hahaha ya benim çevremde böyle gençler var hep görsellikle uğraşıyorlar onlar gibi geliyor bana o rom ulen stabilide sorunsuz kullanım olacak ben video call kullanamıcaksam veya birine konuşurken başka çağrı alamıcaksam niye tw rom kullanayım aosp cm dayarım bendeki mantık bu
hahaha ya benim çevremde böyle gençler var hep görsellikle uğraşıyorlar onlar gibi geliyor bana o rom ulen stabilide sorunsuz kullanım olacak ben video call kullanamıcaksam veya birine konuşurken başka çağrı alamıcaksam niye tw rom kullanayım aosp cm dayarım bendeki mantık bu
hahahaha bi yorum yüzünden alındın ya senin yaşında baya bi küçükmüş kardeşim benim görüşlerim kendime senin görüşün kendine niye alınıyon sen eğlendim valla tüküreyim rom u na sana bişe olmasın
hahahaha bi yorum yüzünden alındın ya senin yaşında baya bi küçükmüş kardeşim benim görüşlerim kendime senin görüşün kendine niye alınıyon sen eğlendim valla tüküreyim rom u na sana bişe olmasın
her neyse ben bişey ile ilgili konuşmakla hata yaptım sanırım kimseye bişe dediğimde yok 300 liralık telefon kardeşim seni tanımam etmem seni kırcağıma telefonu kırarım ben kalbini kıracak bişe dediysem kusura bakma yani her neyse herkese iyi akşamlar
arkadaşlar merhaba bildirim panelindeki change user nasıl kaldırılır?Ayıca bir çok apklerde (eposta,dialer,dosyalarım vb) background beyaz, yazılar görünmüyor.Bunun çözümü var mıdır?Dialer numaraları 999 999 9999 şeklinde nasıl ayarlarınır?Kusura bakmayın çok soru oldu ama hepsini toparlayım dedim.