Öneri ( Rom, root vs. atarken verdiği hatalar yüzünden) Lg Almaktır Pişmanlık Diye Düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

bytllh

bytllh

Üye
    Konu Sahibi
( Rom, root vs. atarken verdiği hatalar yüzünden) Lg Almaktır Pişmanlık Diye Düşünüyorum
Edit:Kesinlikle performans olarak kıyaslamıyorum, brick, hardbrick, smartcover durduruldu vs sorunlar açısından açılan bir başlıktır.
lg yi daha iyi diye düşündüüm için, lg g3 aldım ama sanırım hata yaptım.
daha önce Samsung kullanıyordum, nasıl olduğunu biliyorumda samsungun ama samsungun bile gerisinde kaldığını düşünüyorum şahsen. Samsungu övmüyorum ama lg samsung kadar bile değil bence. Türkiye pazarını önemsiz gördükleri için durum böyle.
Rom atmak olsun, root atmak olsun samsungun çok gerisinde. Samsunga o kadar rom kurdum, bir kere brick olmadı. Lg de brick olmaması şaşırtıyor artık.Samsungu özleyeceğimi düşünmezdim hiç :)
Fm radyo d855tr modellerinde çalışmıyor, neymiş trt ye vergi ödememek içinmiş. Klavye de türkçe karakterleri koymak çok mu zor sanki, onu bile yapmıyorlar.
performans olarak kıyaslamıyorum, türkiye pazarına verdiği değer olarak kıyasladım.
Kendi düşüncelerim, lg alırken bir kez daha düşünün bence. Çevreme lg yi tavsiye ediyordum ama artık öyle birşey yapmayacağım kesin:)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: csbaz, abandonware ve rodinatr

MaxipmaN

Üye
samsungu gereksiz yerin dibine sokuyorlar çaktım factory resetimi akıyorum stockta bile, uzun süre yavaşlama da olmuyor note alacaksın

• Beğen
Tepkiler: xmustx
bytllh

bytllh

Üye
    Konu Sahibi
evet, note serisi başarılı. samsungu ürünü satıp arkasında durmuyor diye sevmiyor çoğu kullanan, benim gibi. Birde kullandığı arayüzünde takılmalar oluyor diye.
Ama samsung lg ye göre çok daha kullanışlıymış bence:)

• Beğen
Tepkiler: abandonware
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkasında durmuyor kasıyor ama daha kullanıslı :ehe
LG kullanıp birinin pisman olacagını hiç sanmıyorum son yılların en basarılı ve yükselisteki firması.
Klavyeden dertliysen baska uygulamalar dene.Radyo için de diger ülke romlarından flashlayabilirsin bu kadar basit.
Samsung'dan LG'ye kaydırdıgım sadece benim %1-2'lik pazar payım var ve herkes çok memnun konunda elle tutulur bir memnuniyetsizlik unsuru bulamadım ben.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve KacakMazot
bytllh

bytllh

Üye
    Konu Sahibi
benim sorunum türkiyeyi yok sayması gibi birşey. Radyo konusu hariç diğer sorunlara çözüm bulabiliyorum. tr olanlarda stock romda radyo kurulu geliyor ama çalışmıyor:)
orada saydım bende, kullanış bakımından rom atma vs bakımından daha kullanışlı diye. rom u geçtim, root atarken bile telefon brick oluyor ona ayrı bi gıcığım zaten:)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkasında durmuyor kasıyor ama daha kullanıslı :ehe
LG kullanıp birinin pisman olacagını hiç sanmıyorum son yılların en basarılı ve yükselisteki firması.
Klavyeden dertliysen baska uygulamalar dene.Radyo için de diger ülke romlarından flashlayabilirsin bu kadar basit.
Samsung'dan LG'ye kaydırdıgım sadece benim %1-2'lik pazar payım var ve herkes çok memnun konunda elle tutulur bir memnuniyetsizlik unsuru bulamadım ben.
Çalışın abi samsung kullananları sayısı iyice azalsın herkeste samsung olunca güzel olmuyor :D şimdi bir farkımız olur :ehe

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çalışın abi samsung kullananları sayısı iyice azalsın herkeste samsung olunca güzel olmuyor :D şimdi bir farkımız olur :ehe

Kimse memnun olmadıktan sonra rakamların bi anlamı yok forumda konuları okuyoruz.

byAndroid

byAndroid

Üye
Rom root konusunda samsung hep bir adim ondedir zaten developer destegi iyidir rom yukleme ve root isi kolaydir ugrastirmaz bu boyledir yani .

