rom patcher sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Dyo-

-Dyo-

Üye
    Konu Sahibi
rom patcher sorunu
arkadaşlar ben c5-03 kullanıyorum quick office dosyalarını temizlemek için xplore ile c dosyalırnı siliyodum yanlışlıkla pacht dosyasını silmişim şimdi rom patcheri açtığım \sys\bin\Patcher*.LDD not found yani bulanamadı diyo nasıl düzeltebilirim bunu ?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bekle sana yamalrı upload edeyim...

-Dyo-

-Dyo-

Üye
    Konu Sahibi
xpolere den belittilen yola girip bu dosyayı yollayabilirsiniz bişekilde yazabilirim belki

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Öncelikle x-plore ile C kök dizinine ' patches ' klasörü oluştur, patches klasörü varsa oluşturmana gerek yok.

sonra link'e tıkla ve zip dosyasını indir. Zipin içindeki 2 adet yamayıda oluşturduğun patches klasörüne kopyala Rompatcher'ı aç yamaları göreceksin...

- - - Eklendi - - -

Bu arada nick neden -dyo- boyacı mısın?

-Dyo-

-Dyo-

Üye
    Konu Sahibi
bu yamalar var fakat sys/bin/Patches*LDD yok daha doğrusu bin klasörüsürde yok sys var sadece

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Nasıl yani?
c de patches klasörü ve içinde yamalar var mı?

- - - Eklendi - - -

bin klasörü vardır ama sistem dosyası olduğu için görünmüyordur.

x-plore ayarları aç üstteki tüm kutucukları işaretle ve rompatcherdan open4all yamasını aktif et. Artık sys klasörü açılır ve bin klasörünü görürsün...

-Dyo-

-Dyo-

Üye
    Konu Sahibi
rom patcher çalışmıyo yani yamaları aktif etmiyo patches*ldd yok diyo xploredende bin e giremiyorum yani göstermiyo

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ayarlardan üstteki kutucukları işaretle görünmesi lazım bin klasörünün...

- - - Eklendi - - -

bin klasöründe şu 3 yamanın olması gerekiyor

patcher.ldd
patcherS3.ldd
patcherShadow.ldd

-Dyo-

-Dyo-

Üye
    Konu Sahibi
işaretledim hatta başka versiyonları denedim sys yi açmıyo rom patcher sorunu patcher.ldd nin olmaması

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kardeşim sen rom patcheri kaldır yeniden hack yap.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
rompatcher'ı kaldırıp tekrar kur.

Olması gerek...

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bildiğim, zaten sadece ldd'leri atmakla hack yapılıyor, kaldırıp nasıl yeniden kuruluyor ki?
fw mi orjinal değil?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Olmasına sevindim...

sinanorta

sinanorta

Üye
Bence sen rom patcher'ın yamalarının bulunduğu zip dosyasının içinde ki yamaları sildin. Yani zip dosyasını değil, zip dosyasının içindekileri sildin.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
yamaları silseydi ldd değil rmp (yama yükleyin) uyarısı alırdı, bir ikincisi yüklenen rom patcher'da yamalar zip içinde değil, direk c:/patches yoluna yüklendiğinden arşiv dışındadır :oke:

sinanorta

sinanorta

Üye
yamaları silseydi ldd değil rmp (yama yükleyin) uyarısı alırdı, bir ikincisi yüklenen rom patcher'da yamalar zip içinde değil, direk c:/patches yoluna yüklendiğinden arşiv dışındadır :oke:

Hayır bazı rompatcher'larda RP_Patches adında zip dosyası olur ve yamaları zip dosyasının içine atarsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt