleysa Üye Konu Sahibi samsung sans(yazı fontları) Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız flaslayın Son düzenleme: 7 May 2016