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Luck Star

Luck Star

Üye
Türkiye pazarına sağlam girişi g2 ile yapmış bir firma Lg. Daha önceden telefon ürettiğini bilen kaç kişi vardı sanki? Brick yapmak yapmamak senin sorunun ben daha kaç yüz tane rom flashladım brick olmadı. Radyoyu root atarak açabilirsin veya spirit fm yükleyebilrisin. Root atınca garantiden çıkmıyor orjinal rom flashlamak 5dk sürmüyor. Senin pişmanlığın bence marka fanlığından sapman. Çünkü lg g2 1600 liradan tr de çıkmış iken s4 2000 lira idi. Bunu göre göre tr pazarına önem vermiyor diye konu açman baştan hata. Performans açısından desen hadi neyse çünkü 16gb g3 pişmanlık, 32lik ise yarı pişmanlık bence.. :oke:
Rom root konusunda samsung hep bir adim ondedir zaten developer destegi iyidir rom yukleme ve root isi kolaydir ugrastirmaz bu boyledir yani .

Arkadaş yanlış yönden eleştirmiş yazıklarına bakma. Lg de root atma tek tık, twrp ile dokunmatik recoverysi var. samsungda yok odin yok bilmem ne uğraş dur. Rom desteği daha fazla ama lg de de küçümsenecek kadar değil.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KacakMazot
baskahmet

baskahmet

Üye
Bencede samsungta stock rom custom rom cwm twrp flashlamak çok kolay :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4 1800 Liradan çıktı ayrıca G2'den önce G vardı Türkiye de. Misafir modu reklamı bile var.
Kimse memnun olmadıktan sonra rakamların bi anlamı yok forumda konuları okuyoruz.
Anlamadım benim dediğimle ne alakası var :D
Türkiye pazarına g2 ile giriş yapmış bir firma Lg. Daha önceden telefon ürettiğini bilen kaç kişi vardı sanki? Brick yapmak yapmamak senin sorunun ben daha kaç yüz tane rom flashladım brick olmadı. Radyoyu root atarak açabilirsin veya spirit fm yükleyebilrisin. Root atınca garantiden çıkmıyor orjinal rom flashlamak 5dk sürmüyor. Senin pişmanlığın bence marka fanlığından sapman. Çünkü lg g2 1600 liradan tr de çıkmış iken s4 2000 lira civarında idi. Bunu göre göre tr pazarına önem vermiyor diye konu açman baştan hata. Performans açısından desen hadi neyse çünkü 16gb g3 pişmanlık, 32lik ise yarı pişmanlık bence.. :oke:

Arkadaş yanlış yönden eleştirmiş yazıklarına bakma. Lg de root atma tek tık, twrp ile dokunmatik recoverysi var. samsungda yok odin yok bilmem ne uğraş dur. Rom desteği daha fazla ama lg de de küçümsenecek kadar değil.
Telefon üzerinden custom recovery mi yükleniyor LG de?

Luck Star

Luck Star

Üye
S4 1800 Liradan çıktı ayrıca G2'den önce G vardı Türkiye de. Misafir modu reklamı bile var.

Anlamadım benim dediğimle ne alakası var :D

Telefon üzerinden custom recovery mi yükleniyor LG de?

Vatan Bilgisayar başta olmak üzere pek çok sektörel kaynağa göre 28 Nisan'da satışa sunulacak olan Galaxy S4'ün fiyatı da 1999 TL olarak belirlendi.

G2 den önce çıkmış LG cihazlarının satış rakamlarına bakabilirsin.

Evet telefon üzerinden yükleniyor. (TWRP-CWM)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Akrabam ilk çıktığı ay almıştı 1800-1900 arası bir fiyata vermişler hemen 3 ay sonra tabi 1500 1400 e indi. Eski fiyat düşüne politikası olsa amiraller bu kadar pahalı olmaz.

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben fiyatının nasıl düştüğünü çok iyi biliyorum ancak çıkış fiyatı 2000 Lira. Değer kaybetmesinin nedeni TR'ye önem verdiğini göstermez öyle değil mi? ;)

byAndroid

byAndroid

Üye
Stock rescovery den nasıl flasliyorsun hata vermesi lazım. Eğer flaslaniyorsa da ne diyim güzel bişey daha kolay olduğu için

Luck Star

Luck Star

Üye
Hata vermiyor, flashladıgında cihaz orjinal hale geliyor. Ayrıca recovery ve root apk ile yapılıyor.:D

byAndroid

byAndroid

Üye
Root yapılıyor bazı cihazlarda apk ile ama stock recovery den cwm yada twrp flaslayinca çalışıyorsa iyi

Luck Star

Luck Star

Üye
Stock recoveryden kastını anlamadım. Apk yükledikten sonra gerekli adımlarda ileri yapınca TWRP (Recovery) yüklenmiş oluyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Tamam bu da güzelmiş. Stock recovery telefonu aldığında hiç dokunulmamis ses artma+ orta tuş + güç tuşuna bastığında çıkan ekran. LG de hangi tuşlar bilmiyorum aynıdır sanırım

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Bizde orada hard reset ekranı geliyor.Vallahi o kadar kurcalamadım direk bilindik yoldan root- rom giriştim :)

Üst Alt