Cm10.2 yi nasıl portlayacağınımı soruyorsun?

Framework ve launcher modifikasyon ile arayüzü değiştirebilirsin.Peki görünüm olarak değiştirmek istersem nasıl değiştirecem ?
O konu benim de dikkatimi çekmişti XDA forum da da çok uzun diye ilgilenemedim bir de türklerden birisi yardımcı olursa sorun çıktığında daha anlaşılır şekilde konuşmak için buradaydım ama anlaşılan yine xda foruma yönelmem gerek :/ Senin Maxicep Android Geliştiricileri Projesi konusuna da inşallah katkıda bulunabilirim![]()
Yok devenin nalı0'dan bu işi yapmak için en az googleda çalışcak düzeyde bilgi ve deneyim gerekli
o kadarda değilKaynak kodlarından inşa etmek çok zor iş. Portmuş cm'den türetmekmiş onlar basitYok devenin nalıo kadarda değil
Kaynak koddan rom derlemede bişey yokkiKaynak kodlarından inşa etmek çok zor iş. Portmuş cm'den türetmekmiş onlar basit
mesele sistemi sıfırdan yazmak zaten onu yaparsan elindeki android olmaz senin işletim sistemin olur bu arkadaş androidi kafasına göre kurcalamak istiyorKaynak koddan rom derlemede bişey yokkimesele sistemi sıfırdan yazmak zaten onu yaparsan elindeki android olmaz senin işletim sistemin olur bu arkadaş androidi kafasına göre kurcalamak istiyor
Linuxte bu apk dosyalarını nasıl çıkarabilirim biliyor musun ?Framework ve launcher modifikasyon ile arayüzü değiştirebilirsin.
Sen ne yaptın arkadaş öyle , rom nasıl yapılır dediysem Metalci Melek'in de dediği gibi baştan yaratmayacam ben işletim sistemini sadece touchwiz olsum cm olsun bu romlar üzerinde hem hız hem görsel oynama yapmak istiyorum. Sadece bu yani...0'dan bu işi yapmak için en az googleda çalışcak düzeyde bilgi ve deneyim gerekli