[ROM][OFFICIAL][KitKat 4.4.2][codina] PAC-man 4.4.Alpha-1 [AOSP]

Mr.FSK

Üye
Ben kurunca sorun cikmadi sen kurunca sorun ciktiysa hayatim kadar rom kurmussun ne yazar ?
Yanlış bi şey mi yaptığımı mı ima etmeye çalışıyorsun ?
talimatı 4 kere okudum ve ayrıca dosyalarda da eksiklik yok....

Mr.FSK

Üye
Ben kurunca sorun cikmadi sen kurunca sorun ciktiysa hayatim kadar rom kurmussun ne yazar ?

Konu Sahibi
Gappslarda bir sorun olabilir mi ki enteresan ben ilk denememde yaptım. Dosya karışma ihtimali desem çünkü bende sorun çıkmayinca calismadigim yerden sordun oldu

Gerginlige hic gerek yok... Cm 10.2 kur yasadigin hata cwm surumuyle baglantili olabilir onun cwm sinden yuklemeyi dene bir de belki olur

Gappslarda bir sorun olabilir mi ki enteresan ben ilk denememde yaptım. Dosya karışma ihtimali desem çünkü bende sorun çıkmayinca calismadigim yerden sordun oldu
Arada sirada oluyor oyle seyler bende gb de arka arkaya kernel kurup root yapiyodum birsey denemek icin 15-20. flashimda twrp coktu harfler birbirine girdi ustune ustun halfbrick oldum Oluyo boyle seyler

Tepkiler: B.A.R.O.N

Mr.FSK

Üye
Arada sirada oluyor oyle seyler bende gb de arka arkaya kernel kurup root yapiyodum birsey denemek icin 15-20. flashimda twrp coktu harfler birbirine girdi ustune ustun halfbrick oldum Oluyo boyle seyler
Ne yapmışın sen Âlim Adam ya

Tepkiler: The Shadow
    Konu Sahibi
valla ben verdiğim bilgilerin hepsinden eminim sikintisi olanin cihazı sıkıntılidir.3-4 kişi denedi onayladı.

Mr.FSK

Üye
Kardeşim onu iyice araştırdım sıkıntıyı 3 aramayla buldum... Sıkıntı ise şu :
Build.prop üzerinden yelefon modelini Galaxy S5'in model numarasıyla değiştirmiştim.. CWM'de ondam uyumsuzluk gösterdi ... Kendim model numarasını düzeltmeden herhangi bir şey flashladım hatayı yazıyormuş...
Kusra bakma sana da kızdım biraz...

Tepkiler: B.A.R.O.N
    Konu Sahibi
Estağfurullah çözümü bulduguba sevindim.

omer2546

Üye
xda da bi yazıda cm11 de hafızza değiştirmişler acaba bunda olurmu ?

Tepkiler: Mr.FSK

omer2546

Üye

s2 için?

Mr.FSK

Üye
Âlim Adam @The Shadow baktın mı kardeş ben tam anlamadım telden giriyomda çeviremedim tam yarım yamalak kaldı Tam olarak nereye atılıyor onu bilsem yeter 2 dk da 4.4.2 yr geçip denicem...

Âlim Adam @The Shadow baktın mı kardeş ben tam anlamadım telden giriyomda çeviremedim tam yarım yamalak kaldı Tam olarak nereye atılıyor onu bilsem yeter 2 dk da 4.4.2 yr geçip denicem...
Tamam bakıcam bi el atarım ace 2 de çalışabilecek hale getirirsem paylaşırım ama bunu flashlarsanız büyük ihtimalle half brick olursunuz çünkü s2 nin emmc çipleri farklı

Mr.FSK

Üye
Tamam bakıcam bi el atarım ace 2 de çalışabilecek hale getirirsem paylaşırım ama bunu flashlarsanız büyük ihtimalle half brick olursunuz çünkü s2 nin emmc çipleri farklı
O zaman bırakalım unuttulım konuyu diim

omer2546

Üye
Şu An Bu Romu Kullanan Varmı ?