teknolojibaronu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeşim sd kartı nasıl tel hafızası olarak gösterebiliriz ???
Ace 2 ace gibi tarihe gomulmedi denilemez. Ace sersinin son üyesi idi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birileri bizden bahsetmiş galiba
Ace serisi bitti artık kimse toparlayamaz Chainfire gelse bileAce 2 ace gibi tarihe gomulmedi denilemez. Ace sersinin son üyesi idi
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
romun şarj süresi biraz kısa geldi onun dışında hiçbir kasma göremedim harika bir çalışma olmuş.hocam paylaşım için teşekkürler kullanan arkadaşlar açıklarsa iyi olur romda herhangi bir bug varmı yoksa hemen kuracağım
ben bulamadım maalesefHafıza değiştirme yapiliyosa hemen yukleyecegim?
Tamam saolben bulamadım maalesef
imkânsiz bizzat kendim denedim ayrıca xda dada aynı şekilde yükle diyor.gapps flashlanırken aborted verdi Error 7 mi ne yazıyordu bitirdin beni :mad: :mad: :mad: telefonu eski haline (gb) getirmek zorunda kaldım !
Installation Aborted !imkânsiz bizzat kendim denedim ayrıca xda dada aynı şekilde yükle diyor.
Kardeşim yanlış anlama ama ben senin hayatın kadar rom kurdum ... Yani nasıl rom kurulur nelere dikkat edilmeli biliyorum...Arkadaş gb e yüklemiş sorun orada jb i yukleyip bunu yuklersen olur en az 4.1.2 olmasi gerek dio
Ben kurunca sorun cikmadi sen kurunca sorun ciktiysa hayatim kadar rom kurmussun ne yazar ?Kardeşim yanlış anlama ama ben senin hayatın kadar rom kurdum ... Yani nasıl rom kurulur nelere dikkat edilmeli biliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?