Öneri ( Rom, root vs. atarken verdiği hatalar yüzünden) Lg Almaktır Pişmanlık Diye Düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
Bilmiyorum. Niye sordun ?
LG Destek: Merhaba, Ali Bali. Size nasıl yardımcı olabilirim?
Ali Bali: merhaba iyi günler LG G4 hakkında bir sorum olacaktı
Ali Bali: hepsiburada.com da satılan LG G4 ürününde LG veya ithalatçı garantili olup olmadığı yazmıyor ve 1999 tlden satışa sunulmuş, bu cihaz sizin garantiniz dahilinde midir ?
LG Destek: Kvk ve Genpa garantılerıne destek vermekteyız
Ali Bali: yani orda satılan ürün LG TR garantili değil mi ?
LG Destek: Imeı numaranızı tarafımıza ıletmenız durumunda kontrollerı saglamamız mumkundur
LG Destek: Site satıs noktanız ıle gorusmenız gerekmektedir
Ali Bali: anladım peki sizin teknik servisleriniz kvk ve genpa ile alakası yok değil mi ben bu iki firmadan nefret ediyorum da
Ali Bali: olurda G4 alacak olursam bu firmalarla muhattap olmak istemiyorum
Ali Bali: mesajlarım ulaşıyor mu ?
Ali Bali: orda mısınız ?
Ali Bali: beyefendi bu nasıl bir ciddiyetsizlik
Ali Bali: sorduğum sorulara cevap vermiyorsunuz
LG Destek: G4 cıhazınız ıle ılgılı ıthalatcı fırma garantısı kvk ve Genpadır
LG Destek: Ayrıca yetkılı servıslerımızden destek almanız mumkundur
Ali Bali: tamam kardeşim kendi garantiniz (distribütor) olandan bahsediyorum ben kendi teknik servisiniz var değil mi kvk veya genpadan bahsetmiyorum
Ali Bali: Apple gibi yani
LG Destek: Yetkılı servısımız mevcuttur
LG Destek: Yukarıda belırtıldıgı gıbı LG yetkılı servıslerden destek alabılırsınız
Ali Bali: peki G4'de Gorilla Glass 3 mü yoksa 4 mü kullanılıyor internetteki bilgiler farklılık içermekte
Ali Bali: lütfen soruma cevap verin başka birşey istemiyorum
Ali Bali: zor olmasa gerek
Ali Bali: peki yoğunluktan mı cevap veremiyorsun yoksa arkada okey mi atıyorsun
Ali Bali: onu merak ettim sadece
LG Destek: Gorilla Glass 3 kullanılmaktadır
Ali Bali: tamam eyvallah kolay gelsin

LG ile yaptığım görüşme, yaklaşık yarım saat sürdü. Bu ne ciddiyetsizlik anlayamadım gerçekten. G4 alacak olursam bir daha düşüneceğim.

yoksa arkada okey mi atıyorsun :D:D

Türe

Türe

Üye
Herkes kullanabileceği cihazı almazsa olacak durumlar göz önünde zaten.

Luck Star

Luck Star

Üye
Bilmiyorum. Niye sordun ?
LG Destek: Merhaba, Ali Bali. Size nasıl yardımcı olabilirim?
Ali Bali: merhaba iyi günler LG G4 hakkında bir sorum olacaktı
Ali Bali: hepsiburada.com da satılan LG G4 ürününde LG veya ithalatçı garantili olup olmadığı yazmıyor ve 1999 tlden satışa sunulmuş, bu cihaz sizin garantiniz dahilinde midir ?
LG Destek: Kvk ve Genpa garantılerıne destek vermekteyız
Ali Bali: yani orda satılan ürün LG TR garantili değil mi ?
LG Destek: Imeı numaranızı tarafımıza ıletmenız durumunda kontrollerı saglamamız mumkundur
LG Destek: Site satıs noktanız ıle gorusmenız gerekmektedir
Ali Bali: anladım peki sizin teknik servisleriniz kvk ve genpa ile alakası yok değil mi ben bu iki firmadan nefret ediyorum da
Ali Bali: olurda G4 alacak olursam bu firmalarla muhattap olmak istemiyorum
Ali Bali: mesajlarım ulaşıyor mu ?
Ali Bali: orda mısınız ?
Ali Bali: beyefendi bu nasıl bir ciddiyetsizlik
Ali Bali: sorduğum sorulara cevap vermiyorsunuz
LG Destek: G4 cıhazınız ıle ılgılı ıthalatcı fırma garantısı kvk ve Genpadır
LG Destek: Ayrıca yetkılı servıslerımızden destek almanız mumkundur
Ali Bali: tamam kardeşim kendi garantiniz (distribütor) olandan bahsediyorum ben kendi teknik servisiniz var değil mi kvk veya genpadan bahsetmiyorum
Ali Bali: Apple gibi yani
LG Destek: Yetkılı servısımız mevcuttur
LG Destek: Yukarıda belırtıldıgı gıbı LG yetkılı servıslerden destek alabılırsınız
Ali Bali: peki G4'de Gorilla Glass 3 mü yoksa 4 mü kullanılıyor internetteki bilgiler farklılık içermekte
Ali Bali: lütfen soruma cevap verin başka birşey istemiyorum
Ali Bali: zor olmasa gerek
Ali Bali: peki yoğunluktan mı cevap veremiyorsun yoksa arkada okey mi atıyorsun
Ali Bali: onu merak ettim sadece
LG Destek: Gorilla Glass 3 kullanılmaktadır
Ali Bali: tamam eyvallah kolay gelsin

LG ile yaptığım görüşme, yaklaşık yarım saat sürdü. Bu ne ciddiyetsizlik anlayamadım gerçekten. G4 alacak olursam bir daha düşüneceğim.
Senin online destek ile isin yokki. Cagri merkezini ara 1dk icinde imei kontrolu yapiyor. Ayrica g4 alma dedim zaten sana . az bekle sabret g4 pro geliyor.

0MG90

0MG90

Üye
Bu kişinin kendine göre yanlış telefon almasından da kaynaklanıyor.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Bu aralar moda oldu LG düşmanlığı forumda bolca karşıt konu mevcut. Şahsen kullanıyorum ve çokta memnunum. Zaten android cihaz alıpta stock rom kullanan kullanıcı sayısı yok denecek kadar az (ben stock kullanıyorum :o) kesinlikle radyo için başka rom kullanabilirsin. Root desen çok pratik 5 dakikada root yapabilirsin. Benim için tek sorun batarya ve ısınma problemi, Onun haricinde çok memnunum cihazdan. Klavye desen benim cihaz İngiltere cihazı ve Türkçe klavye, karakter mevcut nasıl sizin Türkiye cihazınızda olmaz anlamıyorum.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
G3 bi yana G2 deki kamera sorunundan tek ben mi mağdurum?
cihaz sanırım siyah bi şey çekerken akşam ya da düşük ışık sanıp isoyu artırıyor ve kasıyor yani frame düşüyor max 15 fps gibi takılıyor
ve bu işlemi yaparken aşırı ısınıyor ayrıca videoyu çekerken durarklatırsanız ısınmaya başlıyor(pc den editlemeyeyim dosya boyutu düşük olsun diye 10 dk duraklatıp kenara koydum tekrar elime aldığımda aşırı bi ısınma vardı
lollipop güncellemesi g2 ye de pek iyi gelmedi cihazı ortalama en az 5 saat ekran süresi alarak kullanıyordum şu aralar oyunda fazla oynamıyorum ama ortalama 3 saate düştü ve sıcaklık değerleri eskisinden 10 derece kadar daha arttı

Üst Alt