XCam LG Settings google play da ücretli bir uygulama ben ilaçlı olan son versiyonu bulamadım bunun için ücret de ödemek istemediğim için pek ilgilenmedim sizde ücretsiz olan varsa paylaşın da bir el atalım belki bir şeyler buluruz
Arkadaşlar bu romda mircastı kullanamıyorum, bağlantı hatası veriyor akıllı tv, lütfen biri yardım etsin, sürekli kullanıyorum miracastı, bunun için fix varmı, olmazsa biriniz bana titaniumbackup ile miracastın yedeğini alıp bana verebilirmi acaba çok şey istiyorum ama bu romu uzun zamandır kullanıyorum tek eksiği bu, bana format atın demeyin.
Beyler romla alakalı değilde orjinal türkiye romunu kullanıyorum lollipop yotube uygulaması üzerinden canlı yayın izleyemiyorum oynatma sırasında hata oluştu diyor ama google chromeden youtune a girip izliyebiliyorum aynı sorunu yaşayan varmı şimdiden teşekkürler
Romun v2.5 dürümünü 2 aya yakındır kullanıyorum, çok memnunum ama şu ekran süresi 3 buçuk saati geçmiyor, kitkat da bu 5 saati buluyordu, birde buna çözüm bulsalardı iyiydi, yeni sürümünü çıkarmadılar yada uğraşmak istemediler, olmazsa android 5.1.1 yada m sürümüne kadar kullanmaya devam.