[ROM][OFFICIAL][KitKat 4.4.2][codina] PAC-man 4.4.Alpha-1 [AOSP]

Konu Sahibi
[ROM][OFFICIAL][KitKat 4.4.2][codina] PAC-man 4.4.Alpha-1 [AOSP]

Merhabalar.PacMan Rom'un OFFİCAL olan son sürümünün kurulumunu anlatacağım....

İNDİRMELERİ BAŞTAN HALLEDELİM!!

PacMan Rom link:

KitKat gapps Link:

rom android 4.4.2 kitkat desteklemektedir.

Cihazınızın en az android 4.1.2 sürümünde olması gerekiyor.

Şimdi CWM 6 yı recovery den falshlayalım.

Cwm 6 dan sonra WİPE DATA/FACTORY RESET yapalım.

install zip e tıklayın
chose zip from sd card a tıklayın.
ardından pc den hafıza kartınıza attığınız romu flashlayalım.
en geri tarafa gelip WİPE CACHE PARTİTİON a tıkalayalım.
tekrar dan sd card a gelerek bu seferde gapps 4.4 kitkat ı falshlayalım
en geriye gelip reboot system now a tıklayalım ve cihazımızın açılmasını bekleyim.

İŞLEM BU KADAR GAYET HIZLI STABİL BİR ROMdur şarjı fena sayılmaz hAydi kolay gele....

CREATED BY TEKNOLOJİBARONU.

Antutu Skorları(hiçbir ekleme yoktur)

Kurdish dil desteği bulunmaktadır

Ekran görüntüleri

Son düzenleme:
Tepkiler: Buğra

Mr.FSK

Üye
Kardeşim sd kartı nasıl tel hafızası olarak gösterebiliriz ???

hocam paylaşım için teşekkürler kullanan arkadaşlar açıklarsa iyi olur romda herhangi bir bug varmı yoksa hemen kuracağım

@The Shadow yaşamıyo galiba ya hiç göremiyorum onu bu aralar
Birileri bizden bahsetmiş galiba Bilmiyorum ace 2 kullanırken hiç 4.4.2 de vold.fstab yapmadım eski yöntemleri deneyin belki çalışır zaten artık böyle şeylerle işim olmuyor 16 GB hafıza yetiyor da artıyor tel için
Ace 2 ace gibi tarihe gomulmedi denilemez. Ace sersinin son üyesi idi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ace serisi bitti artık kimse toparlayamaz Chainfire gelse bile Ama official rom çıkmış bu da bi başarı Şuna bir bakın sanırım 4.4.2 official bam romda çıkmış geçenlerde başka birşey ararken gördüm

omer2546

Üye
Hafıza değiştirme yapiliyosa hemen yukleyecegim?

Mr.FSK

Üye
gapps flashlanırken aborted verdi Error 7 mi ne yazıyordu bitirdin beni :mad: :mad: :mad: telefonu eski haline (gb) getirmek zorunda kaldım !

omer2546

Üye
Arkadaş gb e yüklemiş sorun orada jb i yukleyip bunu yuklersen olur en az 4.1.2 olmasi gerek dio

Mr.FSK

Üye
Arkadaş gb e yüklemiş sorun orada jb i yukleyip bunu yuklersen olur en az 4.1.2 olmasi gerek dio
Kardeşim yanlış anlama ama ben senin hayatın kadar rom kurdum ... Yani nasıl rom kurulur nelere dikkat edilmeli biliyorum...

omer2546

Üye
Kardeşim yanlış anlama ama ben senin hayatın kadar rom kurdum ... Yani nasıl rom kurulur nelere dikkat edilmeli biliyorum...
Ben kurunca sorun cikmadi sen kurunca sorun ciktiysa hayatim kadar rom kurmussun ne yazar ?