Galaxy S3 i9300 [ROM][TW][4.4.4][UX][08.09.16][v8] HYPER-ROM

hyper mi ?___eclipse mi?

• Kullanılan toplam oy
    37
Arkadaşlar xposed ve Gravity modül linki verebilirmisiniz onlarca xposed ve Gravity modül indirdim hep hata verdi pramevork cevap vermiyor çıkılıyor diye sorun ne acaba

uzman47

Üye
Arkadaşlar xposed ve Gravity modül linki verebilirmisiniz onlarca xposed ve Gravity modül indirdim hep hata verdi pramevork cevap vermiyor çıkılıyor diye sorun ne acaba
Xposed bide bunu dene. Kurulum başarili olursa modüller kısmından gravitybox kitkat olani indirip kurarsin.

Tepkiler: mustafaaa35 ve ibrahim ok
Xposed bide bunu dene. Kurulum başarili olursa modüller kısmından gravitybox kitkat olani indirip kurarsin.

xposed kurulumunda sorun yok dostum Gravity modül yüklüyorum xposed i açıyorum modüllerden Gravity modül seçeneğine tik koyup yeniden başlatıyorum cihaz açılınca Gravity modüle tıklıyorum hep aynı alttaki hatayı veriyor kaç farklı xposed ve Gravity modül yükledimse sorun aynı

Tepkiler: uzman47
Tepkiler: ibrahim ok
tikla iner digerini sil teli yeniden başlat sonra bunu yükle

indirenezsen burdan dene

indirdim olmadı yine aynı hatayı verdi

sorun nedir bilemedim kaç farklı modül yüledim yine aynı

Tepkiler: mustafaaa35
xposedi sil sana başka gondereyim birde öyle dene haa bu arada root izni veriyorsun demi

xposed

root izni istiyor veriyorum dostum

Senin verdiğini denedim xposed ve Gravity modül aynı sorun resimde uyumsuz diyor

uzman47

Üye
Enteresan. Hyper v8 i bekle. V8 iyidir. Mersedes otobüslerdeki v8 misali..[emoji1]

Tepkiler: ibrahim ok, mustafaaa35 ve veliahht01
Arkadaşlar konuştuğum kişiye kendi sesi yankı yapıyor herkes bundan şikayetçi telefonun sesini kısıyorum yine aynı roomdan kaynaklanıyor galiba nasıl çözerim.

Tepkiler: kartal2378
Arkadaşlar konuştuğum kişiye kendi sesi yankı yapıyor herkes bundan şikayetçi telefonun sesini kısıyorum yine aynı roomdan kaynaklanıyor galiba nasıl çözerim.
kulakliklami konusuyosun

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi